Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
tak ti nieco poviem o kosickej nemocnici..ziadne rusenie jej nehrozi;) stara fakultna nemocnica sa spojila s novou. na jej celo sa postavil riaditel starej fakultnej a to doktor Sajty s vynikajucimi manazerskymi schopnostami. Vela sa toho zmenilo a hlavne vela pohlo k lepseniu. stahovali sa niektore kliniky, ine spajali, ci prerozdelovali zameranie. z takych dlhsich projektov je predaj priestorov lekarskej fakulty do ruk UPJS a ak bude vola, tak sa tato nemocnica stane univerzitnou. takze to bolo len tak naozaj zruba..
andie,
presne tak.
zato ty VIES vsetky fakty, a nic nepovies..
fakultna nemocnica v KE?
no mohli by ju zrusit. pocul som ze vraj tam zomiera nemalo ludi len tak pre nic za nic....
o vysokom krvnom tlaku by mohol vela rozpravat moj stryko INSTALATER.
andie,
no vies NIEKTORY CLOVECI nevedia najst suvislosti, tak treba vysvetlovat a vysvetlovat a.... ;))
RNG s nadbytkom soli resp.Na suvisi hypertenzia len u niektorych ludi,neda sa to pausalne vyhlasit , ze menej solte a tlak klesne..u niekoho ale to plati.
v kazdom pripade si myslim, ze solime vela a obmedzenie soli by mnohym ludom velmi pomohlo..a nielen koli hypertenzii
Hypertenzia okrem nedostatku roznych vitaminov a inych zivin je casto sposobena nespravnym pomerom prijmu medzi sodikom a draslikom, vapnikom a horcikom
Preto jedenie viac zelenin(draslik ) na tom pomaha, alebo menej solenia(sodik) tak isto pomaha.Napriklad.
Da sa to tiez riesit solenim nie NACl ale zmesou NACl a KCL, kde chut by zostala podla predstavy konzumenta, ale prijem sodika by bol mensi a prijem draslika vacsi.Teda z hladiska mna, doplnkara. V nasej domacnosti to tak funguje uz hodne davno.(Morska sol nerafinovana=NaCl a stopove mineraly + KCl, pol a pol) Aj v domacnostiach mnohych mojich znamych, ktorym som to poradil.
Samozrejme, je to , zdoraznujem, na rady alternativnych lekarov.
Bodaj by ich rady zhustli!
som rada, ze si vies priznat chybu..OK
CCC, zabudni na tie bakterie. Ja som reagoval na predchadzajuce prispevky a zle som to precital. A este horsie som to napisal. Ja som nemyslel, ze len to sposobuje choroby,prave naopak. Nedorozumenie. To tie trojbodky urobili.