Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Vidis, nemusime ist daleko.
Alicim-ucinna latka v cesnaku(a mozno je tam aj viac, to sa este uvidi) je atb in vitro(v petriho miske) a aj in vivo.
A su aj podstatne silnejsie, nielen v prirode, ale dnes uz aj na trhu ako potravinove doplnky.V klinicky ucinnych koncentraciach a davkach.

RNG

V prirode su tisice antibiotickych latok, ved rastliny sa musia vediet branit proti bakteriam a inym mikrobialnym, inaksie by ich znicili.
Ze "farmakognozia" uvadza len propolis, to nie je nic nove.
"Vadecum medici" ani ine zoznamy liekov neuvadzaju ziadne alebo skoro ziadne prirodne prostriedky

.hmmmmmmmmm......

citam si starsie prispevky v tejto teme-len jedna vec-propolis je latka s antibiotickymi ucinkami!!!!!ak ste nestudovali prirodne vedy alebo farmaciu, tak prosim nevyvracajte tento fakt.staci si kuknut farmakognoziu!!

damian

Na to teraz nemysli. To je zbytocne. Pravda je to, ze nadory sa maju nechat na pokoji. A preto, aj mamogram je extremne nebezpecny, a predsa sa tak krasne propaguje...

Dobra sprava je, ze vies, co ma mama robit, aby jej bolo dobre...a viem, ze spolu dokazete, ze doba 12-18 mesiacov je blud...

jordik

nie, sak si precitaj, on sa tak vyjadril po tom co som napisal ze ju operovali, a potom napisal ze ani netusim ze co tak spravili,
som to pochopil tak ze ked ten nador rozrezali ze tym nieco urychlili? alebo ze sa to mohlo dostat aj do inej casti mozgu?

damian

...Kosovej mame povedali, ze bez chemoterapie zomrie do4-6 mesiacov. A Kosova mama zila 3 a pol roka, bez chemoterapie, pomocou Kosu. Az to zial nakoniec zbabrala, lebo ked jej bolo lepsie, zabudla na zdravu Kosovu stravu...Asi to chcel Kosa povedat. A necudujte sa, lebo s Kosou sa pozname osobne a pracujeme pre tu istu nemocnicu, xixi!

jordik

Kosa:
najhorsia vec je to ze v principe nevies co tak urobili.
-tymto si co mal na mysli?
ODPIS mi aj na toto.

A co ti mam pisat s otcom, ako bolo.
Proste sme verili chemoterapii ako liecbe,zistili sme ze to bol osudovy omyl ale uz bolo pozde... po prvych dvoch davkach strasne zoslabol a nevedel ani chodit, a po dlasich schudol strasne, nic mu nechutilo... sak ked chces take pribehy zajdi si na onko a mas ich tam vsade podobny scenar... o tom sa vie, co tu ja budem pisat o tom co bolo, ked je to pre mna i bolestive.... Chcem teraz pisat o tom CO TERAZ JE, a to je mamka.... a na to si mi neodpisal... tak ti tu otazku kladiem znova