Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG, dufam ze mas pravdu...ja uz som z toho vsetkeho tak mimo, fakt som sa snazila zit zdravo/aj mojim detom dat podla vedomosti to najzdravsie/-podla vseobecne platnych noriem ktore hlasa spolocnost-lebo jak inak sa bezne dostat k informaciam, no a verila som jej a aj v dobro a tak,no odkedy chodim sem, tak ma to chytilo, tie veci okolo zdravej vyzivy, hoc aj predtym som k tomu mala vztah, no zistujem, ze to co som predtym povazovala za zdrave, vlastne zdrave vobec nieje, a naopak to dokonca skodi, ja mam z toho hlavu v smutku a vycitky svedomia a je mi zle z toho co sa tu popisuje okolo penazi a liecby rakovin a farmaceutickych firiem a celej spolocnosti, vlastne celeho sveta. clovek v nieco veri a potom sa sklame, tak o com to je? comu clovek verit ma? je mi zle a smutno
na jednom zo SK webov napisal ''tarzan'',....
Ma to tazke,prebral skupinku, ktora programovo zabija obcanov SK. Je komplikovne narusit tento system...
dobry sposob na kradnutie casu....
budeme vymyslat nove chemikalie, na to ako zabijat nove mutacie roznych bakteriji...
kedy sa ale budeme skutocne zaoberat zdravym zivotnym prostredim?...
ved dychanie cisteho vzduchu urcite znizuje aj rakovinu aj alergiju...
damian,
je to DALSI uz neviem aky dokaz toho ze tato RAKOVINOTVORNA LOBBY ma v podstate choboty vsade vo svete, a len tak pre nic za nic sa nevzda.....
chobotnica je to skutocna, oproti tomu prostitucija a narkobiznis je asi tak zabava pre skolkarov.
Matriks 1 je skutocny priklad nasej reality.
veru tak,
ak by mali rozum tak v GENETICKY ZDRAVEJ VYZIVE by zarabala milijony a milijony VIAC prachov ako teraz ked nas systematicky a uz od nepameti ( ja pocitam ze minimalne takych 120 rokov) REGULUJU - .....
Viac na stranke www.jurkovic.sk
Petičné právo občanov SR - ilúzia o tom, že `Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo.` (Ústava SR, Prvá hlava, čl. 2, odst. 1) Čosi viac ako 1 rok (21.08.2006-07.09.2007) sme v rámci uplatnenia Ústavou zaručovaného petičného práva (priama demokracia) pred očami verejnosti manifestovali realitu - ako možno občanov Slovenskej republiky zbaviť ich Ústavou zaručovaného práva na zdravie a život pod pláštikom "odbornosti". Zhrňme si základné fakty:
1. Cena liečby 1 onkologického pacienta
- tzv. štandardnými postupmi je priemerne cca 2,5 milióna Sk
- metódou MUDr. Kamila Jurkoviča je priemerne cca 70 tisíc Sk.
2. Účinnosť liečby onkologických ochorení
- štandardní onkológovia, napriek tomu, že pre klinické štádium 3 a 4 majú de facto nulovú úspešnosť liečby, optimisticky prezentujú svojich 20% "úspešne vyliečených" pacientov,
- MUDr. Kamil Jurkovič má cca 85%-nú úspešnosť liečby onkologických ochorení, a to predovšetkým ťažkých klinických štádií 3 a 4 (inoper, incurab, moribund, v paliatívnej liečbe).
Nuz zatial zistili, ze deti krmene sojovymi produktami( genisten) vyspievaju pohlavne o niekolko rokov skorej.
Nie je tomu na vine len soja, su aj rozlicne plasticizery(latky na polymerizaciu plastickych hmot) ktore nam vykolajuju hormony.
Pred 100 rokmi bola pohlavna vyspelost dievcat okolo 15 rocnych chlapcov 16 rocnych. Dnes najdes dievcata s menzesom uz 11 rocne-z generacie krmenych praskami ako Similac a podobne.
Necit sa zle, aj my sme krmili syna podobne a okrem zda sa skorsieho vyspievania to nemalo ziadne podstatne nasledky, aspon si myslime. Nakoniec to bolo praktizovane masove vyse 30 rokov, takze to nemoze byt az tak tragicke zase.