Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Ved aj to, ze rakovina je lahko liecitelna metabolickou medicinou (striktna zmena stravy a prisun mineralov, enzymov, vitaminov...) je tiez mnohymi povazovane za utopiu, ze? Presna tak, ako to, ze skorbut sa da liecit davkamy vitaminu C sa tiez kedysi po dobu aso 200 rokov povazovalo za utopiu. Zial, utopisticke postoje su v dnesnom case formovane farmaciami, ktore sa tesia utopistickym peniazom a smeju sa nam (i vam, lekarom) do oci.

ccc

Damian,existuju tri zakladne priciny smrti-choroby, urazy, staroba.
Väčšinou aj to malo ludi , kt.zomru na starobu trpia nejakou chorobou..mozno o nej vedia a liecia ju, mozno nie..typicke je to pre hypertenziu..okolo 40% ludi vobec nevie, že ju ma,pokial nedostanu infarkt, alebo porazku.
myslieť si, že ludia budu zomierať hlavne na starobu je utopia a môžme si to iba želať.
Ale nechcem na vas posobiť skepticky, takže už dosť o smrti.
Aj tak vieme veci ovplyvniť len do istej miery.

damian

CCC, jasne, ze raz zomrieme, ale preco by sme mali zomriet na infarkt, rakovinu, porazku ci na akekolvek ine choroby? Ci to je uz sucastou normalizacnej strategie farmacii, ze len koli chorobam sa zomiera a ze uz nie je mozne zomriet len tak, ze cloveku sa proste vo vysokej starobe zastavi srdiecko a vydychne? Prave toto (takato, prirodzena smrt) by malo byt normalom. Potom, keby lekar pri pitevnom stole by nemal co uviest do pitevnej spravy, lebo smrt by bola prirodzena, iste by bol spokojnejsi a nemal by ziadne vycitky a netrpel by pocitom bezmocnosti.

robbie56

petricek:
je velmi bolestive ak niekoho stratime, ja som bol velmi nastvany ked mi zomrel stary otec. Ale ak sa kus duchovne povznesies, tak intuitivne mozes tusit, ze telo bez duse existovat nemoze. A ze tvoja mamka stale zije, sice uz nie v tomto materialnom svete, ale v inom svete, ktory funguje na inej frekvencii a preto ho nevidime ... ale vnimat ho mozme. Ak ta zaujima ako, tak zacni citat o joge, meditaciach a vychodnych kulturach.
Z toho sa dozvies vela veci, aj ktore su dobre v tomto nasom materialnom svete. Napr., ze ani jeden jogin netrpi nasimi zapadnymi chorobami, a to nie preto, ze maju vypracovany farmaceuticky alebo zdravotny system. Ale preto, ze si z generacie na generaciu davaju informacie o tom ako jest a co jest, ako dychat, a dokonca je mozne ucit sa o vsetkom v stave 'alfa', ked sa ti stisi frekvencia mozgu na cca 5-8Hertzov.
Potom sa dozvies, ze uz existuje technologia 'HAARP' ktora funguje na podobnej frekvencii, takze je mozne manipulovat nase mozgy a myslienky, takztiez tymto HAARP-om mozu modifikovat pocasie, a su teorie podla ktorych Globalne Oteplovanie je sucast oblbnutia ludi ... ale to uz zachadzam :) A nejdem nijake myslienky propagovat, lebo andie povie, ze to zase vymysel a science fiction ...

Momentalne mam dalsiu otazku na kazdeho ... :
Cela farmaceutika je zalozena na Pasteurovej 'GERM THEORY'. Lenze uz som cital mnohe stranky a publikacie mnohych, ktory vyvratili tuto teoriu a z toho vypliva nieco taketo:
"Nie bakteria su pricinou chorob, ale su len ako "BY PRODUCT", cize su produkovane samotnou chorobou.
Takze som zvedavi, co o tom viete ... mozno by to bola aj tema noveho topicu, no uvidime ...
Stranky kde som to cital:

www.lightparty.com
www.whale.to
www.newswithviews.com

Bol Pasteur podobny ako Einstein ? Lebo aj Einstein mal k dispozicii zidovsku staru knihu 'kabala' z ktorej cerpal ... o Pasteurovi sa domnievaju, ze 'kradol' napady inych, napr. Beschamp-a ...
Rozsiahli je najme druhy link, nad ktorym som presedel cele popoludnie, az som zacal byt nervozny, ale potom som si siel zabehat a uz je zase vsetko v pohode :)

