Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

inac za starych casov ( este pred TOTALITOV A NEOTOTALITOV)
vzdy sa rozhodovalo u nas na uzemi terajsieho SK na zaklade tzv rady mesta ci rady obce.

toto bolo zrusene nastupom HABSBURKOV a po 1918 roku.
v sucasnej dobe rozhoduje v podstate nie zbor SCHOPNYCH ale zbor ktoviekoho.

kosa

alicia,
trosku ten svet chodi inac.
clovek sa rodi v prvom rade...HOLY ( a mokry :).

sloboda ako taka je POZNANA NEVYHNUTNOST ( Karl Marks- inac zobral to z Hegela). cize ak poznas zakon a spravas sa v jeho medziach ( toho zakona) tak ti nikto nemal by nic robit. ina vec je ci ten zakon zodpoveda aj spolocenskym potrebam.
( z toho ti vyplyva ze sloboda ako taka neeksistuje absolutne len relativne).
MAS ABSOLUTNU PRAVDU V TOM ze zdravie by sme si mali udrziavat do posraneho, pardon posledneho momentu na sebestacnej urovni.

inac co sa tyka toho 80 siatnika a 50 atnika tak by to malo byt rovnako- obaja by maly byt ciperny bez ohladu na vek.

alicia

kosa človek sa narodí slobodný, slobodne by sa mal rozhodovať vo všetkom počas života a nakoniec aj slobodne zomrieť. Nikto by nemal rozhodovať o jeho smrti. Ale všetko závisí od určitých okolností počas života. Vlastne po celý život od narodenia niekomu podliehame a niekoho poslúchame. Doma rodičov,v škole učiteľov, v práci šéfov, ak sme chorí panujú nad nami lekári, ak zostaneme sami a nevládni sme oddaní na milosť a nemilosť aj cudzích ľudí, ktorí sa o nás postarajú alebo nám ešte dopomôžu k odchodu z tohto sveta. Nič nie je také jednoznačné.
V domove dôchodcov mám ešte jednu babku (chcela tam ísť dobrovoľne), ona je ešte celkom čiperná, ale keď tam vidím tých zúbožených ľudí je mi do plaču. Preto by si mal človek to zdravie udržiavať aspoň tak aby zostal mobilný, aby pamäť ako tak slúžila a by zostal sebestačný až do smrti.Verím že sa to dá výživou a prírodnými doplnkami ovplyvniť. Niekedy som prekvapená keď vidím čiperného 80-tnika ako mladíka a 50-tnika ako starca o paličke. Veď biologicky by to malo byť snáď opačne, takže každý sme si strojcom svojho zdravia( až na nejaké ozaj vážne výnimky).

kosa

alicia,
takze nakoniec vychadza najavo ze ovsetkom rozhodujeme my, zeny: kedy ma kto zomriet kedy kto narodit. no a vsetko medzitym.... :)

kosa

ivka 1,
a tu sa zacina (AJ Tvojim prispevkom) namotavat aj SOCIOEKONOMICKY ASPEKT rakoviny: ak totizto clovek nechce zit a chce zomriet bez bolesti tak jedinym vychodiskom je EUTANAZIJA.

aky je Tvoj nazor na nu?

mala by byt dostupna alebo ma sa zakazat na SK?

damian

Alicia, tito ludia su tazko manipulovani majitelom fora - farmafirmou. Dnes som o tom napisal clanok Liga za pravdu proti Lige za zisk, na stranke badatel.sk. Nerad by som sa o tom rozpisoval este aj tu.

damian

To este, moji mili, nemate ponatia,aky pristup k zdraviu a k lieceniu vitaminami, mineralmy, enzymami a pod., maju tzv samonazyvani lymfomaci na ich fore.

[zruseny12]

...pripajam sa ,aj ja mam take skusenosti...
...nacpava sa AD,este ten den vypije tvrdy alkohol,ale je to lepsie,ako ked ja beriem doplnky a staram sa o zdravie...
a najviac ma dorazilo,ked som povedala dotycnej osobe,aby sa dala tiez preventivne vysetrit,tak povedala,a naco,len mi nieco najdu a budem viac chora,ale hlavne ,ze stale bedaka,aka je chora unavena atd.
to su ludia,ktory si nedaju povedat...a myslia si,ze si tym pomozu...
nechapem take zmyslanie,ale kazdy sme iny...konec koncov si skodia len sebe...nikomu inemu...

Ivka 1

Veru aj ja mám s tým smutné skúsenosti.
Dúfam,že nikdy nebude o mne rozhodovať
môj blízky ako sa chcem alebo nechcem liečiť.Už som sa stretla aj s takou vetou,že: " veď on aj tak čoskoro zomrie,tak načo budeme doňho investovať
a kupovať mu doplnky výživy". Tak na toto som vtedy nenašla odpoveď. Teraz však viem,že ak človek má zomrieť,tak nech zomrie dôstojne,bez bolesti a utrpenia.