Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Ludia, budte konstruktivny. Hadzanie blata a osobne hadky nic nevyriesia.
Propagujte ucinne metody, sirte osvetu od znamych lekarov o uspesnych metodach, pomaly postupne to situaciu zmeni. Nic nejde naraz.Historia to jasne dokazuje.
Vsetci ludia su zotrvacni, nie len lekari.
A nove vedomosti v medicine pochadzaju hlavne od lekarov v spolupraci s inymi odbormi(mikrobiologovia, chemici, tradicni liecitelia, ba aj fyzici)

andie

robie, neviem ,co riesis. kazdu chorobu sposobuje bud virus, bakteria, ale telo sa obrati proti sebe a ide o autoimunitne ochorenie. takze co ine podla teba sposobuje ochorenia ? zeby nejaky martania alebo neviditelne zjavy ?? :)

robbie56

ludia:
Je problem s tym, ze lekari beru predpis ako bibliu.
Ze lekari zoberu za dokaz to, ze virus sposobuje chorobu.
Ak raz vyjde najavo, ze to tak nie je, tak budu "Spolupachatelmi", pretoze "NEZNALOST NEOSPRAVEDLNUJE".
To je pripad s Pasteurom ... nikto si neda otazku, ci to tak je naozaj ... hlavne ked uz su dokazy, ze to tak nie je, ako sa Pasteur domnieval.
Preco sa nezacne vysetrovat ?
Tuto istu otazku si mozu klast v duchu "Velmi mi trepu do ucha prirodnych lekarov ako Rudolf Breuss, podme vysetrit akymi metodami pracoval, a ak to naozaj klape, tak preco tie techniky nepouzit ?"
Ale medicina prave naopak, radsej bude tychto ludi zosmiesnovat a robit "ANTI-PROPAGANDU", co je vacsi !FANATIZMUS! ako sa uviedol nizzie !

damian

Veru aj ja som rad, ze nie som lekarom. Lebo by som v takom systeme pracovat nedokazal. Predpisovat ludom drogy a mat vedomie, ze casto to vobec nie je vyhnutne, ba len to uspokoji medicinskeho reprezentanta. Fuj.

damian

Pripad v odbornom casopise o tom, ze lekar zabil pacienta stavami. Typicky strategia boja proti prirodnej medicine. Aky bol motiv, ze takyto pripad si nasiel miesto v casopise? Mal za ulohu medikov nieco naucit, ci zastrasit? Zastrasit mozno pseudo-faktami. Podobne, ako sa ochotne propaguje, ze jadierka su jedovate a ze sa iste 10 rocne dievca priotravilo. Lnze sa nepise to, co povedala mamka dievcata a to, ze dcerka si naluskala za pohar jadierok a takto ich aj spapkala. Cely pohar, naraz. Tak, ako ja nedokazem vysvetlit 'Trophoblastic causation of cancer', lebo nie som odbornik a CCC sa tomu smeje, ja sa smejem takymto propagaciam proti metabolike, kde sa zamerne fakty skryvaju.

kosa

ccc,
opet ale zdoraznujem ze ak niekomu bolo ublizene v mene metabolickej mediciny, tak som jednoznacne za nazor ze dotycny nebol k tomu skutocne pripraveny.
KAZDY skutocny odbornik v metabolickej medicine si pred trpiacim-pacientom da do svojich ust to cim ''ponuka'' svojho pacienta, a pouzije to.
Este som nepocul o ziadnom klasickom praktikantovi nasej ''BIELEJ'' mediciny aby si dal do ust povecme pet aspirinov, tri alnagony, nejake ATB ci neviem co pred ocami trpiaceho zo slovami-pokojne to mozte pouzivat, nema to vedlajsie ucinky.
Je ale neodskriepitelne, ze BIELA MEDICINA ma obrovsky potencial.Len to treba vediet pouzivat, a NEPREHANAT.
BIELA MEDICINA nie je univerzalna PANACEA, co v pripade tisicov zomretych na rakovinu, infarkty, ICHS, diabetes atd je evidentnym dokazom nevyzadujucim nakladne studije.