Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

silviia,
ak iste druhy su liecitelne tak potom vsetky su liecitelne.
rakovina ako rakovina.
inac ak by to bolo nieco ine tak sa to musi volat aj inac.

tunak na tom vidiet ako toto vsetko zamotali...

mercedes je mercedes a ford je ford.

silviia

RNG, a este k tomu co si posledne pisal sa chcem opytat, ze ak sa to teda dodrzi, tak rakovina sa uz u cloveka v zivote nevrati, alebo teda vobec nevznikne,alebo su i pripady ze napriek tomu vsetkemu ano-moze?

silviia

ok kosa, 8 rokov? iste, ak sa udava ze 5 rokov po liecbe bez recidivy... tak potom vylieceny , a o.i. som i pisala, ze iste druhy a vcasne stadia lymfomov su v sucasnosti oficialne liecitelne chemoterapiou-teda podla lek. statistiky

kosa

silviia,
vcera bol na SME clanok o jednom panovi co sa vyliecil zos rakoviny prave tov chemoterapijov cic.
takze, trosku si posla v tomto od veci.

silviia

ano, RNG, dobre ze si to tu takto zrozumitelne napisal, to je fajn,takto to znie velmi optimisticky a jednoducho, myslim, ze to treba ludom casto opakovat, no a nie kazdy chodi na toto forum a tak nechapem preco v tom nieje nejaka osveta alebo nepoucia ludi s rakovinou co robit a ako zit, alebo zeby o tom nevedeli? teda ti co dotycneho liecia?ved ako sa k takej info ma dopracovat jednoduchy clovek co nema ani internet a slepo doveruje?vies ked im to povie taky obyc. clovek ako napr. ja, tak chory tomu neveri,ze je to blbost, doveruje vede pokroku a studovanym ludom a o takomto zmyslani si pomysli ze je to "sarlatan" a podobne. aj tak je faj ze je tu aspon toto forum a tato tema a taki ludia ako si ty

silviia

ano, RNG, dobre ze si to tu takto zrozumitelne napisal, to je fajn,takto to znie velmi optimisticky a jednoducho, myslim, ze to treba ludom casto opakovat, no a nie kazdy chodi na toto forum a tak nechapem preco v tom nieje nejaka osveta alebo nepoucia ludi s rakovinou co robit a ako zit, alebo zeby o tom nevedeli? teda ti co dotycneho liecia?ved ako sa k takej info ma dopracovat jednoduchy clovek co nema ani internet a slepo doveruje?vies ked im to povie taky obyc. clovek ako napr. ja, tak chory tomu neveri,ze je to blbost, doveruje vede pokroku a studovanym ludom a o takomto zmyslani si pomysli ze je to "sarlatan" a podobne. aj tak je faj ze je tu aspon toto forum a tato tema a taki ludia ako si ty

RNG

Myslim, ze tu treba znovu pripomenut, ze rakovinne bunky sa v kazdeho tele vytvaraju v poctoch vyse miliona denne a zdravy imunny system ich neustale likviduje.
Rakovina sa PREJAVI len vtedy, ked sa v zamorenom tele vytvori viac, ako milion rakovinnych buniek denne a/alebo obrana tela je natolko oslabena, ze novovznikle rakovinne a ine nefunkcne bunky nie je schopna vsetky zlikvidovat.
Potom sa tieto zacnu rychlo rozmnozovat a vytvoria nadory.
Takze este raz, rakovinne bunky sa tvoria u kazdeho a vzdy, aj po zniceni nadoru.
A ked sa neodmori telo a neposilni jeho funkcia likvidovat rakovinne bunky vsetky novovytvorene, nadory sa vratia.
.....
Medzi zamorenia patria produkty travenia(volne radikaly), chemikalie(vcitane znicenych potravin, liekov a vakcin), karcinogenne produkty vylucovane mikrobialnymi nakazami a tiez parazitmi a rozne skodlive ziarenia

silviia

radca, kazdy lekar,a nielen lekar ale kazdy clovek predsa vie ze rakovina v sucastnosti a dostupnou oficialnou medicinskou liecbou-chemote. a pod. nevyliecitelna, teda ze sa da len predlzit zivot

radca

Funguje to tak, ze ak sa niekto vylieci, tak sa to prezentuje ako uspech lekarskej vedy a ak sa nevylieci, tak za to moze vzdy porusenie 'postupu liecby' zo strany pacienta a to aj ked lekar vie, ze liecba, ktoru pouzil nie je zdaleka na 100% ucinna.