Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ano takych diletantov, cvokov a blaznov najdeme aj medzi lekarmi , kt.fanaticky uveria nejakej sprostosti,a nezalezi na tom ci uveria v zeleninove stavicky, homeopatiu,alebo cokolvek ine...takych lekarov sa treba bať, pretoze ich racio je v ri..a ovlada ich uz len fanatizmus niekomu, samemu sebe nieco dokazať
link na to nehodim, lebo som to citala v studovni na fakulte v jednom casopise, ked som nieco hladala a bolo to uz davno..ale ak velmi budes chcieť urcite to niekde najdes,taky pripad sa urcite nestal len jeden...
ccc,
mohla by si hodit nejaky link ci co na ten pripad v odbornej literature (SKUTOCNY metabolicky lekar-odbornik NIKOHO este nezabil ani nezabije)? To o com si napisala svedci skor ze islo o diletanta.Ale aj truchlenie petricka nad osudom jeho mamy je prikladom ze tych diletantov mozme najst aj v osobach v bielych plastoch.
Vdaka( za ten link).
petricek, fakt si to nepochopil..vonkoncom nie som proti zdravej vyzive..uz sa citim fakt ako papagaj, ze to stale opakujem, ale z mne neznameho dovodu to akosi nechcete pochopiť a pripustiť.
takze fajn, vyziva dokaze velmi vela dobreho presne tak ako velmi vela zleho zdravemu cloveku zposobit.
v pripade choreho cloveka to plati snad este viac..ALE JA zasa nezabudnem na odborny clanok, kde jeden metabolicky idiot(lekar)zabil cloveka lebo mu kazal piť stavicku zo zeleninky..a ten clovek MOHOL ŽIŤ !
pripad o ktorom hovorim je konkretnym pripadom publikovanym v odbornom medicinskom casopise.
A tento pripad mam ja osobne stale pred ocami, preto ma NIKTO neopije rožkom, ak nevie vysvetliť zakladne veci!(napr.kde je trofoblast u dospeleho cloveka, alebo vyznam chymotrypsinu v karcinogeneze)NIKTO mi to v tejto teme nevysvetlil tak, aby som to mohla do svojich znalosti zmysluplne zakomponovať..tak ako mam tomu veriť ??!
Ak dovolis, ja NEDISKREDITUJEM metabolicku medicinu
a poprosim ťa nenadavaj lekarom do vrahov,pomahaju milionom ludi, ci sa ti to paci, alebo nie...kolko ludom zachrania zivot ? to akosi nevidis..to si si asi nevsimol...mas uzasne objektivny postoj...len tak dalej.. nastastie tí vrahovia ti pomožu ked to budes potrebovať......
Laetrile je patentovany produkt (Dr. Krebs-om), kdezto laetrile (z malym l, je produkt volne dostupny-zatial- v potravinach).
petricek,
v prvom rade sa ukludni.
Tvoju mamu neskantrili ani ako prvu a zial, nebude ani poslednov, ktora zomrela na SK v dosledku chyby ci neznalosti tzv.''odborneho personalu''.
Inac ak by si bol taky dobry a uviedol detajly choroby tvojej zomrelej mamy. Samozrejme ak nieco este mas.U nas totizto je tendencija materialy (zdravotnu kartu) co najskor zobrat od choreho.
Inac ako pise DAMIAN, zapoj sa do propagacije METABOLICKEJ MEDICINY.
Myslim ze to bude asi najlepsi sposob ako si uctit pamjatku tvojej mamy.
nuz kazdy RAZ musi na nieco zomriet (...)
infarkt, ICHC, rakoviny......
k tomu redukcija ludi vopred planovanymi vojnami, umelo vyvolavanymi hladomormi, cielenymi chorobami homoseksualitov...
Nuz sa zda ze ten Thomas Malthus je asi najfrekventovanejsie meno a najuznavanejsi medicinman ( medicinsky odbornik) na nasich medicinskych fakultach, a pomaly tituly po ukonceni uz nebudu Mudr (ved nikto nevie aj tak vsetko :)
ale tituly ako Ing, OUs ( odborny usiar),OZu ( odborny zubar),a tak podobne.
Zeby sa bliskalo na lepsie casy?..
Nemam rad politiku, lebo je spinava a viem, odkial pochadza, ale sa mi paci tento clanok: www.sme.sk
Suhlasi s mojimy mnohymy nazormi.