Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
tiez mi ''pomahali'' na PND rokami ( 6-7 rokov).
niekto (producent mlieka...:} ) vylucit mlieko z p-retazca, no a dalsim echom bolo pouzivat vysoke davky kyseliny ascorbovej.
netrebalo ziadnu operaciju a o problemoch z PND..uz si ani nepametam!
Ked som bola u imunologicky, zistila mi alergiu na roztoce a znizenu bunkovu imunitu. Na alergiu som uzivala nejake kvapky, neviem ako sa volali a na posilnenie imunity som brala lieciva s mrtvymi bakteriami, to mi dost pomohlo, ale po roku sa problem vratil a mavala som aj zvysene teploty.. Tak som si precitala knizku od Wandmakera o surovej-prirodzenej strave, bolo to velmi presvedcive...nakoniec som sa vyliecila sama :-)
sakire,
bola by si taka laskava a popisala pristup lekariv k tvojej senej nadche? ako dlho si trpela?
co ti davali na ''vyliecenie'' ci ''preliecenie''?
vdaka.
sakire,
myslim ze dobra sprava je to ze tvoje zdravie je (dufam) na jednycku.
zla sprava je..nuz na tebe nezarabaju..( ani predavci mlieka, ani lekari :)
Jasne ze vidim...som na surovej strave. V puberte som trpela sennou nadchou a poruchou imunity, teraz je vsetko o.k:-)
sakire,
a co zdravie, ako drzi?
vidis nejake zle ci dobre zmeny?
Tiez ho nekonzumujem, podobne ako aj mlieko ci NaCl.
vazeni,
nuz na temu karcinogenu MLIEKO sa pekne popovedalo v teme....o mlieku.
a teraz zacnime nieco na temu ineho znameho karcinogenu pod nazvom - CUKOR.
KOPIA:
Pridal:
RNG
Dnes 16:15
Andie, B 17 naozaj pracuje, na to je privela literatury uspesneho liecenia z Mexickych klinik, aj ked to v USA oficialne potlacaju.
Tisice vyliecenych ludi sa neda ignorovat!.
Zialbohu porovnavacia statistika na rozne ine metody chyba. Ak aj existuje, nikto sa ju otvorene neodvazi publikovat, je proti tomu prilis velka organizovana a bohata skupina, ktora by tym hrozne stratila.
Je sice vek informatiky, ale zijeme v realnom svete, kde peniaze diktuju.
Tak ako rychle zabudli na Elenu Budwig, tak ako posmrtne zhadzuju Linusa Paulinga, tak ako vypiskali na onkologickom kongrese Stanislawa Burzynskeho aj napriek fenomenalnym vysledkom, tak to robia a budu robit v buducnosti, pokial peniaze diktuju.
Jedine stastie je, ze nakoniec pravda vide na povrch, aj ked to bude trvat roky.
Ludia su uz dnes prilis nespokojni so sucasnym stavom mediciny, pribudaju alternativni lekari(zbehovia...) a pomaly ale iste prenikaju nove myslienky do mediciny.Aj napriek vsetkym snaham to zastavit.