Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ahoj, v krvi mi namerali hodnoty cholesterolu ako u maleho babatka... Jem prevazne rastlinnu stravu, cerstve stavy, orechy, a tak... Je to podla vas v poriadku, myslim ten cholesterol? Dik
PASTERIZACIJOV MEDU sa nicia TERAPEUTICKE jeho vlasnosti.
med,
nie je dolezite ci je z BARDIJOVA ci TORNALE ci STROPKOVA.
hlavna vec je aby nebol PASTERIZOVANY.
silviia,
CIRO tunak dava fantasticke prispevky.
jednak ako sa mame SAMI zmenit ( v sulade z tvrdenim ZDS) voci nasej zivotosprave, ako aj podal tunak dobry link na jeho SLOVNY SUBOJ s obcanom co pracuje prave v oblasti onkologije(radioterapija).
CIRO podal fantasticky vykon; hoci dal dotycnemu FAIR PLAY sancu, ditycny sa ani NEZMOHOL na konstruktivnu odpoved, nieto este konstruktivny prispevok.
Takze asi tak odpoveda oficijalna zdravotnicka verchuska na nase zdravoproblemy...nekompetentne.
je nacase ich VYMENIT. pocinajuc od tych hore na miniserstvach....
209.85.129.104
Bardejovčania by nám vedeli povedať, či u nich niekde v obchode na námestí ešte predávajú ten med a ďalšie výrobky, čítala som o ňom v jednej reportáži dávnejšie, získal aj medzinárodné ocenenia a vyvážal sa.
gloria, ale mna zaujima ako sa prejavuje ci co sposobuje ak je v mede clostridium botuli!!! ako pisal hmmmmmmmmmm
a co to robi babatkam, ci sa to nejak prejavuje a ci hned, ci neskor. na to mi prosim odpovedzte: VDAKA
no a ten jedlovy med maju len v bardejove?a mozno aj ten obsahuje ten BOTULI...? hmmm
silviia,
urcite ze muku jedli pred x rokmi vsetci...ta muka sa volala TATARCANA muka ( nie od tatarov...) :)
urcite nejedli BIELU muku.
kosa, ale ved maso mlieko, muku atd. jedia vsetci-takmer vsetci,ak nemaju alergiu, ci nie su vegani, alebo podobne...ved to by musel mat rakovinu kazdy. a coho mala ked jej brucho-creva pokrutili? a jak si ju liecil ty?cim? aj B17? odkial si vedel co zabera a co mas robit? odpovedz mi na vsetko pls
no a inak,ked tvoj ocino sa tak stravoval odjakziva! tak preco rakovinu dostala mamina? ked sa tak stravovat zacala vlastne az omnoho neskor ako oco?
jeej, RNG, budes nam chybat, ale hreje ma pocit , ze budes blizko :)
inak planujem nakup u teba bud tento alebo bud. tyzden. dufam ze ta na fore nebudem akutne potrebovat :(