Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Robbie56. Presne tento dovod som myslel, ze s duzinou odchadza mnoho latok. Ale lepsie pit odstaveny dzus, ako ziadny, ze? Asi to zmenim na 'najlepsie mixovaneho, nie odstaveneho', aby to niekto nepochopil tak, ze sa nesmie pit odstaveny dzus. Dik za pripomienku!

kosa

RNG,
myslim ze necheme strasit ludi, a davat dovod roznym medicinmanom a samanom nas zosmiesnovat z dovodu ze polemizujeme na temu mlieka.
Treba ale jasne poukazat na to ze mliko JE do urciteho veku NAJDOLEZITEJSIA cast a DOLEZITov castov nasho potravinoveho retazca.Do urciteho veku.

RNG

Ja neda sa nic robit, mlieko mnohym skodi, Ci uz kvoli nestravitelnosti, ci uz kvoli hromade zamorujucich zloziek(pesticidy, hormony, antibiotika, homogenizatory).

robbie56

damian: otazocka :)
Pri tych desatoro je bod 7.:
"7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl."

Otazocka je ohladom toho, preco nie odstavene ?
Jasne, ze kvalita odstaveneho dzusu zavisi od pristroja ... ale pri 'cold press', cize pri 70-80 otackach za minutu, by mala byt stava velmi kvalitna ... uvazujem snekovy, alebo hydraulicky odstavovac ... napr Oscar900(Omega 8003 je novy nazov), ten je snekovy. Link na odstavovac:
"www.odstavnovace.cz"
Je iny dovod ? Alebo jednoducho aby sa telo pasovalo aj s duzinou ?(cize kvoli vlaknine ?)

kosa

pyrana v teme ''rada od RNG na temu mlieko'' uviedla ze vylucenim mlieka a mliecnych vyrobkov ( od nejakeho pana Petrikovica z KE-lekar) sa jej zdravotny stav vyrazne zlepsil.
dalsi priklad o vplyve karcinogenu zvaneho....MLIEKO

kosa

ccc,
myslim ze na temu koloidneho Au-striebra ( bolo by lepsie pisat tak aby tomu rozumeli aj LAICI nakolko toto forum je urcene aj laikom)je urcite RNG NAJPOVOLANEJSIM.
som rad ze andie je vzdelana zena, ale jednako pan RNG ma VIAC PRAKTICKYCH informaciji ohladom prostriedkov udrzujucich popodrujucich a rozvijajucich zdravie.
a NIE JE HANBOV SA PRIZNAT ZE pan RNG je na tomto fore - JEDNICKA.
vyjadrujeme mu este raz UZNANIE a neoficialny titul KONZULTANT.

kosa

andie,
vdaka za info.
je dobre mat univerzitnu nemocnicu, kde sa pod okom SKUSENYCH a OSTRIELANYCH ODBORNIKOV skolia buduci odbornici.( myslim ze sa na tomto zhodneme a toto je vseobecna zasada).
moj prispevok bol ale o tom ( tak ako aj DAMIANOV), ze prave v tejto FAKULTNEJ nemocnici, kde predpokladas ze mas ODBORNIKOV, kotri vedia PORIESIT ZLOZITY pripad, tak sa cas od casu deju ''cudne'' veci.
Damian spominal ze jeho bratovi NEVEDELI pomoct pri problemoch z pokozkov.
A z mojej strany tam bola narazka ze...ludia namiesto aby vychadzali (ked uz nie zdravi) tak aspon ZIVI, tak sa vracali z PODLOMENYM ZDRAVIM, a kratko nato zomierali....

RNG

Ja ho, prilezitostne pouzivam uz dlhe roky.
Na tazobu zaludka je vyborne. Ked sa clovek preje a zaludok nevyda dost kyselin a kazi sa to tam alebo v pripade nejakych moznych nakaz(salmonela, escheria koli a pod)to poctivo znici tieto v zaludku.
Ako daleko to v tele dojde je otazne. Totiz najaktivnejsia zlozka, strieborne iony sa v zaludku rychlo naviazu. Ale aj drobne koloidne vlocky, ktore vo velkosti do 5 nanometrov sa absorbuju do krvneho obehu si silne antimikrobialne a pouzivaju sa na rozne liecive ucely, napriklad je aj protokol kombinacie samento-koloidne striebro na liecenie "tvrdohlavych" Borelioz, ktore sa nepodarilo vyhubit odporucenou antibiotickou kombinaciou.
Toxicka-tj davka veduca k argirii, choroby zo zamorenia streibrom bola registrovana na 1/2 gramu kumulativneho prijmu.
Kedze samotna argyria nie je ani smrtelna, ani v podstate ohrozujuca(strieborne nechtu a koza=telo vylucuje striebro tymto sposobom) povazujem kumulativne davky do 0.1 gramu za dostatocne bezpecne.
Typicke koloidne strieborne vody maju cca 10 ppm striebra, , takze by si musela vypit 10 litrov, aby si dostala 100 mg.
Zaroven bolo namerane, ze striebro sa vylucuje z tela okolo 2 mg denne, takze pod tuto davku(2 deci 10 ppm vody) nemoze ani nastat ziadna akumulacia.
Striebro ako slabo reaktivny kov(vzacne) nevytvara v tele prakticky ziadne zluceniny a postupne sa vyluci. To je na rozdiel od inych"tazkych kovov" ako ortut, ktora sa naviaze a degraduje cele struktury v tele, tj permanentne zamori.