Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

alicia, zialbohu mas pravdu, takych pripadov som osobne zazil plno.
Uz som sa s tym aj vpodstate vyrovnal. Predtym ma to nesmierne stvalo, ale co sa da robit, musel som sa s tym vyrovnat, lebo by mi to zbytocne kazilo zivot.

alicia

Ďakujem RNG za radu ohľadom dedovej leukémie. Keby sa to týkalo osobne mňa a môjho manžela tak by som tak konala ako radiš. Žiaľ aj naša babka je taká osoba, ktorá nedá na radu iných a slepo dôveruje lekárom a celý život aj ona sama sa láduje liekmi a sťažuje sa aká je chorá. Musím uznať, raz aj Damian napísal,že ľudia sú neliečiteľní, myslel to iste že v ich postojoch. Babka je ešte k tomu taký generál ktorý si nepripustí že niekto by mohol vedieť viac ako ona, takže do dedovej liečby nemôžem zasahovať, je v jej rukách. Komu nie je rady tomu nie je pomoci. Dedo vždy žil takým kľudným domácim životom a myslím že aj tak v kľude raz odíde.
To som trocha odbočila do súkromia, takže debatujte ďalej o téme.

RNG

Alicia, su doplnky, ktore sa daju zapasovat do jedla ako napr betaglukany, kapsule Agaricus bvlazei sa daju vysypat a maju tak trochu hubovitu chut, nic ine. Davka je 3x2 kapsule(275 mg na kapsulu)
Tiez napr caj z lapacha(1 lyzica, varit 20 minut ,odstavit cez noc, rano ochutit a pit.) je specificky protiplesnovy, co je zlozka leukemie, pravdepodobne ovela dolezitejsia, ako ten lekarmi popisovany proces pohlcovania cervenych krviniek bielymi. Na leukemiu je ucinne cistit telo tekutymi zeolitmi, 2x20 kvapiek do vody(caju) nema to prakticky ziadnu chut, takze to clovek ani nepozna.

alicia

Mám 78 ročného deda, má leukémiu. Pomaličky odchádza, bol to robustný chlap a pomaly sa stráca. Ako napísal RNG, každý na niečo musíme zomrieť a v staršom veku je už ťažšie bojovať s touto chorobou. Náš dedo nevie že má rakovinu, babka s ním chodí na pravidelné kontroly krvi a lekári jej povedia, že je všetko v poriadku, ono niekedy je aj klamstvo užitočné.
Rakovina bola aj v minulosti aj keď oveľa menej, ale bola. Preto podľa mňa sú určité faktory a spúšťače tejto zákernej choroby záhadou a bez záruky vyliečenia z nej na 100 percent. Jedni žijú zdravo a môžu ju dostať, iní nezdravo a nedostanú ju. Ale uznávam prevenciu formou prírodných doplnkov, očisťovať si hlavne telo, zbavovať sa toxínov atď. věď to už poznáte.
Dobrú noc.

kosa

alicia,
na druhej strane prave ten pacjent sa zacne pytat:
AK VASILA vyliecili z rakoviny PRECO TO NEDOKAZU AJ U FEDORA ( nie Vitca)?..
a tu prave ten VEDECKY KOREN ZACNE BADAT A SPRTAT A DOSPRTA SA VYSLEDKU ZE .....
rakovina JE vyliecitelna.

( AK BY TOTIZTO NEBOLA TAK BY vsetcia ZDORAZNUJEM vsetcia NA TU RAKOVINU ZOMRELI.
a pripad DONa FACTORa potvrdzuje ze na rakovinu clovek NEMUSI zomriet...).

kosa

alicia,
mas pravdu v tom a suhlasim s Tebou ze zmenu treba hladat v pacjentoch a nie lekaroch (myslim ze aj ANDIE a CCC svojho casu zastavali ten nazor).

alicia

kosa rakovina je u niekoho vyliečiteľná a u niekoho nie je. Všetko záleží od toho o aký druh rakoviny sa jedná, ako rýchlosťou sa šíri, kde sa nachádza, na akom mieste. V neposlednom rade záleží od samotného človeka či je schopný s ňou bojovať, je veľa ľudí ktorí sa zložia už len pri stanovení tejto diagnózy. Ďalej akú formu liečby zvoliť, ako sa zachovajú príbuzní( pretože aj tí zasahujú do liečby), či je ochotný zbaviť sa škodlivých návykov a či je schopný disciplinovane sa liečiť aj alternatívnou cestou. Pri liečení doplnkami tiež musí byť ten správny postup a nie sa ládovať všetkým dve na tri. A ako som už písala veľa záleží od uvedomelosti samotného pacienta, ktorý by mal trvať na vysvetlení celého postupu liečby. Naši lekári sú totiž zvyknutí, na nič sa nás nepýtajte, nechajte všetko na nás, my už vieme ako vás liečiť. A to je chyba, ktorú nezmenia lekári ale mali by sa snažiť o to pacienti.
Či je vyliečiteľná rakovina alebo nie, na to u mňa nejestvuje jednoznačná odpoveď, ale bodaj by bola.

kosa

RNG,
mas pravdu biznis je biznis a ani ja ani Damian ani nikto z nas este ako tak mysliacich to nepopiera a asi ani nebude omezovat ( ten biznis).
do akej kategorije patri ale vrazdenie pomocov lekarskych nastrojov-sposobov ( vrazdenie typu MENGELE)?

kosa

Alicia,
napisala si ze chemoterapija je niekedy rychly sposob na vyliecenie z rakoviny. je podla Teba rakovina vyliecitelna ( a teraz si dobre rozmysly co povies lebo otazka JE PRIAMA-JE RAKOVINA SMRTELNE OCHORENIE ALEBO NIE JE)?

kosa

alicia,
na tu dedicnu predispoziciju Ti polozim otazku:

ak nas sused nema zapestie ( odrezali mu ho) znamena to ze jeho deti mozu mat dedicnu predispoziciju narodenia sa bez zapestia alebo zo zmenenym zapestim?...( dedicna predispozicija je totizto argument ktory vzdy pride na radu ak uz vedomosti zlyhavaju a vzdy sa da vyhovorit na dedicnu predispoziciju..)