Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Robbie56, velmi si cenim Tvoje upresnenia. Tie informacie mam z roznych stranok a doma mam knihu B17 metabolic therapy. Pise sa tam o 24000 pacientov, ale nenasiel som tam, ci bol lekar, ci nie. V kazdom pripade ma potesili informacie, ktore som nemal, vlastne o tom, ako casto a z cim tie stavy pit a ako postupovat pri liecbe. Viem tiez o jednom panovy na SK, ktory si takto uplne vyliecil rakovinu prostaty.

Somvelmi rad, ze aj Ty prispievas takymito dolezitymi informaciami na truto temu. Pevne verim, ze tato tema bude mnohym na uzitok a ze mnoho ludi sa o tejto teme dozvie.

petricek

vitajte priatelia,
po smrti mamy, som mal trochu stresu lebo otec mal laparoskopicky odstraneny zlcnik ( a v nom velkyy kaamen :)..

bal som sa ale si predstavte ze 31.7 bol operovany a 1.8. uz sam a este na vlaku absolvoval 150km cestu domov!
nuz ta laparoskopija...uch to je sila.
pametam si ako jedneho suseda-deda uz dost davno len co otvorili ( tiez na zlcnik a kamene v nom), tak im tam na tom stole zomrel....
myslite si ze zla cinnost zlcnika moze byt tiez pricinou rakoviny?
( najvatsia sranda na tom vsetkom je ze mu lekari po operaciji hovoria o diete, zatial co pred operacijou nik ani len slovkom nespomenul ako dietou na tie kamene...)
vdaka.

RNG

Cvikla aj mrkva maju enzymaticke obsahy nezavisle od popularneho BIO.
Velmi sa na to BIO nespoliehajte....
Ja by som pridal do toho este stavu zo stonkoveho celera, trochu repika a medovky.
Vlastne tuto zmes by som nepouzival ako jedinu na liecenie, kedze poznam desiatky inych ucinnych doplnkov(graviola,lapacho, CQ10,betaglukany,omega 3 oleje, kokosovy olej,Noni a Samento,artemizinin,laktoferrin, tekute zeolity...), ale co sa tyka enzymatickeho cistenia, je vyborna pomocka

robbie56

No pekne sa forum rozrastol prispevkami od mojej poslednej navstevy :)
damian:
S tvojimi prispevkami skoro vzdy suhlasim, ale
08/08/2007 19:49 si napisal: "Nemecky onkolog Rudolf Breuss ..."
Je sice jedno, akej narodnosti bol Breuss, ale potom si uvadzal aj, ze "Vyliecil 24000 pacientov ...". A neviem ci bol "onkolog" ale je iste, ze bol "elektrikar" a "prirodny liecitel" :)
Mozem sa spytat odkial su tieto informacie ?
Totiz ja mam informaciu z knihy:
"Krebs, Leukamie und andere scheinbar unheilbare Krankheiten mit naturlichen Miteln heilbar.Ratschlage zur Vorbeugung und Behandlung vieler Krankheiten. Eigenverlag Rudolf Breuss, Erweiterte und verbesserte Auflage, Bludenz, 1990"
Svk preklad:
"Liecenie rakoviny a leukemie liecivymi rastlinami, Rudolf Breuss, vydal Kalligram, spol. s r.o.,Bratislava 1998, 136 stran, ISBN 80-7149-203-5".
Malo by to byt pod takymto nazvom v slovencine, teraz to mam k dispozicii z kniznice v madarskom preklade ...
Tam sa uvadza, ze R.Breuss pochadzal z Bludenz, Vorarlberg. Cize bol rakusan.
Original je z roku 1990, to znamena ze do toho datumu sa v knihe uvadza, ze vyliecil cca 40tisic chorych na rakovinu, nie 24tis.
Ale to som uviedol len, lebo sa mi toto zda pravdepodobnejsie z prvej ruky od R. Breussa :)
Zeleninove dzusi samotne nestacia.
V knihe sa uvadza takyto postup ...
Cela protirakovinova kura:
Pri tejto kure sa 42 dni nesmie jest nic, len zeleninove stavy a k nim prisluchajuce caje. Zeleninove stavy treba pit iba v pripade, ze pacien hladuje, ale !nie viac! ako "pol litra" denne(cim menej, tym lepsie).
Suroviny na pripravu zeleninovej stavy: 3/5 cvikle, 1/5 mrkvy, 1/5 zelleroveho korena, k tomu kus redkovky a zemiak velky cca ako kuracie vajce.
Konkretny priklad:
300g cvikle, 100g mrkvy, 100g zelleru a 30g redkovky. Zemiak nie je za kazdych okolnosti nutny, ale v pripade rakoviny pecene je zemiak velmi dolezity.
Caje: salvia(salvia officinalis), oblickovy caj a je tam este jeden caj, ktory je nevyhnutny v pripade ak uz niekoho ozarovali, no tuto bylinku momentalne neviem prelozit z madarciny ... ale obsahuje podla literatury kus radia(radium). Vsetky caje ale aj zeleninove stavy treba pit po glgu, ale pred tym este poriadne zmiesat so slinami.
Kedze tu celu knihu nemozem napisat, tak ju mozem len odporucat ...
Mam 2 zname, ktore robili tuto Breussovu terapiu a vyzera to, ze sa vyliecili(podla vysetreni).
Breuss to odporucal aj v pripade prevencie, takze nie len pre chorych na rakovinu. Ale pre nich je to nevyhnutne, ak chcu zit.
Este jedno info ... tieto zeleninove stavy sa daju kupit uz aj hotove, vyrabaju to vo Svajciarsku.
www.biotta.ch
Tu som pisal vyzvedny email, oni pisali, ze pouzivaju jedine potraviny bio-povodu, ale pasterizuju to, sice setrne, ale podla mna zohriatie na 85st.Celzia a potom rychle vychladenie zabije enzymi. Ale aj nepriek tomu to pomaha. A pri tejto 42 dnovej kure ani nejde o enzymi zivocisneho povodu, takze sa daju zanedbat.
Este mi dali email na
"yulia.bogdanova@biotta.ch", ktora by mala byt zodpovedna za slovensko. Zatial som tam pisal po slovensky, ale neodpisali, tak mozno treba zopakovat po nemecky alebo anglicky ...
Kto si nevie kupit, tak sa da vyrobit, co je aj lepsie, len pracnejsie ... malo by to byt z bio-zeleniny, ale kde na svk si moze byt clovek isty, ze ide o bio-potraviny ?

71gloria

Bavili ste sa tu o dusičnanoch
Zbavenie zeleniny od dusičnanov: pokrájanú vložíme do studenej vody, pridáme po 1 lyžici citrón. šťavy a oliv. oleja a na miernom plameni zohrejeme na teplotu ľud. tela, odstavíme a po 15 minútach scedíme (to všetko robíme bez pokrývky).
Info je z tejto stránky
209.85.129.104

damian

Presne tak, jak pises, KOSA, aj Dr Bates, ktory dokazal, ze mnohe ocne chyby sa daju liecit specialnymi cvikmy, stravou a zbalansovanim psychyky, ho mnohi oftalmologovia a dioptricy oznacili za psychicky choreho a bol prenasledovany. A ja osobne som vdaka Batesovi po 20-tich rokoch odlozil okuliare a viac som ich na sebe nemal.

RNG

I am not willing to go to that extend. Thou persistent and willing to sacrifice, I have also other plans and resposibilities.
So I am sorry to say, if the pressure gets too high, I will simply quit.(self preservation intinct will take over)