Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
andie,
nemyl si reakciju cukru a soli , z reakcijov glugozy a NaCl.
:)
Pred nejakym casom som mal na blogu dennika SME diskusiu s jednym banskobystrickym onkologom. Tam som mu vysvetloval ako funguje dnesny biznis s chemoterapiou a radioterapiou a tiez preco je sucasna klasicka liecba pomocou nich neucinna. Ak vas to zaujima, pozrite prilozeny link, citajte clanok aj potom diskusiu k nemu:
sepesi.blog.sme.sk
Damian,
pravdepodobne Dr Jurkovic Kamil SAM A NEZAVISLE prisiel na sposob ako liecit rakovinu na zaklade metabolickej mediciny ( z historije vedy treba spomenut NEWTON a LEIBNITZ ktori tiez v podstate paralelne a nezavisle od seba tiez niecim prispeli k nasmu poznaniu).
Inac ak Dr. Jurkovic uz rokami sa se..e s roznymi vladnymi ci NEVLADNYMI MEDIKOS tak je evidentne ze stojime proti niecomu co umyselne poskodzuje zdravie.
Vazeny RNG,
keby LEN cela tzv.''chemoteraupeticka veda''...
horsia sprava je ze CELY TZV MEDIKOS system sa hra na spasitelov zivota.
v principe ale su na opacnom konci. (zabijaju?...)
damian, mylis sa. som za metabolicku medicinu, ale len v kombinacii s farmakami. co sa tyka trofoblastu..mala som 2 semestre histologiu a embryologiu, 2 semestre patolu a aj 2sem. patfyzu. pozerala som do mikroskupu tyzden, co tyzden, ale proste trofoblast nebol pritomny v ziadnom tkanive..sklicka sa proste nedaju retusovat..jedina moznost je, ze sa vyviva z nediferencovanej bunky(co by samo o sebe uz bolo zahadou), co je v podstate v tomto pripade nepriatelne, kedze tvrdi, ze je samotna kmenovou bunkou.
Andie, prepac, ale sa mi zda, ze uz predtym, ako si precitas akykolvek vyskumny dokument, ktory podporuje metabolicku medicinu, si tento vyskum dopredu odsudila. To len tak sa mi to zda zo stylu, akym sa vyjadrujes: '...tak ak to zistil, velmi rada sa pozriem na jeho vyskum. este som nevidela...' Kym si clovek 'neoslobodi' mysel od vseobecne platnej dogmy, nepochopi nove veci, aj keby bolo neviemkolko vyskumov. Predtym, nez zacnes cokolvek skumat, by som Ti poradil oboznamit sa z celou marketingovou politikou mediciny a hlavne onkologickej mediciny.
Casopis WM magazin uvadza: www.mwm.cz
V roce 1902 publikoval Dr. John Beard v The Lancet pojednání o trofoblastické teorii rakoviny. Je docela jednoduchá a nebyla nikdy vyvrácena. Ve skutečnosti byla tato teorie nedávno potvrzena vědci z University v Michiganu. Dr. Beard ukázal, že normální tělesná tkáň, trofoblast, vykazuje rysy charakteristické pro rakovinu. Jde o agresivní, metastatické tvoření nových cév (angiogeneze) a vykazuje tytéž specifické znaky a chemické složení jako rakovinové buňky
tak ak to zistil, velmi rada sa pozriem na jeho vyskum. este som nevidela trofoblast na ziadnom preparate ludskeho tela okrem maternice pocas prveho trimestra. zatial mi to stale vychadza len ako pouha teorie.. nechcem ta podcenovat, ale keby si poznal histologiu cloveka ci embryologiu, chapal by si ake je to science fiction. to by celemu svetu museli "gumovat" trofoblast z preparatov..proste absolutne nerealna vec
RNG, prosim Ta, mozes mi poslat email na moju emailovu adresu? Mam jednu osobnu otazocku.