Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Moje sestra rodila minuly tyzden v nemocnici vo Svidniku. Ten 'doktor' sa na sestru nebol pozriet celu noc, hoci ona mala kontrakcie, prosila infuziu, pery mala popraskane od dehydrovania a vycepania a to hovado (uz musim tak napisat) jej tu infuziu nedalo, lebo chcelo spat. Infuzia by jej pomohla rychlejsie odrodit, ale on odmietol. To, aky je ten doktor hovado, potvrdili aj sestricky, ludia, rozpravajte o tychto veciach, lebo je velmi zle........
Jordik, mineralko moze mama pit, ale nie vela. Tak pol litra na den. Ale POZOR, mineralka nepatri do pitneho rezimu. Ak mame zistili nador, nech sa snazi zjest pol az celu hlavku cesnaku na den.
Aj ja som dnes telefonoval s Dr Koslikom a povedal mi, ze ma objednanych pacientov do konca roka. To, ze pracuje v pivnici je dokaz toho, ako medicinsky-drogovy system ignoruje metabolicku medicinu. Preto, rozpravajme o tychto veciach a davajme ludom najavo, ze nieco nie je v poriadku....
Ako citam, tuto temu som coraz viac zhrozena systemom liecby v zdravotnictve, nikdy som si neuvedomovala ten kolobeh choroba- lieky- zisky a pre vyliecenie ci zdravie tam miesto nezostalo.Pre mna vzdy znamenalo pri chorobe ist k lekarovi a verit. Co som na dcerke poskusala a robila, lebo mi kazali a ja v naivnej viere som konala.Neviem ci Metotrexat v spojeni s Prednizonom je jedina sanca, na vyzdravenie. No jednoznacne mna tato kombinacia nstartovala a vyvolala nedoveru v liecbu u nasich lekarov.
Vdaka za tuto temu,aspon viem, ze treba hladat a vydat sa inym smerom.
nik napriklad nekrici ze treba riesit problem istych spoluobcanov...a to HISTORICKY PRAVDIVYM sposobom...
teda su ludia ako isty M.H. ...
samozrejme dnesni vladcovia si riesia svoje bankove konta na ukor....
jordik,
teda mame rozumiet ze otec zomrel.
inac bolo by dobre napisat co to bolo ako tobolo atd atd.
problemom v tomto je aj to ze v minulosti boli mnohi kotrych to postihlo, ale kazdy akosi len a len mlcal...z akeho dovodu.
problemy sa nemozu vyriesit mlcanim, a potieranim riesenia problemu.
takze najdi chlapsku odvahu a pust sa do toho. popis cele to utrpenie, i tvojho otca i vase ako rodiny co bola okolo neho a co cely cas bola stresovana.
jordik,
mohol by si popisat toho pacjenta co ste mali v rodine a co dopadol hrozne?
vdaka.
jordik,
pred tov komisijov tak ako oni tak aj vy.
dajte im jasnu otazku:
Kedze vsetci vedia ze rakovina je nevyliecitelna, a zatial sa nikto nenasiel co by vedel ako liecit rakovinu, aku ma perspektivu mama ( podla roznych prispievatelov ako ccc, andie), opytaj sa ako dlho bude zit.
jordik,
najhorsia vec je to ze v principe nevies co tak urobili.
jedneho mojho znameho bratranec v Humenom tak mal tu istu diagnozu- urobili mu operaciju a dostal tiez RT .
Histologija bola ta ista, takze...
Ale vcelku dobre to tahal,hoci bol obrovsky pijan a fajcil jak....
Problem bol ze nemal tu skutocnu staroslivost- v podstate sa zena on nestarala ( lebo bol pijan, a fajcil...),
takze, trvalo to okolo 6 mesiacov, do pohrebu.
jak hovorim, rozne komplikacije sa mozu prihodit.
Nevzdavajte sa ale, pokojne a skludom nech mamka si trosku odpocinie.
Vybavte jeje nejake kupele v blizkosti vas.