Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

nara,
v danom momente vyhras.
lekari ziju zatial z toho ze nam predavaju ...'lieky'' a nie z uzdravovania nas.
to je to iste ako ked cirkev vravi cirkevnikom ze su hriesni....az nakoniec niekto ten hriech(tresny cin-spacha) urobi....

ale si tu, a mas SKUTOCNU MOZNOST dat tvojej dcerke ZDRAVY zaklad do zivota.
toto forum vdaka DAMIAN-ovi otvorilo NOVU CESTU poznania samych seba, a nielen to.

jordik

Zdravim Vas,
mam choru mamku - po operacii mozgu jej zistili glioblastomu st4.

Predoperacny stav: obcasne (dva krat sa to stalo) trpnutie lavej ruky, a lavej strany tvare, 1x vypadla rec na 2minuty. toto sa stalo behom 2tyzdnov,
druhy raz sa jej na ruke pocas 3dni cit do ruky nevratil ani po 3dnoch a vtedy uz sme sli do nemocnice LPasteura v KE

Pooperacny stav: cit v ruke uz ma spet. Znamena ze nama vobec ziadne priznaky choroby, nic jej nieje - akurat je troska vycerpana z operacie, ale je vitalna a vsetko sa javi byt vporiadku, az na diagnozu: zhubny nador glioblastoma stupen4.
Bolo to jedno primarne lozisko ktore makrooperaciou bolo odstranene...

Vraj operacia nutna, neodkladna, len smola ze vysledok z histologi je taky aky je.

V stredu ideme na onkologiu pred prijimaciu komisiu,
treba si vypocut vsetky moznosti liecby a az nasledne sa rzhodnut...
...uz sme mali v rodine onkologickeho pacienta a CHemoTerror dopadol katastrofane :(

Boli sme aj za MuDr. Kosikom (liecba naturalnou medicinou), ma tam plno pacientov, najblizsi termin v najhorsom pripade je na januar
A kde ma ordinaciu? -proste strasny suteren, ak budem mat casu to nakamerujem, pretoze to jak v pivnici vypada, ale Mudr. Koslik vzbudil v nas velmi pozitivny dojem. Dufam ze si najde cas a dohodneme skorsie stretnutie.

Zatial sa chcem opytat aku stravu davat mamke.
Zatial papame semiacka z jablk, 3cele jablka denne a jadierka zo sliviek 6ks na den...
plus k tomu stavy s cvikly, mrkvy, zeler, redkovka, kurkuma
nakupil som plno ovocia, banany, hrozno, mandarinky, grepy,
aj cesnak sme jedni rano s hriankami,
ale som sa docital ze drozdie nie, tak prosim o nejaku nahradu za chlieb... Co ten polystyrenovy?

Uz mame naordinovany pitny rezim kazde 2hodiny pije poctivo cistu vodu z vodovodu (hmm v pondelok idem kupit filtre na vodu), dnes som nakupil Drobcekov nebublinkovych aj Lucka vody, aj tieto moze? Tiez viem nacerpat Gemerku rovno z vyvierajuceho pramena, onko pacientovi v rodine tato voda strasne chutila a aj mu pomahala, aspon tak hovoril... davat mamke aj tuto?

VDAKA ZA KAZDY PODNET

nara

Dakujem za informacie, su pre mna vsetky cenne, pretoze sa nikdy nezmierim, aby bola moja mala dcerka x-rokov ci dozivotne na "tazkych" liekoch a ponicili jej dalsie fungujuce organy.Kto zazil chodenie od lekara k lekarovi bez zlepsenia zdravotneho stavu vie ake je pre matku bezutesne pozerat sa na malinke dieta neschopne akehokolvek pohybu non-stop placuce od bolesti.

kosa

LUDUS,
vitaj na tomto fore.
aj problematicky konecnik je dokazom ze nieco nie je v poriadku.
skus si najprv pozriet tuto temu podla moznosti celu ( viem ze to zajme cas).
je to hodne pozitivnych prikladov a navrhov na zmenu stylu zivota.
hodne zdaru.

kosa

silviia,
veru tak. spolupraca pacienta z lekarom je na prvom mieste.a viera pacienta ze sa to da.
zalezi to na pacientovi ; ak lekar nepokazi zakrok, tak vetsinov ma pacient vyhrane.

frontman

silvia, vsetko urcite nevie vyliecit ani on. mne a mojej zene to velmi pomohlo, urcite viac ako klasicka "liecba".
zalezi aj od toho, ako vazne si to brala.

kosa

frontman,
tiez osobne boli u mna problemy, kotre lekari liecili ich typickym pristupom....
az raz mi dobra dusa povedala, a odvtedy to ide inov cestov.
tvoje 25rocne trpenie nie je asi nicim zvlasnym ( su asi ludia co maju tiez dlhorocne teda ''chronicke'' problemy, kotre su jednoznacne NELIECENE)...