Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

silvia,
mas pravdu. zijeme v 21 storoci a veda by mala davat ludom ovela viac ako im dava ( a nielen zo stranky medicinskej).

ved napriklad aj auto na elektriku uz bolo davno skonstruovane a take auto jazdi na jedno dobytie baterii viac ako 1000km rychlostou (priemernov) 150km/h.

zial ak by udostupnili toto auto tak prevadzka takehoto auta by vysla na zhruba $2000 dolarov v dnesnych cenach (vcitane poistenia,cic).

samozrejme zisky nadnarodnych spolocnosti by isli rapidne dole. a aj to je dovod preco to nechcu.( samozrejme musel by byt aj zdroj energije- AJ TO MAJU- a tym by sa cena za energiju RAPIDNE ZNIZILA o priblizne 75%. Predstav si ze platis za vsetky tvoje elektro ucty o 75% rocne menej....vynasob to poctom domacnosti a dostanes jednoznacne ohromnu sumu o kotru by ziskovatelia prisli)

kosa

pistik,
ano aj ja som len clovek aj lekar je len clovek.

v minulosti ak lekar nevedel ako ma postupovat v pripade ochorenia, tak si vyziadal tzv. lekarske konzilium cize po nasom na NEUROVNI (hmhmhm) PORADU-RADENIE SA.

a take poradenie sa vzdy prinieslo ovocie.

kosa

hmhmhm,

radca to vyjadril na urovni.

ak by sme vsak mali cakat na zmeny ktore sa maju udiat na urovni, tak sa tych zmien NIKDY nedockame tak ako sa nedockala moja mama LUDSKEHO PRISTUPU zo strany ZDRAVOTNICKEHO PERSONALU.
ak sa ches ( ci chcu vyhovarat ludia pracujuci v zdravotnictve) na nezaplatenu pracu atd atd, tak pristup na NEUROVNI je namieste.

je to prave pristup na neurovni ktory ako tak drzi vsetky zmeny v pohybe.

pistik

navrhujem postoj: spojme sa pre nieco! ... uz ked je rec o lekaroch a urcovani diagnozy, kazdy je len clovek, hoci v medicine by sa mali omyly vylucit na maximalne mozne minimum. myslim si, ze clovek musi pouzivat zdravy rozum, a je jedno ci sa lieci konvencnou medicinou alebo alternativnymi metodami

silviia

hmhmhm, vies hmhmhm, nepoznam sice kosa, ale aspon s tym co si ty nesuhlasila ze vidi rakovinu vsade a kosa pise : ano rakovinu rakovina je vsudy a vsade.
A podla Teba nie je?
s tym teda chtiac nechtiac musim suhlasit,lebo v poslednom case koho stretnem, ten smutne povie,ze ma rakovinu!!! a potom teda nemaj strach? tak naco slepo zatvarat oci, no a ked chodili s roznymi potiazami k lekarom, tak to lek. bagatelizovali, ziadne spec, vysetrenia ze to nic nieje a to prejde, o liecbe nehovoriac-ked ju ani nepoznaju/neviem ci vobec niekto pozna/ ale ti ludia su zufaly a chcu zit. no a ludia co tu chorobu nemaju, ci zatial nemaju ci aspon si myslia ze nemaju, si aj myslia ze sa ich to netyka a zatvaraju oci a nechcu o tom nic vediet, pocut...no proste, co na to povedat? a ludia co sa ich to priamo tyka? to fakt neviem, kazdopadne je fajn ze vznikla taakato tema a ze dava aspon aku taku nadej ludom co o to stoja, ked "VEDA" v 21.storoci kdesi zamrzla a nedokaze si stym problemom poradit,alebo nechce, to je vsak v konecnom dosledku jedno...aj ked na druhej strane-zaujimave ze dokazali spustit protonovy urychlovac, no, ale to uz je o inom

radca

hmhmhm,

keby mal niekto seriozne posudit, kolko ludi zomrie na Slovensku kvoli chybnej diagnoze a chybnej liecbe, tak by bolo toto cislo velmi vysoke. Jediny problem je, ze ludia si asi nie su az tak vedomy svojho zdravotneho stavu a nechaju si nakukat, co im lekar povie. Dufam, ze sa to coskoro zmeni a podari sa z radov lekarov vzlucit veliakych masiarov a chztrolinou a dobrodruhov.

hmhmhm

damian ak chcete bojovať proti nespravodlivostiach v medicíne ( čo vám neupieram, je toho dosť čo by sa malo zmeniť) treba aby to malo aj nejakú úroveň.
Keď som si napr. prečítala kosin výrok,( a nielen ten) že pani Šusterová bola ďalšou obeťou lekárov ( pritom zomrela na srdcové zlyhanie),že zomrela na rakovinu a že to lekári tajili, už vtedy som si urobila svoj názor o vieryhodnosti príspevkov a nielen to. Urobili si ho aj iní ľudia ako ccc, andie, zrejme preto už tu nie sú. Aj slobodu slova a prejavu je treba sa naučiť a vedieť ho správne používať.
Stále neviem pochopiť kosino používanie " MY". Ste nejaká organizácia, združenie?

damian

Hmmmm, preco sa trapis nad kosou? Ak by si kosu poznala osobne, bola by si prekvapena, co je zac. Clovek sa pri nom neprestane smiat, ver mi. Kosa pise stylom blizkym jeho narodnosti - rusinskej, a nie preto, aby sa kryl. Ano, ma specificky sposob vyjadrovania. Podstatne ale je, ze pomohol mnohym ludom dostat sa z chorob, a o tom vlastne aj tato tema je. Tak sa uz netrap tou kosou...

hmhmhm

Mohla by si už napísať, kto sme " MY" pretože sa stále tak tituluješ keď píšeš ako " kosa". Máš zvláštny štýl písania, ale to je len zástierka, píšeš tak naschvál, aby si mi mohla písať ešte aj inak. Sloboda slova síce znamená písanie si slobodného názoru, ale znamená tiež aj prijatie slobodnej odpovede založenej na faktoch a skutočnosti, čo sa už ale ťažšie znáša, však? A v tejto téme som sa presvedčila o tom že kosa tu síce prezentuje svoje slobodné názory, ale ak niekto začne slobodne oponovať tak začne byť zjavne nepríjemná. Niekedy sem niečo prilepíš, čo si niekde vygooglovala, ale niekedy trepeš samé drísty. Ale pretože človek má možnosť slobodnej voľby nemusí to čítať, však? A tebe ak sa niečo nepáči na tomto fóre, tak nemusíš zase písať, nie?
No radšej už nebudem nič písať, lebo sa objaví tvoj ochranca damian a napíše že vám tu kalím vodu. Vy ste vlastne takí vzájomní sa ochrancovia. Len damian sa mi zdá rozumnejší a venuje sa tomu svojmu presvedčeniu dôkladne a so zápalom.
Dalo by sa ja rozumne diskutovať ale záujem by musel byť obojstranný a nie jednostranný. Pritakávanie ne je každého štýl.