Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Alicia, preco rakovina u deti? A co VAKCINY (a niekolkonasobne prekrocenie bezpecnych davok ortute, formaldehydu atd.), a co kravske mlieko, a co hromady sladkosti, a co detske olejceky na baze ROPY, a co poruchy pankreasu a imunity, sposobene zlou vyzivou matky pocas tehotenstva (+ jej zamorenim)?..., ...a mnoho inych veci...
PRE RNG,
ja rakovinu chvalabohu nemám,/resp. o nej neviem/, tak možno povieš, že môj príspevok je od veci. keďže si myslím, že rakovina, je zo zamorenia organizmu škodlivinami, chcela by som sa spýtať, čo by si odporúčal na PREČISTENIE ORGANIZMU. spomínaš často enzýmy a rôzne prípravky, ale neviem, kde sa dajú kúpiť. aký je kontakt na tvoj obchod? 11 rokov som užívala HAK, tak moje telo musí byť napustené jedmi ako špongia :( odkedy som navštívila stránku bádateľ.sk, bliká mi v hlave červená kontrolka...
vieš niečo poradiť na tukovú hrčku v prsníku? aký je tvoj názor na Indonal?
prosím o odpoveď, vďaka
Nie ze by som schvaloval chemoterapiu, ale aj pri nej sa da znacne poskodenie zdravych buniek znizit a rakovinnych zvysit tzv potenciatorami, tj zosilovacami ucinkov. Jeden z nich inzulin napr je pouzivany uz tretou generaciou mexickych lekarov rodiny Garcia(50 rokov!!!) so znacnym uspechom, a predsa za 50 rokov to bezna onkologia neprijala a tvaria sa , ze to neexistuje.A to pri tom este pouzivaju klasicke chemoterapeutika, hoci v mensich davkach.
Nuz tam je ten hlavny problem, zaujem o vyliecenie rakoviny zrejme nie je v celkovom pristupe medickeho priemyslu, aj ked jednotlivi onkologovia by snad aj mali zaujem, masineria a system im nedovoli.
A o tom bola vlastne aj cela tato tema, neslobodno zabudat.
Nemôžem celkom súhlasiť pretože nádory v detskom veku sú práve zvláštne špecifické. Možno tu pôsobí aj istá dedičná predispozícia, ale určité druhy sa vyskytujú v určitom veku dieťaťa. napr. Neuroblastón sa vyskytuje do 8 roku dieťaťa. Retinoblastóm(z buniek sietnice oka) výlučne u dojčiat a malých detí.Wilmsov nádor do 3 roku veku dieťaťa. Zhubné sú aj nádory zárodočných buniek, ale sú dobre liečiteľné chemoterapiou.
Preto môj názor na liečbu rakoviny je nasledovný. Nezatracujme lekárov, nezatracujme chemoterapiou. Pomôžme si aj aj prírodou. Niekedy je aj chemoterapia rýchly a účinný spôsob na vyliečenie. Vyliečili sa aj ľudia liekmi a drastickou chemoterapiou. A niekedy je to žiaľ jediný spôsob. Ale snažme sa znižovať účinky jej škodlivosti a snažme sa nájsť doplnky výživy na rýchlu regeneráciu a obnovu zdravých buniek. Samozrejme aj zmeniť životosprávu a zbaviť sa škodlivých návykov. Aj to je individuálne, pretože veaľ ľudí sú skeptici, ktorým môžete radiť čo chcete, neveria ničomu. Niekde sa písalo že sa vyvíja prístroj, ktorý by ničil iba choré bunky, to by bolo pokrok. Netreba zatracovať vedu a výskum v medicíne aj keď nie je vždy všetko správne. V súčasnom svete sa dá všetko zneužiť, speňažiť a urobiť aj z cudzieho nešťastia svoj biznis. V prvom rade by mali pacienti poznať svoje práva, existuje charta práv pacienta. Žiaľ veľa ľudí si nedovolí pánom doktorom oponovať a nie to ešte zaujímať sa o svoju liečbu. Len sebavedomý pacient vedomý si svojich práv môže zmeniť postoj a prístup lekárov. Potom lekári nebudú mať šancu využívať ich nevedomosť a robiť z nich svojich pokusných králikov. To je však ďaleká pesnička. Toť odo mňa vše.hm.
Prvu vec, ktoru treba vylucit pri akejkolvek chorobe je biela muka a cokolvek , co obsahuje lepok. Lepok dokazu stravit a vylucit len ludia so 100% zdravotnym stavom. Vsetkych ostatnych tato zlozka potravy skor, alebo neskor zabije. Na to, aby clovek prestal byt schopny stravit lepok staci dlhodobejsi psychicky stres.
alicia,
pricinou je pravdepodobne zamorenie tela matky. Ak ma matka slabu imunitu, bude ju mat aj dieta. To sa tu uz pisalo mnoho krat. U matky sa to nemusi prejavit, alebo az v neskorsom veku, ale u dietata sa to prejavi ovela skor, pretoze este nema royvinutu imunitu. Toto ti potvrdia aj doktori. Deti su na chemikalie ovela citlivejsie ako dospeli.
alicia, zialbohu zamorenie dostava dieta este pri vyvine v tele matky, neskor intenzivne z "civilizovanych potravin"
Napriek tomu, ze deti maju relativne menej znecistene telo, niektore mozu mat uz v utlom veku privela toxinov v tele, co nevie telesna obrana zlikvidovat a vytvaranie privela deformovanych buniek, co biele krvinky nestacia zlikvidovat. Takze rozne rakoviny su mozne aj u celkom malych deti.
Silviia napíš,keby ti tvoje dieťa onkologicky ochorelo,čo by si urobila? Dala by si na rady ľudí v tejto téme,alebo by si ho zverila do rúk lekárov?Nepochybujem že nádory môžu vzniknúť časom zanesením tela rôznymi škodlivinami,môže prísť k zamoreniu ako napísal RNG.Ale čo je príčinou nádorov u malých detičiek? Malé deti v sebe predsa ešte nemajú nahromadený odpad a predsa ochorejú.Čo je príčinou?Ako by si liečila svoje dieťa?Stačilo by ti navštíviť toto fórum a prečítať si rady kosa?
silvia, nakoniec kazdy zomrie a musi zomriet na nieco.
Cim dlhsie zijes, tym je vacsia sanca zamorenia tela, tym telo vyraba menej obrannych latok a menej sa je schopne regenerovat.
Mozno pocet ludi zomierajucich na rakovinu bude ten isty aj v buducnosti percentualne ako dnes, len sa podstatne predlzi vek.
silviia,
RNG to jasne popisal.
Precitaj si este raz jeho prispevok, v nich sa vela dozvyes.