Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
tak to ta sklamem Damian, pretoze ja ako skeptik tuto temu uz nemienim nakopavať..je to strata casu a energie
Nuz, CCC, ak by si Ty povedala ekonomovi to, ze celu ekonomika je riadena Svetovou Bankou (nie ministrom financii, alebo vsakovakymi ekonomickymi javmi, povedala by si mu mozno nieco, co on sam nevedel a mozno by tu firmu z toho krachu vytiahol.
Damian si smiesny..
uz som tiež nie raz pisala, ze zmena zivotospravy je prvym krokom pri takych chorobach..a az potom, ked sa ludia stale napchavaju slaninou sa davaju lieky..tak to robi kazdy normalny doktor..nevynasiel si teplu vodu..ale kludne sa teš!
a napis mi aky mikrob zposobuje hypertenziu...nech sa nieco nove od teba naucim..
Ale som velmi rad, ze existuju skeptici, bo by tato tema asi nefungovala tak ako funguje. Som rad, ze skeptici su palivom tejto temy. Som rad.
Mojmu bratovi (11 rokov stary) dlho nik v nemocnici v Kosiciach (FAKULTNAAAAAA) nepomohol, ked trpel tazkymi migrenami. Az stare baby, co mu poradili pit kozie mlieko, mu pomohli. Moja priatelka v sucasnosti prestala trpiet bolestami hlavy a nechutenstvom, lebo sme zmenili stravu (hlavne, ze jej predtym davali na zaludok hovadiny a bezvysledne). Moja stara mama prestala brat tabletky od tlaku (dala ich mne) a tlak ma napriek tomu lepsi ako ja. Ale, ak si niekto zije v medicine, tomu niet pomoci. Skoda sa hadat.
Ty sa raduj zo svojho uspechu, ze si predpisala srdciarovi tabletky a akoze vyliecila chorobu a ja sa budem tesit z toho, ako sa ludom z mojho okolia podarilo zbavit hypertenzie a vysokeho cholesterolu, lebo zmenili potravu a nejedia ako zvierata. Som zvedavy, kto sa bude tesit dlhsie.
ccc. pozri na moju temu na autoimunne choroby
Pomaly ale iste sa nachadzaju rozne patogeny, ktore ich sposobuju. Alebo sapon k nim znacne prispievaju.
Vyskum a mnozstvo pozitivnych vysledkov liecby sirokospektralnymi antimikrobialnymi prostriedkami potvrdzuju, ze tam predsa len nejaky ten patogen je, ze to nie je len "poblaznena telesna obrana, ktora nici bez priciny svoje vlastne telo".
Ze tam hraje rolu genetika, to je samozrejme, vsetko ma svoju predispoziciu. Ale ze je len jediny hrac, to je omul. A nakolko su doleziti ti ostatni hraci(vyziva, patogeny,zamorenie), to sa pomaly vynara.
Samozrejme je to zrejme komplikovanejsie, nez jedna bakteria ako vinnik. Zrejme je to kombinacia mozno viacerych bakterii, jedna podmienujuca druhu a aj inych patogenov(virusy, mykoplazmy)
Vyse 50 rokov boli zaludocne vredy z nervozity a podobne. Dnes sa vie, ze su hlavne kvoli helikobakteru....
Aj cukrovky zacinaju spajat s roznymi patogenami v poslednom case.Poskodenie pankreasu bakteriami a virusami(ba dokonca mnohymi farmaceutikami) je dnes uz znama vec
CCC, vyborne, presne tie choroby si vymenovala (mozno okrem depresie, MOZNO), ktore sposobuje strava a co sa najjednoduchsie daju liecit stravou. Ale Ty len predpisuj Proanolol, Artrovastatin, Simvastatin a ine! A ja budem ludom chorym na cholesterol a vysoky tlak kricat, aby zmenili hned stravu, jedli cesnak, pohanku atd.
uz asi koncim..predsa len existuju prijemnejsie zposoby ako si dvihnuť adrenalin...
a tu je krasne vidno preco lekari nechcu diskutovat s laikmi...100krat im nieco lekar povie a oni si 100krat budu opakovat tie svoje bludy!
to je akokeby som ja ekonoma isla presviedcat o tom ako na nohy postavit krachujucu firmu..ved je to smiesne!