Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Kvalitne rybacie oleje su snad najlepsia ochrana proti zapalom.A bolestiam(hojive na nervy) Tiez quercitin(z cibule) dumbier, bromelain (z ananasu)a ine enzymi.

Ale ako som povedal, treba adresovat pricinu, lebo za tou artritidou vzdy nieco je.
A argument, ze je to "autoimunna choroba" ani ja, laik doplnkar, ani mnoho inych, lekarov z vyskumu a alternativnych klinik po celom svete , nekupim.
Nakoniec, moje vsetky vedomosti su od lekarov a lekarskych teamov, ktorych periodika odoberam a citam uz vyse 14 rokov.
Je dost vyskumu, ktoreho vysledky tejto prijatej pohodlnej teorii (prinasajucej zisky farmaceutickemu priemyslu),odporuju.
Vid vysledky so Samentom u susedov Bulharov prave na artritidu.Alebo si to najdi na teme "Autoimunne choroby"

damian

NARA, napis mi rychlo email. Odpisem. Alebo mi nechaj na emaily tel. cislo a zavolam. Jedna otazka bude aj to, kolko pije dcerka vody (cistej nebublinkovej) denne. NEDAVAJ JEJ SOJU, LEBO JEJ TO ODSTAVI STITNU ZLAZU!!! SOJOVE MLIEKO BY AJ DOSPELY CLOVEK MAL PRIJIMAT LEN V MALICKOM MNOZSTVE, DIETA URCITE NIE!
Nech pije vodu, vela vody, nech papa brokolicu, RNG Ti zadovazi vapnik a vitamin D + rybie oleje (omega 3 fatty acids). Nech mala absoludne nepije mlieko a nech neje syry!
Opakujem, vela vody!!!

RNG

Nara, nezufaj, nerobis chybu za chybou. Robis co najlepsie vies.
Aj tie najlepsie rady za 100 rokov budu na smiech, ale zatial su lepsie, ako nic.
Artritida ma casto korene v roznych bakterialnych a viralnych zapalov,tie treba adresovat sirokospektralnymi antimikrobialnymi alebo zvysenim imunity(selen, zinok, aloe, probiotika...)

nara

Prosim o radu RNG, moja dcerka 3-rocna ma artritidu, snazim sa ,aby mala zdravu a plnohodnotnu stravu...vylucila som produkty z kravskeho mlieka a nasadila sojove mlieko a tu citam, ze soju radsej nie.Co jej mam dat??? Ja uz fakt neviem, dokola patram po informaciach o spravnosti jej liecby, o strave ....tolko usilia a stale neviem co je pre nu a pre jej zdravie vhodne a prospesne a robim chybu za chybou...

RNG

Sylvia, hlavne tzv zelene vyrobky. Tym je naznacene, ze su susene pri nizkych teplotach, aby sa tie "zive" rastlinne hodnoty neznicili
No a samozrejme vsetky surove zeleniny a ovocia.

71gloria

Červené víno obsahuje niektoré aktívne látky prítomné aj v hrozne no oproti hroznu alebo hroznovému džúsu má hlavnú nevýhodu- etylalkohol.

silviia

damian, prosim ta z coho su vlastne horke mandle vylupane? z kostiek akeho ovocia? alebo teda mandle?co to je?lebo tie sa bezne jedia na kvanta ako pochutina