Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Med zbieraju vcely z rozlicnych rastlin.
Mnohe rastliny obsahuju rozne ucinne latky-ved su pouzivane terapeuticky v bylinkovych liecbach.
Problem je len, ze obsah kazdeho medu velmi zavisi od rastlin, ktore su v okoli ulov v rozlicnych casoch.
Preto med raz "zaberie" a raz nie.
To iste plati na pel a propolis.
No a samozrejme zavisi to aj od spracovania, surovy med-nepasterizovany je ovela hojivejsi, aby som sa vyjadril aspon ciastocne dovolenym terminom.
Osobne som pouzival propolis s dost slabym ucinkom, ale pozitiuvnym ale co sa tyka vacsich davok materskej kasicky-niekolko gramov naraz, to mi pred rokmi odvratilo viackrat nervove zrutenie z pracovneho pretazenia.
Stacilo to uzivat 2-3 dni, a bol som z toho von.

Alternativa

Kedze je tu zmienka o mede : ten test od Kosy je zvlastny, lebo ten isty med pri prechladnuti niekedy zaberie a inokedy nie. Mam zasadu kupovat med od vcelara, ktoremu doverujem. Ziaden si netrufnem oznacit za terapeuticky, ale kazdy kvalitny je zdrojom mnozstva latok, ktore potrebujeme.

mama22

silvia,vodny filter ma nazov:reverzna osmoza,nedostanes ho v obchode,predava sa cez obchodnych zast.priamo z firmy,mozem ti ho vybavit

kosa

nuz urcite ze jedlovy od Bardijova nie to iste ako jedlovy povecme od..Bystrej.
Ale v principe MED z TERAPEUTICKYMI VLASNOSTAMI je MED z TERAPEUTICKYMI VLASNOSTAMI.
Inac je to (len) dobra nahrada cukru.

71gloria

Med znižuje sekréciu žalúdočných štiav, aj preto nie je vhodný pre každého.A mimochodom, nie je jedno odkiaľ pochádza, lebo nie je jedľový ako jedľový....

kosa

MED,
pozor ale:
kvalitny med MOZE (ale nemusi) sposobit zazivacie tazkosti vplyvom na pankreas ci zaludok, alebo na tzv.zahu.
Preto treba brat MALE mnostva ( mala cajova lyzicka) a castejse.V pripade ze med sposobuje ''palenie'', vypit klasicky prevarenu horucu vodu-samozrejme NIE VRIACU!
Je moznost brat rano na prazny zaludok lyzicku medu a na to 6-10 kapok KVALITNEHO propolisu.
Kamarat v Italiji, ma 35 rokov, toto berie od svojho 15 roku zivota (rada od jeho dedka), v zivote nebol chory, z jeho lekarom ( byva v malickom mestecku) sa stretava akurat ked si idu zahrat tenis...

kosa

ako zistit ci med je KVALITNY alebo nie:

su laboratorne testy kotre nam to pomozu urcit. toto ale pre vetsinu obyvatelov SK( ci v EU) je nedostupne.

KAZDEMU DOSTUPNY TEST:
ak mate nadchu, alebo niekto vo vasom okoli, tak KVALITNY MED (med z TERAPEUTICKYMI vlasnostami) do hodiny nadchu omezi ci dokonca zastavi.
Med BEZ terapeutickych vlasnosti toto nedokaze.
A viete ci mate na dalsi rok PRODUCENTOVI MEDU ZAPLATIT alebo si najdete CESNEHO PRODUCENTA MEDU ( kotremu zaplatte cesnu cenu, VRATI SA VAM TO X KRAT V PODOBE....ZDRAVIA, a zdravie si nekupite v ziadnej lekarni ani vam ho ziadny lekar NEPREDAA- da da...)
za kilo KVALITNEHO(=TERAPEUTICKEHO MEDU) zaplatte aj 300 Ks.