Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

No, tak takato zaujimava konverzacia (Sakira-Kosa) tu hadam este nebola. A gratulujem, prekrocili ste 2000 prispevkov na tuto temu.

kosa

sakire,
mas stastie v tom ze si zdrava, takze nemas problemy reagovat inteligentne, alebo ignorovat neiteligentne hluposti.
zhorseny telesny stav ovplyvnuje neskor aj psychycky stav.

kosa

sakire,
je to asi nejaka neuroza ci co- majuc rozne problemy tak sa snazia odreagovat na robeni inych problemov inym ludom...
niekedy je to aj nedostatok seksu, tak zacinaju fantazirovat. kedze to fantazirovanie v sekse ( davat a prijimat pekny zazitok voci milovanej osobe a byt milovanym a milujucim) je nieco co ludom ( je ich dost) chyba, tak zacinaju vymyslat rozne hluposti-realizuju sa.
a vysledok?
chaos v spolocnosti.
inac myslim ze DAMIAN pracuje v tejto oblasti, mozno ma iny nazor alebo to ozrejmi.

sakire

Kosa, ten prispevok vznikol len ako reakcia na moj nick. Permanentne sa mi to stava....niekto ma totiz nevie stravit a zerie ho to ze si tu celkom v pohode rozumiem s ludmi :-)

kosa

jeden z prispievatelov v teme ''rng:pls ..'' sa vyjadril ze jadierka su nebespecne a obsahuju kyanid.
bolo tu uz niekolkokrat jasne pisane, co tie jadierka v skutocnosti obsahuju a ako cely ten chemicky proces vlasne funguje.