Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
hej a ten propolis musi byt certifikovany.pretoze vceli si zvyknu robit propolis z hocicoho zivicoviteho.dokonca aj z asfaltu!!!rozpaleneho.dlho sa verilo ze propolis si vceli vyrabaju z pelu, ale zistilo sa ze su to zivice zo stromov..apropo med.ma nedocenene vyuzitie v medicine.ale pozor, musi to but sterilny/ak sa ma pouzit na hojenie ran/a este nieco.nedoporucuje sa davat babatkam-dovod-casto krat je infikovany-CLOSTRIDIUM BOTULI.
Damian, cakam na tie listy.
jordik a fiona mozete mi zavolat na 0908 936 896 poskytnem vam info
jordik,
toto nie je problem kde citime ze niekto nam nieco vycita ci uraza ci co.
jednoducho vsetcia zainteresovani- chori, ich rodinni prislusnici, ako aj potencijalni pacienti musime tuto situaciju-problem odhalit. a bez cielenej-konrstruktivnej kritiky nemozme pohnut tymto problemom.
Ale ako vsimas, prispevky tu su, kotre jasne hovoria o tom ze k problemu zvanemu rakovina treba pristupit z inych uhlov.
jednym z tychto uhlov ( pohladu) je aj to ze rakovinu nebudeme donekonecna povazovat za chorobu kotra sa neda vyliecit.
mozno ze zo zdemolovaneho auta nove auto nebude ( zdemolovane do srotu, kupit z poistky nove auto), ale ak je clovek chory, a nie je mrtvy, VZDY SA DA UROBIT NIECO ABY SA STAV ZLEPSIL CI DOKONCA UPRAVIL.
a bez KONKRETNYCH NAZOROV KONRETNYCH LUDI by sme sa NIKDY k tomuto NEDOPRACOVALI.
tychto konkretnych ludi sme tu mali (Dr. KREBS. Dr PAULING PhD MOSS) ci mame ( Philipp DAY).
toto vsetko nam dava iny uhol pohladu ako problem rakovina poriesit.k spokojnosti a v PROSPECH zakaznika- CHOREHO.
kosa
nic ti nevycitam, praveze dakujem za kazdy prispevok.
Ak si pocitil niekde vycitku, asi som sa zle vyjadril, prepac.
CHOR, to je skratka pre ChT+ Operaciju+ Rt.
Je to kompleksny pristup farmakologickej mediciny k problemu zvanemu rakovina.
Az zacnu spievat ''CHOR'' ( to znamena ze ako divak mas o celu zabavu postarane len treba podpisat ci zaplatit), tak pesnicka je vzdy ta ista...rakovina viete neliecitelna atd atd,ale je tu nadej atd atd.
toto treba PRELOMIT.A ako potencijalni pacjenti musime najst ODVAHU.
hmmmmmm....,
ano propolis je prirodzene ATB, ako aj med.
samozrejme pokial nie je pancovany, to znamena pasterizovany.