Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ja sam prispievam velmi skromne len tym, ze rozsirujem myslienky lekarov z vyskumu o novych uspesnych metodach liecenia a hlavne udrzby tela a predideniu chorob vyzivovymi doplnkami, co aj na sebe a blizkych dookola uz roky praktizujem, s uspechom.
Nemyslim, ze by som mal odvahu vyskusat nieco, co nie je viackrat roznymi reputabilnymi alternativnymi lekarmi odporucene.
Co robim na vlastnu past je len technologia roznej extrakcie, vyroba koloidnej striebornej vody a skusam rozne zmesi na kozu-zdrava kozmetika z jedlych komponentov, ale na to som dostatocne kvalifikovany ako inzinier-technolog
spomenme len priklad isteho medika, ktory este v devetnastom storoci prisiel z navrhom aby si lekari umyvali ruky pred vysetrenim pacienta ( jednalo sa konkretne o lekara pracujuceho aj pri porodoch - zistit jeho meno bude pre vas guglacom). Toho lekara zacali jeho tzv.''kolegovia'' vysmievat, branili mu vo vykone povolania. Jednako mal pravdu ze ruky maju byt ciste.
spomenme len priklad isteho medika, ktory este v devetnastom storoci prisiel z navrhom aby si lekari umyvali ruky pred vysetrenim pacienta ( jednalo sa konkretne o lekara pracujuceho aj pri porodoch - zistit jeho meno bude pre vas guglacom). Toho lekara zacali jeho tzv.''kolegovia'' vysmievat, branili mu vo vykone povolania. Jednako mal pravdu ze ruky maju byt ciste.
RNG,
do istej miery to boli a su NEMEDICI ( Vas osobny priklad), ktori posuvaju poznanie v medicine ( A NIELEN V MEDICINE) DOPREDU.Je to pre nich tazke, lebo tieto nazory su nielenze konkurencne pre PRAKTIKUJUCICH MEDIKOV ...
Nedavno dosla informacija ku mne ze v Kanade okolo 1979 roku, jedna znama mala choru mamu na rakovinu( pluc ako dosledok azbestu v kanadskom budovnictve), ta sa dozvedela o vitamine C, v tom case Linus PAULING- to dost uspesne propagoval; davala to matke, a tak prekonala odhad jej smrti o viac ako 9 mesiacov-medici jej davali, a NIC VIAC NEROBILI, len casovy usek do konca 1979 roku a ona zila, do septembra 1980 roku.
andie,
vyhlasenie ze hruska plodi topanky je nezmysel, a je to skor zavadzanie.Taketo vyhlasenia produkuju skor spekulanti snaziaci sa o odputanie od problemu
kdezto ak niekto zomrie tak nasledkom zastavenia metabolizmu sa v tele zacinaju rozvija rozne zvieratka(hm)...-a o mrtvolnom jede ako praktikujuca medicinu si urcite aspon pocula-nuz nemozu vyjst tymi zadnymi ''dvierkami'', tak sa pekne rozvijaju v tele..
mrtvy organizmus je technicky ''choroba''. A aj dosledkom tejto '' choroby '', cize smrti, sa rozvijaju v nasom tele zvieratka.
Radsej si v nasom kolektive OVERUJEME ci to alebo ono tvrdenie sa zaklada na REALNEJ PRAVDE=OVERENYCH FAKTOCH, alebo nie.
Samozrejme, ANI amerikov, ANI kolesom sa nezaoberame.
robbie56,
ta neznalost je tu ako system error...
Kdesik som cital ze PASTEUR sa na smrtelnejposteli priznal ze sa mylil ohladom bakterii
robbie, ked budem mat viac casu, tak ti to objasnim. ale vyhlasit, ze virusy a bakterie su produktom choroby, je asi rovnako ako ze hruska plodi topanky. to ze mnohe ochorenia vznikaju dosledkom oslabenia imunity je fakt. ale su virusy, bakterie proti ktorym nestaci dokonala imunita ani najlepsie atb..
Na druhej strane sa da chapat lekarov, oni ROBIA CO MOZU v mene mediciny aj ludstva.
Staci vsak ak cast "medicina" je v rukach nejakych individualov, ktory su skor ekonomovia ako medici a uz to moze padat.
andie a ccc:
neberte osobne veci, ja osobne nemam nic proti lekarom ktory su mili a vidim, ze chce pomoct. Pomaha vsak len prostriedkami, ktore mu daju ZHORA.
Ked je vsak HORE banda nenazrancov, ktorych nezaujima, koho zabiju, tak moze lekar robit co moze ...