Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
FARMAKOGNOZIA NEUVADZA LEN PROPOLIS.TO SOM UVIEDLA AKO DOKAZ ,ZE PROPOLIS JE LATKKA S ATB UCINKAMI.
jordik,
aj nara je prikladom o co tu ide.
nech sa nara sama zacne zaujimat o veci okolo jej dietata. nech nenechava pre inych ludi toto rozhodnutie...''co je dobre pre jej dcerku'''...
a sme radi, ze aj nara zacala nad tymto uvazovat.
cim viac ludi, uvazujucich o tomto systeme tym viac nadeje a sance a moznosti aby sa tento system stal ZDRAVIE GARANTUJUCIM.
tento system zatial garantuje lem...SMRT.
jordik,
precitaj si co napisal prispievatel FRONTMAN. Len asi 3 alebo 5 krat.
Ale jeden z jeho prispevkov jasne naznacil, ze 25 rocne chodenie za lekarmi bolo 25 rokov klamania o jeho zdravotnom stave. Nakoniec FRONTMAN nasiel pravdu.
pre jordika ,si obdivuhodný syn,co vsetko robís pre svoju matku,ale ked si sa rozhodol mamke kupit filter na vodu,nekup hocijaký,ale ten s odstranovacom tox.latok,vod.kamena,nadbytku chloru,s davkovacom potrebných mineralov,energetizerom a eko setricom,ten je vynikajuci.Ak chces ,mozem ti pomoct...Drzím ti palce
jordik,
ano tak je to napisane. Nedovolili nikomu z nasej rodiny, aby pri tej operaciji bol.
Prva operacija bola OK. Ten operator si zobral uplatok (5000 korun) a urobil THE BEST WHAT HE WAS ABLE TO DO AT THAT TIME ti save my mother's life.
Ale druha operacija sa nevydarila, lebo tam uz bolo niekolko ludi, neviem ci otec im dal uplatok ale kolko im treba dat? ak tam operuje 5 ludi ( pocitaj lekara davajuceho uspavace prasky, pocitaj troch co tam su plus tri sestry....6x5000=30,000 Ks.....
Aj tak tu operaciju urobili zle, lebo za necele dva tyzne po operaciji prestala jest.....jednoducho tam prekrutili creva....
a ze to bolo umyselne tak su nepriame dokazy toto potvrdzujuce.. Matka nepodpisala CHOR a aj preto musela zaplatit najveksiu dan-zivot.....
Kazdy kto ochorel na rakovinu, a sa nepodrobi CHOR-u, tak je potencijalnym nebezpecenstvom ( samozrejme ak tento chory je OCHOTNY ZMENIT NEZDRAVY ZIVOTNY STYL ZA ZDRAVY) a dalsim dokazom o tom ze rakovina je liecitelna.
Vazeny RNG,
mozno si pametate, ohladom toho kamarata v nemecku...
Nuz operovany v maji, dostal Radioterapiju po operaciji..
Je 7. oktober 2007.
Ten kamarat uz dva tyzne HNIJE....
po tom co mu lekar sluboval ze este pocije viac ako dva roky....
Takze, zo strany toho osetrujuceho lekara nielen evidentne klamstvo, zo strany nemocnice ( systemu) evidentna vrazda.Bez formalnych dokazov, nakolko tato vrazda je institualizovana.
jordik,
NA TERAZ NA TVOJU MAMKU som nielen ja ale aj DAMIAN a RNG ( a ti myslim viac ako ja) napisali dlhe riadky.
ty mi vycitas ze ONKOAMBULANCIJE su plne pacientov, a vsetko je to iste (snazili sme sa z teba dostat viac info ohladom ochorenia stavu a celej tej situacije tvojho otca).Ano rakovina JE len jedna, hoci majuc rozne formy sa nam zda ako by to bolo x milion ochoreni....
precitaj si tuto temu od A do Z a dozvies sa ako na to.
jordik,
pri tej operaciji NIE SME.
co tak ti operatori skutocne robia, urobili, je takzo povedat, nakolko tieto operacije nam NIE SU DOSTUPNE.
Preto sa snazime aby ludia, pokial su tieto operacije v dosahu planu, mali moznost ich sledovat, a samozrejme bolby to aj dokazovy material, ci nahodov operator (operatori) neurobili chybu nakolko nam je jasne ze x krat na SK sa stalo ze operator urobil chybu a NENESIE ZA TO ZODPOVEDNOST( mojej sesternice dedo tak ho zobrali na operacny sal, otvorili mu zlcnik, a tam zomrel-evidentna vrazda, ale ako ju dokazat?..)
co sa tyka mojej mamy tak vedela vsetko a zalezalo len na nej ako sa k jej problemu postavila.(preto sa hovori ze rakovina je skor zalezitost psychiky a psycholog by tu mal mat obrovske miesto-zatial tito idioti nevidia toto koryti...)
Zial, nedala si povedat a sledovala stale jej pristup k zivotu. Ale na zaciatku,ked si mysleli ze umrie ( vcitane otca a mojich surodencov) tak len ja SAM som bol presvedceny ze NEUMRIE, co aj dokazala.
prekonala prvu operaciju zhruba pred 5 rokmi. Vsetkych mi bolo treba prekonat ze ak ju prezije tak z tamteho bodu sa bude robit vsetko z nasej strany co sa ma aby mama isla dalej.
Robilo sa. Az po pohrebe zacali rozpravat i otec i jej brat i viaceri z jej okolia co a ako, a z toho sa mi podarilo urobit obraz, ako sa mama postavila SAMA k tomuto problemu.
Okrem toho ze stale zobala z tej stravy co nemala ( varila pre otca meso a furt to ''ochutnavala'')tak si kupovala nanuky, zmrzlinu, zobala vecerami jedna dve susenky....
jordik, opakujem este raz: do momentu kedy sa striktne dodrziavala prikazov, tak markery ( hoci tie co u nas pouzivaju nie su najpresnejsie) jasne ukazovali NEPRITOMNOST rakobuniek.
Vsetko zacalo v momente, ked sa najedla v lese nazbieranych tzv. ''horkyn''- naruzivy hubari to iste poznaju, je to velmi''mesita'' huba, kotra ma v sebe vela ''mlieka'' takze najprv ju treba dlho povarit, a az potom moze sa pouzit ( do vajec, gulasov, levesov-to je gulas bez mesa, atd, atd).
V pripade mojej mamy tam doslo k spustenju AFLATOXIN-ovej reakcije, to znamena ze huby-teda mikroorganizmy zacali robit tu robotu, co spustilo reakciju...
hmmmmmmmmmmmmmm,
o tom ze propolis ( ako aj med....), ma antibakterialne ucinky vedeli uz pred 2000 rokmi, a skutocne nemuseli studovan ani na fakulte prirodnych vied ani na fakulte farmacije.
zial, ucinky sucasne predavaneho medu su ohranicene.