Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Len tak okrajove, forma Holland and Barret je dnes castou koncernu NBTY, rovnakeho, ktory produkuje aj mnou predavanu znacku Good and Natural.
Firma ma v Europe problem dostat miestne schvalenia dovozovych(tlak miestnych a medzinarodnych farmaceutickych firiem) ktory citim i ja, ked sa snazim dostat povolenie na predaj z US dovozu.
Preto je na kazdej flasi napr napisane, ze tento doplnok mozu brat az od 18 rokov a ked protestujem, ze je to len USA pravidlo a v Europe neplati, ved sa tam podobne vyrobky predavaju bez tejto dolozky, aj tak mi to nakazu dat do slovenskeho panfletu, co ide spolu s originalnym doplnkom.
Uz sa ma plno ludi na to pytalo a mnohi aj odisli z obchodu pre to.Lebo v lekarnach predavaju to iste bez tejto dolozky-takze logicky by si clovek vydedukoval, ze vyrobky NBTY su nejakym sposobom nevhodne......
Spinava politika!

andie

petricek, ty si to nepochopil..mi s ccc neodsudzujeme zdravu vyzivu!! inak celkom by som bola zvedava na vysledky toxikologie vas konzumujucich jadierka..

petricek

nuz videl som umierat maminu mamu ( ta zomierala 2 tyzdne, to este v 1990), a mamu som videl zomierat ( ta zomierala styri mesiace...) len preto ze jej cosik urobili z crevami a po operaciji dva mesiace sa nebola s prepacenim vy..at.
Urobili jej este jednu operaciju dva dni pred tym ako zomrela, a na druhy den po operacii mala stolicu. Creva sa pohli.
Ale uz bola asi priotravena.O den na to skonala.

petricek

robbie56,
vdaka za podporu.
nieco som cital o alfa a beta vlnach.
pozriem sa na tie stranky.
inac smrt mamy nam v rodine riadne nastrbila mnohe veci.
odhliadnuc od rozpoctu ( otcovi pridali 30%...co je asi 2000 korun :)
vidim ju ako neraz chodievala do kostola(bola takto zalozena).
Teraz si neraz myslim, o mnoho lepsie by urobila keby namiesto do kostola isla niekam na vylet, exkurziu, alebo precitala si nejaku knihu. Hoci aj tu co propaguje kosa, Stravou proti rakovine.
este raz vdaka za moralnu podporu, robbie56.

petricek

ccc,
pamatam si ako moja mama ked este zila, tak vzdy vravela: treba toto vyskusat treba tamto vyskusat.
A hoci to bola jednoducha zena(styri ludove a kurz pre materske jasle) tak sa v relativne moznej miere snazila o zmenu k lepsiemu....
Takze ak mas dilemu co a ako robit s metabolikou, skus ju.
Je smiesne neustale opakovat ( stokrat...) ze to nie je pravda. Mnoho veci by urcite moja mama vyskusala. Je ale jeden problem...uz viac ako rok hnije.
Preto ta aj v jej mene prosim aby si tuto metodu NEDISKREDITOVALA.
Metoda metabolicka, z toho co som pochopil je zalozena na jedle-zdravom jedle.
Ako moze zdrave jedlo skodit?....
Nuz len ak na vacky niekoho.( Asi tych co idu proti metabolickej terapiji?..)

petricek

v pripade smrti S McCartney ci G Harrison-a (ex-Beatle), je dost otazne hovorit co a ako. Nevideli sme ich zdravotnu kartu. A to ze..''aj bohati zomieraju na rakovinu a kolko maju penazi a ani tie peniaze im nepomozu''...sa da tiez dobre pouzit ako propaganda.. ( sa aj pouziva...ako propaganda :)

robbie56

damian: vdaka za info :)
btw, neviem co maju ludia proti cvikle ... surovu ju zvyknem jest a je skoro ako kapusta, fajna :) ...

damian

Ja som jedol 40 jadierok len tak na skusku, lebo som sa chcel presvedcit, ci na sebe budem badat priznaky predavkovania, kedze aj na tych jadierkach z Holland&Barret bolo napisane, ze sa nesmie zjest viac ako 2 jadierka denne. Potom som si v mojich knihach precital, ze toto (napis na balicku) je propagacia FDA a Cancer Research UK a ze pri normalnom davkovani su jadierka neskodlive ale naopak. Ked som sa presvedcil, ze som na sebe nebadal ani len jeden priznak, som uznal, ze za tym sa skryva fakt nejaka spina farmaceutickych firiem. Teraz jem jadierka len preventivne (cca 7 denne, ako sa odporuca). Avsak, otec mojej priatelky je stale 40 denne. Zial, on nechce jest cviklu a ine veci. Avsak, po 3 tyzdnoch zmeny stravy a jedenia jadierok mal krv lepsiu, hlavne hemohlobin. Klesol aj cholesterol. Ja mam jadierka od isteho pana v Uk, ktory ich dovaza z Ciny. Nehkupujem normalne v obchode, lebo sa objavila informacia, ze sa na trh dostali aj jadierka ktore vobec nie su horke (bud vysusene alebo modifikovane.

robbie56

damian: si spominal, ze jes okolo 40 jadierok z marhuli ... to kupujes aj s marhulami, ci len cisto jadierka ?
Lebo kym som bol v UK, tak v Holland&Barrett alebo v Julian Graves sa dalo kupit ... som aj rozmyslal pred odchodom, no nakoniec som nekupil ...