Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
The history of modern medicine has had its martyrs as well as the history of religion. Though many know the saints who ''died'' for them by name, few know the names of the physicians who lived and fought for them, and who were as dedicated to humanity as the saints themselves, and in some cases even more. Scores of these heroes suffered ignomy, exile, ridicule and dishonour to save us... Some were driven mad and to suicide...
YET THEY PERSISTED.
T.C.
Laurinka, jednoducho, B17 patri do skupini nitrolisidov (hadam je to v slovencine spravne). V oblastiach, kde ludia maju stravu bohatu na tieto nitrolisidy, sa rakovina nenasla. Zial, B17 je vitamin vysoko kontroverzny a od r 1950 sa koli tomuto vitaminu natahuju vedci z prirodnej mediciny (metabolickej - strava) z farmaceutickymi gigantmi, ktore naopak nechcu, aby ludia poznali B17, lebo by tym prisli o miliardove zisky. A prave preto o vitamine nevedia ani v lekarni a vobec malo ludi na SK o nom vie. Taktiez, v tabletkovej forme B17 na SK neexistuje. K B17 sa dostanes tak, ak si stravu obohatis o spominane nitrolisidy (jadierka - marhulove, jablkove, hruskove, slivkove, cernice, maliny), ktore treba jest pomaly, nie naraz. Samozrejme, dolezitou prevenciou proti rakovine je celkovy zivotny styl, (pouzivanie masa, cukru, mlieka atd.)
Osobne nevynecham mlieko alebo mliecne produktu a vajcia aj ja, hoci znacne obmedzenie pracuje(hlavne pre zamorenie a nespravnu skladbu), a pre tych, co uz maju rakovinu zialbohu musia toto pravidlo dodrzat, ak si chcu zvysit pravdepodobnost vyliecenia(statisticky to zialbohu sedi....)
Beta glukany, CQ10, extra megadavky vitaminu C, selen, graviola, omega 3 oleje(10=gramov) pripadne tekute zeolity na vycistenie tela.Najlepsia obrana je utok.
(Markery su len orientacne cislo, zialbohu. Su falosne pozitivne aj negativne vysledky, a percento je velmi vysoke)
Preto, a to plati pre kazdeho, lebo 25% ludi zomiera na rakovinu(!)pre kazdeho je dolezita spravna strava-"desatoro" ti to jasne popise.( s vyhradou uplneho vylucenia masa pre zdravych ludi)
kikulka,
v prvom rade UPOKOJ SA.
precitaj si DESATORO ONKOLOGICKYCH PRIKAZANI
prosim vás poraďte mi....v januári mi vyoperovali cystu na vaječníku....mala som zvýšené markery a myslela som,že po operácii to klesne,ale v júli mi stúpli o 40%!!!!Bojim sa a nikto mi nevie poradiť...ani gynekolog,ani na onkolog.ustave
gmp - geneticky modifikovane (Manipulovane?) potraviny na spickovej vedeckej urovni povazujem za velky otaznik pre nase zdravie.
dosledok konzumacie takychto potravin sa ukazu o viacero rokov az desatrocia neskor.
osobne im vobec nedoverujem a striktne ich vyradujem zo svojho jedalnicka.
pre ludi s rakovinovym ochorenim by som rozhodne nedoporucoval ich pouzivat.
nemaju vela spolocne s praktikami v minulom obdovi.
je to zasah s velkym otaznizkom do pridordnych zakoni
damian,
tie jablka bez jadierok je KATASTROFA.
vetsina si to ani neuvedomi....