Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

To ma len utvrdzuje v presveceni, ze Cela chemoterapeuticka "veda" je len nastroj na zarabanie, nema dokopy nic spolocne s liecenim rakoviny. Su ovela ucinnejsie metody, ovela lacnejsie a s malo alebo nic postrannymi ucinkami, ktore zdravotny priemysel potlaca.

certik1

Pridal:
kosa
16/08/2007 21:14
inteligentni ludia si vzdy maju co povedat, a sa mozu aj poucit.

ja len toto kosa, vidim, ze si si so shakirom sadla, rovnaka vlnova dlzka..

vies, ze inteligentny clovek o sebe nepovie, ze je inteligentny? inteligent je viac menej vo vystatovani sa skromny.

damian

V roce 1902 publikoval Dr. John Beard v The Lancet pojednání o trofoblastické teorii rakoviny. Je docela jednoduchá a nebyla nikdy vyvrácena. Ve skutečnosti byla tato teorie nedávno potvrzena vědci z University v Michiganu. Dr. Beard ukázal, že normální tělesná tkáň, trofoblast, vykazuje rysy charakteristické pro rakovinu. Jde o agresivní, metastatické tvoření nových cév (angiogeneze) a vykazuje tytéž specifické znaky a chemické složení jako rakovinové buňky.

Trofoblast je zvláštní totipotentní čili kmenová buňka, která roste okolo vyvíjejícího se plodu v průběhu prvních osmi až dvanácti týdnů těhotenství. Slovo trofoblast znamená "živit dítě". Zanoří se do výstelky matčiny dělohy a zásobuje plod krví až do vytvoření placenty. Je pro život nezbytný.

Trofoblast normálně zmizí mezi 8 až 12 týdnem těhotenství. Pokud ne, je výsledkem velmi zhoubná forma rakoviny - choriokarcinom, který obvykle během několika týdnů usmrtí matku i dítě.

Někdo může namítnout, že když se trofoblast vyvíjí pouze v období těhotenství, jak může vysvětlit všechny ostatní druhy rakoviny? Dr. Beard zjistil, že buňky které tvoří trofoblast, nazývané totipotentní či kmenové buňky, jsou přítomné v malém množství v celém těle. Když dostanou vhodný podnět, začnou růst. Klíčem k pochopení rakoviny je porozumění tomu, co způsobí, že tyto buňky začnou růst.

damian

Pridal:
damian
Dnes 16:03
NANA, presne o Dr Kanilovi Jurkovicovi som dnes rozmyslal a cital som o nom an na zahranicnych strankach (Kanada), kde sa spomina v odbornych kruhoch. Jeho meno je spojene aj s utajovanym vitaminom B17, o ktorom som vytvoril samostatnu stranku: Pravda o rakovine - vitamin B17.
Zial, proti Dr Jurkovicovi sa spostila velka medialna kampan. Kto si vsal precita stranku o Jurkovicovi,kde okrem ineho zverejnuje aj svoju listovu konverzaciu z ministerstvom a vladou, utvori si svoj nazor. Z toho, co viem a citam sa mi zda, ze to, co robia proti Jurkovicovi, je jedno velke svinstvo. Ale vlastne, cely rakovinovy - chemoterapeuticky biznis je jedno velke svinstvo. Len je treba, aby o tom ludia viac vedeli.

damian

Nasledujuce slova, ktore patria Hipokratovi, by som dolozil do Hipokratovej prisahy.
"NECH JE JEDLO TVOJIM LIEKOM, A LIEK TVOJIM JEDLOM"
- Hippocrates -

andie

preberali kosa:) volalo sa to, ze biochemia. na to, aby sa glukoza ci galaktoza vstrebali potrebuju Na najcastejsie z NaCl a spolocne potom uskutocnuju kotransport. takze velmi rada si vypocujem tvoju verziu :)

kosa

andie,
jedna sa o biochemicky proces (reakciju) cukru a soli v tele...
:)
ale tak hlboko ste tieto procesy na fakulte asi nerozoberali :)
preto tam isti ludia nic OSOBNE NEVIDIA :) a nielen tam :)

kosa

sladkosti, bezne predavane na nasom trhu (ako napriklad tatranky) za totality skoro vobec neobsahovali sil.
v dnesnej dobe su tam 2% soli.