Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

robbie56

By the way, aku popri obrovskej reklame na pivo Guiness, som si myslel ze to bude najlepsie pivo, ale ked som to ochutnal, tak by som to ani prasatu nadal pit :D

robbie56

Cisla sice su dolezite, ale napr. Rudolf Breuss(1899 - 1990) pomohol 40000 ludom do roku 1990(kedy on sam zomrel). Damianov zdroj moze mat tiez pravdu, pretoze z tych 40tis ludi nemal kazdy rakovinu, on pomohol vyliecit aj ludi, ktory mali problem s pohybovym ustrojenstvom a ine tazkosti, nemuselo ist vzdy o rakovinu.
Lenze ta jeho liecba pomaha aj v takych pripadoch, pretoze to posilnuje vlastnu imunitu cloveka ...
No a samozrejme, kolko ludi si spravu preda, tak sa to kus transformuje. Lenze dolezitejsie ako pocty, su to, ze jeho kura fakt pomaha. Pomaha viac ako radioterapia, ci chemoterapia ...
A navyse neskodi zdravym bunkam, je to prirodna metoda ako sa "LIECIT"!

damian

ccc, no samozrejme, ze CHT pomohla viecerym. To preto, lebo malokto vie o metabolike. Ta sa nepropaguje. Ale je menej efektivna a viac toxicka. Taktiez, asi na SK neexistuje lekar specializujuci sa na metabolicku medicinu, ktory by mal vo vybave enzymove, mineralove a vitaminove (aj B17) preparaty (aj v injekcnej forme), ktore su potrebne v pokrocilejsich stadiach. Opakujem, stretol som sa s ludmi, ktorym metabolicky lekar pomohol aj tam, kde sa 'nedalo'. To, ze ste voci tomu skepticky a azda ste nestretli ludi, ktori sa takejto liecbe podrobili nesvedci o tom, ze chemoterapie (o ktorej ste sa naucili 'fakty') je ucinnejsia ako metabolika. Zapamatajte si, ze metabolika bola skor stvorena prirodou (Bohom). Chemoterapia vznikla na zaklade ziskuchtivosti.

damian

No vidis, Andie, ani na tom pive sa nezhodneme. Ale vacsina Slovakov co tu je vyhladava slovenske pivo a nadavaju na anglicke. A aj ja. Jedine pivo okrem slovenskeho, co pijem, je Guiness.

ccc

ani mna už velmi nebavi to natahovanie..ale stale ked si precitam nejaku mudrosť typu"ako lahko je rakovina liečitelna metabolickou medicinou" tak mi stupne adrenalin a bojim sa toho, že ludia uveria takymto veciam.
i ked nehovorim, že v ojedinelych pripadoch to nemoze pomocť..ale ked chce niekto zo seba robiť pokusneho zajaca, asi by som sa mala nad to povzniesť.
len pre zaujimavosť..spominali ste, že niekto metabolicky vyliečil 24000, alebo 60 000 pacientov ? preco sa tie čisla tak lisia ? asi by nemalo byť jedno, či prezije 24000, alebo 60000 ludi...skutočne nesmierne dôveryhodny a relevantny zdroj informacii!
viete kolkym ludom zachranila zivot pri rakovine chirurgia, radio a chemoth ?
neporovnatelne väčšiemu poctu ludi

ccc

osvetu treba robiť to mas pravdu..ale už som unavena z toho, ked chces niekomu pomocť, minas na to energiu a ten clovek na to kasle.
preto som tak skepticka.

damian

Nestaraju sa. Dennodenne sa obzieraju McDonaldom, chipsamy, piju litre Coly,a kazdy piatok (aj castejsie) sa ozieraju nekvalitnym hnusnym anglickym pivom a inymi hovadinami v krcmach). A ak niekomu nieco poviem o vyzive, cumia na mna ako telata. Avsak anglicania su hlupejsi a viac naivni ako ostatni europania a Slovaci. Aj preto pisem na SK fore a kaslam na anglicky. Napriek tomu, co si napisala, ze ludi zdravie nezaujima, myslim, ze treba osvetu robit a upozornit ludi na to, aby rozmyslali dopredu a ze ak tak urobia, budu si most lepsie uzit svoj dochodok, na ktori teraz robia ako kone.

ccc

ja osobne sa necitim nikym niekam tlacena, ani farm.priemyslom, ani peniazmi ani nikym a nicim.
moj nazor vyplyva z toho čo vidim, pocujem, sledujem.
a opakujem po 1000 krat..vedomosti o zdravej vyžive a jej pozitivneho vplyvu na zdravie, hlavne primar prevencie vsetkych moznych chorob su verejne zname, KAŽDY koho to aspon trochu zaujima si vie najsť informacie..a aj vtedy ak už je taky človek enormne lenivy tak mu to tlcu do hlavy z medií, čo ma a čo nema jesť..tak mi povedz Damian, ako vyzera populacia napr. 30roč.ludi v Londyne ?
vyzeraju tak, že ich trapi starosť o svoje zdravie ? spravaju sa tak, že chcu zomrieť na starobu a nie na nejaku chorobu ?
Alebo si hovoria,teraz žijem, chcem si užiť život a nie trapiť sa tym, čo možno bude o dvadsať rokov?
Som zvedava, čo odpovies..........a presne preto budeme zomierať na choroby a nielen na rakovinu atď a nie na starobu.