Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

DAMIAN, ake bakterie spôsobuju hypertenziu ?
aka bakteria zposobuje diabetes? sklerozu multiplex? Parkinsona ? depresiu ?
co to zasa prosimta pises za nezmysly???
rozmyslaj niekedy, co pises!!
to si tak lahko das niekym, niecim vymyt hlavu ?
sorry, ale toto ma uz dvihlo, co tu zasa prezentujes !!!

ccc

takze v ziadnom pripade nemozem suhlasit s tvrdenim, ze bakterie, virusy su produktom choroby..to je nehorazny nezmysel!
bakterie. virusy podla patomechanizmu mozme rozdelit na komenzály(kt.bezne koozisstuju na kozi, sliznici)napr.stafyloccocus epidermitis-je uplne bezny na kozi.
potom su to fakultativne(oportúnne)mikroby, kt.PRAVE VTEDY, ak je imunit.system oslabeny zpôsobia chorobu..napr.pseudomonas aeruginosa.
ak mam dobre funguje imunitny system ani nevieme,ze take mikroby v tele mame.
tieti mikroby su velmi casto zdrojom endogennych nemocnicnych nakaz..maju na to uplne jedinecne podmienky,pretoze telo je oslabene nejakou chorobou, invazivnym vykonom a mozu sa aktivovat.
A potom je skupina mikrobov-obligatorne,striktne parazity, kt.infekcnu chorobu zposobia VŽDY!!napr.povodcovia detskej obrny, crevnych nakaz.
takze virusy a bakterie nie su v ziadnom pripade produktom choroby, oni tu chorobu casto zposobuju!!
kosa v mrtvom tele prebieha autolyza..enzymy,kt.su v traviacom trakte predovsetkym "travia" okolite tkaniva..preto dochadza ku kolikvacii(zkvapalneniu)mrtveho tkaniva tela, teda samozrejme este okrem inych postmortalnych pochodov.
zvieratka mozu zit ako v mrtvom, tak aj v zivom tele..este si nevidel larvy vajicok a ineho hmyzu v kozi,a podkozi ziveho cloveka ? bud rad!
Robbie, prepac, ale to by som chcela vidiet, ktory lekar prisiel na to, co ty tu opisujes!
zasa to prekrucate, nieco precitate, ale neviete si to dat do kopy.
ak je telo oslabene napr.aj termo vplyvmi napr.dlhodobym chladom ,tak imunita opôt nefunguje tak ako by mala, a vtedy moze dojsť ku sekundarnej mikrobiologickej kontaminacii tela, organu, systemu, ale to neznamena to, co si napisal ty!

kosa

veda tu nehra ulohu.

su to vzdy KONKRETNI LUDIA tzv. ''vedci''.
a ti co nevedia su ...NEVEDCI?...
Ale kazdy predsa nieco vie....
je evidentne ze nas tu zavadzaju,klamu. rokami.

kosa

veda tu nehra ulohu.

damian

veda tu nehra ulohu.

damian

Veda sa snazi choroby komplikovat a komplikovane vysvetlovat. Komplikovanejsie=doveryhodnejsie. Ide sa do detailov a unika podstata. Podstata je ta, ze telo sa rozbalansovalo a treba ho zbalansovat. Farmaceuti tlacia na vedu, aby ta chorobu komplikovala, aby neustale vznikal dojem, ze telo sa da zbalansovat len drogami. Pytam sa, ci sa telo rozbalansovalo drogami? Casto nie. Casto sa rozbalansuvava obzerstvom, ktore len treba striktne upravit.

damian

Desatoro onkologickych prikazani - novelizacia. :)

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o vitamin B17 (marhulove, jablkove, slivkove jadra…)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky (aspon docasne)!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, vyprazanie, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes jest vela cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov a antioxidantov!
10 – Budes sa viac hybat (okyslicovanie organizmu)!

damian

ANO, KAZDU CHOROBU SPOSOBUJU BAKTERIE ......, Ale ak telo ma dostatok latok na optimalne pracovanie, vie sa vysporiadat. Ak nie, treba chybajuce, alebo nedostacujuce latky doplnit, pokial mozno, naturalne a nie synteticky. Suma sumarum, aj ked vsetky choroby sposobuju bakterie, virusy....., v samom zaklade stoji nedostatok (ci prebytok) niecoho. Bakterie, virusy atd. su sekundarne priciny.

robbie56

andie:
preco si myslis, ze to je kravina ? preto, ze som to pisal ja a ty si myslis, ze som na nizsej vedomostnej urovni? To uz len zato to moze byt jedine kravina ?
Lenze ja som to cital od laboratornych vedcov, ktory su, si myslim na vyssej urovni znalosti ako ty aj ja ...
ty si na vyssej urovni znalosti mediciny ako ja, ale hovorim, ja nepolidim tieto veci, ja ich beriem od tych, ktory nieco tusia, ze je nespravne.
A to, ked oni nieco tusia, tak to podla mna nie je taka kravina, ako si to myslis ty rovno z voleja.
Ale je este mozne, ze som to nevyjadril tak presne ako to bolo v publikovanych clankoch.
Nakoniec sa budem riadit radou RNG, ak toho budem vediet viac o tom, tak vtedy sa budem vyjadrovat ... teraz bol mojim zamerom len dat do pozornosti ...