Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
najgenialnejsia na tom je ta....cena.
RNG
ty si prosim ta co myslis o tej protinadorovej vakcine? pocul si uz o tom?
klavdia,
to co je za vakcina? aku ma uspecnost? to pouziva klasicka medicina? odkial ju mas, pocul niekto uz o protinadorovej vakcine? ved to by bolo genialne. prezrad prosim zdroj citatelom. inak taku vakcinu, ak je ucinna, je dobre si aj ponechat pre kohokolvek -i vzdialenejsieho znameho...
hmmmmmmmmmmmmmmmm, clostridium botuli, pls, co to je?? ja som med davala? ako sa to prejavuje, resp. co sa moze stat. odpis prodim, dakujem
...a este, je propolis potom bezpecny ked je napr. z toho asfaltu a podobne ???
fiona,
prosim, uz vies nazov tych filtrov? daj mi vediet , pls.
vdaka
mama22
kde take filtre dostat kupit a ako sa volaju pls?????
damian,RNG
kupila som dietatu marcipanove gulicky-sladkost z mandli, velmi mu chutia a ked som to okostovala, chutilo to ako jadierka z marhul. Obsahuje aj marcipan B17???je to zdrava sladkost?mandle mi mi chutia inak ako tento marcipan,zeby bol marcipan z horkych mandli???
dik
klaudia.v,
neni si bola pretym klaudia tyborova?
klaudia.v,
je chvalyhodne co robis.
pre jordika ,si obdivuhodný syn,co vsetko robís pre svoju matku,ale ked si sa rozhodol mamke kupit filter na vodu,nekup hocijaký,ale ten s odstranovacom tox.latok,vod.kamena,nadbytku chloru,s davkovacom potrebných mineralov,energetizerom a eko setricom,ten je vynikajuci.Ak chces ,mozem ti pomoct...Drzím ti palce