Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
jasne ze u nas v rodine par ludi pokapalo na rakovinu ( z toho co mi bolo povedane), takze ten strach tam,bol hoci pradedo nam vsetkym hovorieval a sa nam vysmieval ze jako sa bojime....
ked to prislo na mamu tak mala operaciju, ale uz nie ChT cize sa vyhla klasickemu CHOR-u...
a to tych lekarov strasne rozzurilo! ani si nevies predstavit co robili...
(nevim, to za kazdeho co berie ChT maju povecme 10,000 ci ako?...vychadza mi ze ak pacienta znesu z tohoto sveta tak im zaplatia mozno aj 20,000...inac mi to nevychaza...)
jordik,
RNG je zaneprazneny, takze dockaj casu jak hus klasu, nebo az bude mat cas tak odpovie.
silviia,
DAMIAN v principe popisal vsetko.
moja mama nezdravy styl nezdedila ( ako ho dedi teraz vetsina).
mala dost pohybu, i relativne neskodnu stravu...
Az ked sa vydala za otca a prisla ta dobrozmena(...) tak zacala konzumovat obrovske mnostva BIELEJ muky, k tomu zvysene mnostvo cukru a vajec (islo to do peciva ci cestovin),kavy a.....hlavne MESA,(aj mlieka, ale to mlieko NEBOLO tak spancovane ako je teraz).Este si pametam ako predavaly u nas smetanovy krem-cize bola to smetana s prichutov trosku vanilky, v takych povoskovanych papierovych kelymkoch-chut to malo super, ale ked sa to zkazilo tak to tak nesmrdelo jak dnesne mliekoprodukty, clovek tam citil ze to kvasi, nic viac.),
takze konzumacija mesa je tym spustacom rakoviny.
hodne zme sa odcuzili od zivotneho stylu POVODNYCH OBYVATELOV Karpatskej Kotliny.
nedostal som nic, uz som sa stazoval.
No commentna "vakciny" akychkolvek druhov
Inac musim sa odmlcat na nejaky cas, idem sa pozriet na Slovensko na tyzden.
kosa, mne sa zda cena v pohode-ved ide o zivot. ja len neviem, co to je za cudna vakcina! ze o tom nik nepocul, ved to by kazdy bral vsetkymi desiatimi.
kosa a ako-cim si liecil maminu,ved porad presne tomu jordikovy postupa vsetko, nieco konkretne.
xcem sa opytat,to ked bola tvoja mamina uz zdrava sa jej to zas vratilo alebo nikdy nebola vyliecena len stabilizovana? tak to je potom rakovina nevyliecitelna, ked sa nemozes vratit spat k povodnemu zivotnemu stylu,alebo aspon okrajovo trochu zhresit a dopriat si obcas daco. no a preco sa to potom uz nedalo zas vylepsit, to uz si nedokazal? nepomahal jej ani B17? zohnal si ho v injekciach?alebo ju potom liecili CHEMO?
hmmmmmmmmm,
ako staremu dietatu mozem dat uz med? co ak bude obsahovat ten toxin?mozme ho konzumovat a ako to zistim? medom sladime vsetko. pouzivame lesny, zmiesany, repkovy,s vcelim pelom i s materskou kasickou a tiez aj propolis takmer vo vsetkom aj v kvapkach oralne pri infektoch a chorobach bezne.co ak je z asfaltu!,,,!!??