Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
nara,
v danom momente vyhras.
lekari ziju zatial z toho ze nam predavaju ...'lieky'' a nie z uzdravovania nas.
to je to iste ako ked cirkev vravi cirkevnikom ze su hriesni....az nakoniec niekto ten hriech(tresny cin-spacha) urobi....
ale si tu, a mas SKUTOCNU MOZNOST dat tvojej dcerke ZDRAVY zaklad do zivota.
toto forum vdaka DAMIAN-ovi otvorilo NOVU CESTU poznania samych seba, a nielen to.
Zdravim Vas,
mam choru mamku - po operacii mozgu jej zistili glioblastomu st4.
Predoperacny stav: obcasne (dva krat sa to stalo) trpnutie lavej ruky, a lavej strany tvare, 1x vypadla rec na 2minuty. toto sa stalo behom 2tyzdnov,
druhy raz sa jej na ruke pocas 3dni cit do ruky nevratil ani po 3dnoch a vtedy uz sme sli do nemocnice LPasteura v KE
Pooperacny stav: cit v ruke uz ma spet. Znamena ze nama vobec ziadne priznaky choroby, nic jej nieje - akurat je troska vycerpana z operacie, ale je vitalna a vsetko sa javi byt vporiadku, az na diagnozu: zhubny nador glioblastoma stupen4.
Bolo to jedno primarne lozisko ktore makrooperaciou bolo odstranene...
Vraj operacia nutna, neodkladna, len smola ze vysledok z histologi je taky aky je.
V stredu ideme na onkologiu pred prijimaciu komisiu,
treba si vypocut vsetky moznosti liecby a az nasledne sa rzhodnut...
...uz sme mali v rodine onkologickeho pacienta a CHemoTerror dopadol katastrofane :(
Boli sme aj za MuDr. Kosikom (liecba naturalnou medicinou), ma tam plno pacientov, najblizsi termin v najhorsom pripade je na januar
A kde ma ordinaciu? -proste strasny suteren, ak budem mat casu to nakamerujem, pretoze to jak v pivnici vypada, ale Mudr. Koslik vzbudil v nas velmi pozitivny dojem. Dufam ze si najde cas a dohodneme skorsie stretnutie.
Zatial sa chcem opytat aku stravu davat mamke.
Zatial papame semiacka z jablk, 3cele jablka denne a jadierka zo sliviek 6ks na den...
plus k tomu stavy s cvikly, mrkvy, zeler, redkovka, kurkuma
nakupil som plno ovocia, banany, hrozno, mandarinky, grepy,
aj cesnak sme jedni rano s hriankami,
ale som sa docital ze drozdie nie, tak prosim o nejaku nahradu za chlieb... Co ten polystyrenovy?
Uz mame naordinovany pitny rezim kazde 2hodiny pije poctivo cistu vodu z vodovodu (hmm v pondelok idem kupit filtre na vodu), dnes som nakupil Drobcekov nebublinkovych aj Lucka vody, aj tieto moze? Tiez viem nacerpat Gemerku rovno z vyvierajuceho pramena, onko pacientovi v rodine tato voda strasne chutila a aj mu pomahala, aspon tak hovoril... davat mamke aj tuto?
VDAKA ZA KAZDY PODNET
Dakujem za informacie, su pre mna vsetky cenne, pretoze sa nikdy nezmierim, aby bola moja mala dcerka x-rokov ci dozivotne na "tazkych" liekoch a ponicili jej dalsie fungujuce organy.Kto zazil chodenie od lekara k lekarovi bez zlepsenia zdravotneho stavu vie ake je pre matku bezutesne pozerat sa na malinke dieta neschopne akehokolvek pohybu non-stop placuce od bolesti.
LUDUS,
vitaj na tomto fore.
aj problematicky konecnik je dokazom ze nieco nie je v poriadku.
skus si najprv pozriet tuto temu podla moznosti celu ( viem ze to zajme cas).
je to hodne pozitivnych prikladov a navrhov na zmenu stylu zivota.
hodne zdaru.
silviia,
veru tak. spolupraca pacienta z lekarom je na prvom mieste.a viera pacienta ze sa to da.
zalezi to na pacientovi ; ak lekar nepokazi zakrok, tak vetsinov ma pacient vyhrane.
silvia, vsetko urcite nevie vyliecit ani on. mne a mojej zene to velmi pomohlo, urcite viac ako klasicka "liecba".
zalezi aj od toho, ako vazne si to brala.
diety....
nuz skutocne pozrime sa na to co jeme.
frontman,
tiez osobne boli u mna problemy, kotre lekari liecili ich typickym pristupom....
az raz mi dobra dusa povedala, a odvtedy to ide inov cestov.
tvoje 25rocne trpenie nie je asi nicim zvlasnym ( su asi ludia co maju tiez dlhorocne teda ''chronicke'' problemy, kotre su jednoznacne NELIECENE)...