robbie56

damian: tak ako si cenis moje upresnenie, tak isto si cenim aj ja tvoje prispevky a vobec, ze si tento topic vo fore nacal :)
Ja nie som lekar, ale elektrotechnik, ale v poslednom case som si zacal klast otazky typu: hovoria nam pravdu ? co je to dokaz ? je dobre ak pred futbalom zjem toto alebo tamto ? vyuzije moje telo vsetky sacharidy, co su na zadnej strane corn-flakes napisane ?
Pri patrani tychto otazok som sa dostal aj ku konspiracnym teoriam a ked si tak vsetko zoberiem ako celok, tak vsetko suvisi a pomali sa obraz uceluje ...
Ale k tomu aby bol obraz uceleny je potrebne mat ludi ako ty, RNG, kosa ale aj ludi ako andie a ccc ... pretoze len tak mozme nieco vydiskutovat a nieco vyvodit ...
No a kedze je leto, tak som si vybral par knih z kniznice a na zaklade skusania, zdraveho rozumu a logiky vyvodzujem pre seba pravdu ...
Raz niekto mudry povedal: "Ak chces zmenit svet, tak zacni na sebe", a je to fajna pravda :)

Alternativa

Vazim si pracu lekarov, je casto zivot zachranujuca. Hoci tiez mam svoje aj nie prave najlepsie skusenosti. Velku silu ma kazdy z nas pre seba predovsetkym v prevencii. Nehodlam sa zapojit do diskusie, ktora pracu lekarov a zdrav. personalu znevazuje. Chcela som tu povedat moj nazor, tiez mam na to pravo :D

ccc

petriček chapem, že si osobne a velmi zainteresovany v tejto teme..rakovina ti zobrala mamu a to sa už bohužial nezmeni..nikto z nas nevie na čo zomrie..ci na infarkt,alebo čokolvek ine ale smrt je rovnako nevyhnutna ako zivot..a milujuci ludia nikdy nie su pripraveni na to, ze niekto im drahy zomrie.
Ale ani McCartnyho manželke nevedeli pomoct a tiež mala rakovinu,ani plno inym bohatym ludom..tak si prosim uvedom, že NIEKEDY nie je pomoci, aj keby sa človek zblaznil.
A už sa opakujem, ale ubezpečujem ťa,že žiaden lekar nechodil na medicinu preto, aby nepomahal ludom.
Videl si zomierať ludi ??? videl si ich na pitevnom stole ? Mysliš si, že je to take pekne, že lekari tomu nevedia odolať a tak ludi posielaju na druhy svet naschval ? Ubezpečujem ťa , že nie je..a nikdy si na to človek nezvykne!
tak sa trošku nad tym zamysli,že taketo veci nie su nikomu prijemne i ked su NEVYHNUTNÉ,a neuražaj prosim, pretože ja sa ako vrah necitim i ked nosim biely plasť a neviem každemu pomocť kto by moju pomoc potreboval.

damian

Vies, Petricek, skoda je sudit lekarov, lebo ako som pisal, najdu sa aj taki, co chcu pomoct. Vacsina je takych co by chceli pomoct, ale system (farmaceuticky) nedovoli a mnohi lekari (vacsina) nemaju informacie o metabolickej medicine a prirodnom lieceni. Len su ponoreny do tych svojich 'FAKTOV' (zmanipulovanych cielenymi studiami), co sa ucili 6 rokov. Je to kapitalisticky system Petricek, nie lekari ako taki. Ale pravda je, zae sa najde zopar hoviad, co sa ani nevedia k pacientovi spravat.

Tak, len robme osvetu metabolickej medicine! Vela stastia.

petricek

robbie56,
nuz pocul som nazor ze vetsina medicinskych pokrokov a zmien k lepsiemu pre nas pacientov, bola a je ( napriklad aj RNG) vdaka nelekarom.
a vyzera ze aj damian nie je lekar.
Ktory lekar napisal tunak nieco pozitivne uz len z moralneho hladiska?
Ktory lekar tunak povedal: NEBOJTE SA RAKOVINY!
zase len papez Jan Pavol II- aj za to mu treba vyslovit vdaku.

petricek

damian,
skoda ze som nevedel o tom to skor....
dva roky, mozno aj tyzden pred smrtov mamy...
pripada mi to cele svinstvo, ak niekto v bielom plasti chodi okolo choreho ktory od bolesti TRPI....a povie mu : VAM UZ NIET POMOCI.
a pripada mi to SVINSKE ked niekto v bielom plasti TRPIACEMU ODOPRIE vysetrenie...lebo VY MATE RAKOVINU VAM UZ AJ TAK NIC NEPOMOZE.

a naco sme vam platili tie skoly kde ste 6 rokov sa mali naucit nieco aby ste nam pomahali?.....

zaplatte kazdy po $20,000 na rok plus uroky naspet do statnej kasy a chodte si do sukromnych sfer...
to ze mi zomrela mama povazujem za vrazdu a maju stastie ze v podstate nemam dokazy aby som VRAHOV V BIELYCH PLASTOCH dal pred sud.

a to ze udia zomieraju na rakovinu hoci podla toho co sa napisalov v tejto teme tak rakovina NIE JE SMRTELNE OCHORENIE povazujem za SVINSTVO.