Pravda o rakovine - VITAMIN B17

pistik

kosa, zdravim, nebudem reagovat na vsetko, to sa neda:) to uz by som radsej podebatit osobne, tak sa da toho viac stihnut. to slovko "kotry" ma trapi ovela menej ako skutocne trapenia, ale u nas na vychode to pouzivame na dedine ako hovorove slovo, aj to len sem tam, skor teda "chtory", no aj tak si myslim, ze je spisovne to "ktory" a malokto ma presvedci o opaku:)...ale este k tomu poslednemu chcem, teda ty neveris v posmrtny zivot?

silviia

pistik, tak ked si to myslel tak ako pises v poslednom prispevku, tak teda s tym s tebou uplne suhlasim a tiez si to myslim, lebo ta nadej je najdolezitejsia.co uz ma clovek a blizka rodina z toho ak sa dozvie ze ma mesiac zivota v bolestiach...s tym pristupom dnesnej mediciny ozaj nic neporiesime,len si neviem v reali predstavit ako pomoct ludom trpiacim ked oni sami uz nevladzu a nicomu ani neveria pretoze kazdy vie ze rakovina je skor ci neskor smrtelna a hrozna dg a ti ostatni sa tvaria ze akoze chudacik a ako dobre ze som zdravy-zial,nik nevie ci je ozaj zdravy...neviem co by som ktomu este mohla povedat, a tiez neviem ako ludi presvedcit ze to ide,ked i tak tomu vlastne nik neveri a ja teda osobne nepoznam ziadneho pacienta co by sa tymto sposobom-metabolickym a b17 atd. bol vyliecil,takze v podstate tomu chcem verit ze to ide a aj tomu v kutiku duse verim ale presvedcena o tom nie som. zda sa mi divne, ze by nechali ludi takto "kapat"-pardon,ak by poznali liecbu, ved pomaly kazdy druhy koho stretnem ma rakovinu a kazdy treti na nu v blizkej dobe aj podlahne. je to velmi smutne. jaj a ti ludia su dost mladi!!!

kosa

pistik,
a bolo to prave tym povesnym TRIAL AND ERRORom, ktorym sposob ako rakovinu VYLIECIT objavili ( teda sposoby hehehe).
pretoze nejeden z tych kotrym( prepac,ktorym) povedali-DO ROKA ZOMRIETE- tak sa vykaslal na vulgarnu medicinu a povedal si ak mam zomriet tak idem robit to a to...
a oni si predstav AJ vdaka inym cinostiam predlzili zivot.
co pravda zit zatial vecne nezijeme(zatial nas hypnotizuju ze budeme zit v nebe ale fakom je ze nas zasypu do 2 metrov hlbokej jamy a tam zhnijeme)....

kosa

pistik,
poukazovat na to co lekari robia zle, NIE JE DESTRUKTIVNE ale naopak negativne pozitivne ( Hegelovska negacija negacije prebrata MARKSOM).
(skus venovat trosku viacej casu tomuto myslienkovemu pochodu a uvidis ze tu suvislost objavis.Aj ked asi nechtiacky....)

kosa

pistik,
len tak namatkovo:
ak by si mal moznost zazriet ako hovorili pred viac ako 50 rokmi tak Ta ubezpecujem, ze pouzivali KOTRY.
KTORY sa zaclenilo z polskeho slova....
KTURY...

pistik

k tomu "spojme sa pre nieco", bolo to myslene v konstruktivnom duchu, teda ja osobne by som privital, keby na tejto diskusii k teme nekonvencneho pohladu na rakovinu bol aspon kazdy druhy prispevok malo iskierkou nadeje pre ludi, ktorych sa to tyka...debaty o tom, aky spatny pristup maju lekari k pacientom, nielen rakovinou postihnutym, alebo o slobode slova, a pod. mi pridu od temy, resp. nic neriesiace...lebo o mnohom sa clovek denne presviedca na vlastnej kozi, ale vela s tym nenarobi...mna osobne otcova rakovina primala k tomu, ze mam tuzbu podat ludom informacie, aku nadej maju, ak su chori, ze to lekarove "mate pol roka zivota" a pod. nie je pravdive, a ze nadej tu je,a velka...lebo toto clovek potrebuje...ja vidim osobne, co preziva clovek s rak. a snad aspon trocha viem pochopit druhych. este jedna vec,naschval mozno odveci: k slovu "kotry(-a,-e)" existuje spisovny ekvivalent "ktory(-a,-e)", ze mam pravdu? :)))

kosa

hmhmhm,

Slobode prejavu sa nemusis ucit ani ju vediet spravne pouzivat ( tu slobodu prejavu).

Sloboda prejavu je o to ze,
...Ak niekto vyjadri svoj nazor ( AJ MYLNY) tak nikto nebude vyjadrovatela za nazor prenasledovat alebo inac sposobovat skody a utrpenie za vyjadreny nazor.....

svojho casu sa sloboda nazoru respektovala, a je smutne povedat ze to bolo este PRED rozpadom RakuskoUhorska.