Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

nooooooo, jonas-priamo uneho som bola osobne viackrat, praha, vela vydavkov ma to stalo, ale zial mne s problemom vtedy nepomohol...
mozno ale celkovo som bola zdravsia, ale moj konkretny problem neporiesil...

frontman

tak veru, kosa.
len by som podotkol, ze islo o metodu dr. Jonasa, ktory je sice tiez MUDR. ale jeho metoda nie je uznavana ako liecebna

kosa

vitaj CIVAVA,
na tejto teme mas OBROVSKE mnozstvo informaciji.
skus ti to pozriet a urcite najdes tu cestu ako tie vredy raz a navzdy vyliecit.

kosa

nara,
v prvom pripade by trebalo urobit tzv. kontrolne vysetrenie, aby si mohla vylucit podvojny efekt.
jeden lekar hovori to, iny moze povedat zas nieco ine.
najdi si prispevok od prispievatela FRONTMAN. ten jasne napisal ze 25 (!!!) DVADSATPET ROKOV chodil k lekarom a ti mu hovorili ze sa to NEDA ZLEPSIT!!!....
moze byt ze tvoja cerka tu artridu vobec nema....

takze skus najst nejakeho ineho lekara.
MAS NA TO AJ TVOJA DCERA PRAVO.

silviia

nara, ja som deti takmer od narodenia krmila sojovymi produktami koli alergii na mlieko a mliecne vyrobky a tiez mi nik nic nepovedal,len som "vedela " ze soja je"zdrava a antialergicka" a vidis, az teraz som objavila ze nie, po rokoch!a tiez mam velke vycitky!!
skus NATUR produktoch zdravej vyzivy su rozne mlieka od vymyslu sveta-ovsene, kokosove, ryzove, pohankove, kukuricne,... a tiez v sieti DM drogerie v oddeleni BIO, racio...

RNG

Ja by som to vydelil jednoducho pomerom vahy dietata ku dospelemu.
Ten niacinamid som sam na sebe skusal, myslim za na reumu mi moc nepomohol. Skorej veci ako bromelain, serrapeptraza, quercitin a ashwagadha.
Lekari si casto mylia artritidu s osteoartritidou, kde extra mineraly su potrebne. Kedze dieta je este v prudkom raste, nejaka dobra zmes na kosti by sa mu asi zisla, hlavne ked neberie ziadne mliecne vyrobky.
Mladi vedia este z kvalitnych mliecnych vyrobkov vytazit plno zivin a mineralov.
(pod kvalitnymi mliecnymi myslim kravy z volnej pase, ovce, kozy , mlieko "neosetrene" homogenizaciou a roznymi pridavkami a dobytok neberuci hormony a ATB.)
Nepasterizovane mlieko je stale vec kontraverzie, je zdravsie, ale moze obsahovat choroboplodne bakterie.

damian

ARTRITIDA:
Glucosamine sulphate, 1,500 mg per day

Vitamin B3, niacinamide, no-flush, 500 mg, four times a day (liver enzymes will need to be periodically checked). Do not continue the supplementation of this nutrient longer than your physician recommends

Vitamin C complex (ascorbates plus bioflavonoids), 2 g, twice per day

Vitamin B3, 150-300 mg per day

Boron, 6 mg per day

Selenium, 200 mcg per day

Digestive enzyme supplement, as directed, taken between meals on an empty stomach

TIP: Essential fatty acid intake is vital (this is part of THE BASIC SUPPLEMENT PROGRAM). Ideally, increased intakes of fish oils and flaxseed oil (1 tbsp per day) meal should be included. The diet can also include oily fish such as mackerel, herring, halibut and salmon (not farmed, but cold caught)