Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Davam do Vasej pozornosti aj : www.phmiracleliving.com
andie,
ciro dal dobry link na rozjasnenie ''nepochopitelneho'' pojmu TROPHOBLAST.
ciro,
hlavnym problemom ale je ze funguje u nas system, ktory pripusta na studija mediciny ludi-kandidatov nie podla ''schopnosti, ale podla znamosti'' ( za totality sa vstupne na fakultu mediciny P.J.SAFARIKA povazovala suma 10,000 Kcs).
Zanik korupcije bude skutocnym zaciatkom demokracije.
A zatial je SK korupcne. Potvrdite, RNG?
ciro,
inac treba Ti zagratulovat k tej konverzaciji-bola na vysokej urovni.
ak by si mal nieco robit, tak urcite hovorcu prezidenta ci vlady albo vyssieho uradu.
ludi, ktori sa sprtaju do rakoviny treba delit na:
1;laikov-chtiacich problem rakoviny vyriesit
2:''tzv.odbornikov'', ktori z nasej NEVEDOMOSTI (nevedomosti pacientov a ich spolutrpiacich rodinych prislusnikov) sa vyzivaju na tomto( neraz sme uviedli BANALNOM)probleme-rakovina.
Este pre zaujimavost by som rad uviedol dalsi link. Je na nom uvedeny v slovencine zakladny popis metabolickej teorie pricin vzniku rakoviny:
-odkaz odstránený-
kosa,
neboj, ja som uplne kludny...k tomu navyse ta diskusia na SME bola napisana takmer pred polrokom. Je sice pravda, ze som tam tomu onkologovi protiargumentoval trocha rozohnene...to bude ale asi tym, ze ked komunikujem s ludmi z branze, ktori by mali byt rozhladeni a otvoreni aj inym nazorom a pohladom na vec, no napriek tomu su obmedzeni a zaslepeni v tom comu veria, tak ma to vzdy trocha rozohni :-)
andie,
cukor ( ten pravy kristalovy) je zlozeny cukor kotry sa musi najprv rozlozit ( k tomu sa pouziva insulin).
Jednoduche cukry neprechadzaju tymto procesom ( insulinacijov).
ciro,
v prvom rade UKLUDNI SA.
je vela korupcije, ludia NEPOTREBNE ZOMIERAJU CI ZOMRELI na rakovinu.
a hlavne ludia NEVEDIA VSETKO ci vedia malo.
Ale uz viac ako sto rokov tento problem je teoreticky PORIESENY, a prakticky je aj patentovany liek Laetrile (laetrile z malym L je v podstate vo VSETKYCH vegetativach GENETICKY NEMODIFIKOVNYCH...).
ciro,
a co ten onkolog?
nebal sa ze nejaky laik je zrazu onkologickejsi nez sam onkolog?
:)