Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
...o tychto lymfomoch sami lekari tvrdia ze ak sa zistia a zacnu liecit vcas , je velka sanca na uzdravenie, teda liecit chemoterapiou na to urcenou, ze vraj je vela vyliecenych...
ale myslim ze v tomto pripade ked ostavalo"len par tyzdnov zivota" to asi bolo aj nieco ine nez chemoterapia-skodaze ludia nepovedia co brali okrem toho...
aj tak je to obdivuhodne
dnes na sme je videoclanok o Karolovi Kantekovi, kotremu lekari davali par tyzdnov a zije uz 8 rokov...
jeden z MNOHYCH dokazov ze rakovina sa da vyliecit.
inac aj americky cyklista ARMSTRONG sa vyliecil oficijalne z rakoviny.
pistik, aha, no tak potom jasne ze mal iny pristup ked je to "nekonvencny" lekar ako pises ze ma ambulanciu naturalnej mediciny. aloe vera gel je inak na creva dost dobry a myslim ze i na imunitu pomaha, tak neviem...
poznam aj imunologa co lieci beznou medicinou-lieky,ale ak mas zaujem, da-preda ti aj pripravky prirodne ktore urci-podla problemu a potreby-najcastejsie som sa stretla s aloe
ale myslim ze ty uz mas dostatok informacii o vseliakych moznostiach
ano, ma svoje skusenosti s aloe vera plus dalsie, ktore odporuca, samozrejme nenuti do toho, kedze vsetko co je zalozene na liecbe pomocou takychto pripravkov je pomerne financne narocne, ale ja uz svoje viem, kolko penazi to stoji...no ma vysledky, kladne, na pacientoch co boli u nho, hovoril o dost vela pripadoch, ked za nim dosli taki, co ich uz onkologovia odpisali(vacsinou az vtedy clovek hlada pomoc inde, co je velka skoda, malo by to byt opacne, a potom by ani nemusela byt chemo, ale to zas nie vzdy musi platit), a zili ovela dlhsie, ako im "vedci" "dovolili", pricom vravel, ze vacsinou, ked clovek vidi uspech a zlepsenie, tak prestane s prisne riadenou stravou, dovoli si to a to, a to uz potom nie je dobre....vela z toho co vravel som uz cital, pocul, hlavne od ludi z kampane a inych dobroprajnych, resp. pravdu hladajucich a na nu poukazujucich...len pre otca to bolo prilis vela informacii naraz, mne povedal ze nicomu nerozumel, ked sme od neho odchadzali, a pritom mu po troche podavame uz nejaky ten cas tieto informacie...je ozaj dolezite, aby clovek, co ma rakovinu, sam sa o moznosti liecby zaujimal, bol aktivny, videl do podstaty problemu, potom sa vie aj lepsie rozhodnut a tak. no a ten doktor ma ambulanciu alternativnej a naturalnej mediciny, aj ked ako sam vravi, slovicko alternativna mu tam nesedi moc
zaujimave pistik, a ten primar je primarom akeho oddelenia?
poradil ti aj nieco konkretne a teda ucinne z jeho pohladu ci to nechal na vas?
alebo ti povedal nieco nove
kosa : "ludia ako silvia" ???
dnes som sa stretol s doktorom(je aj primarom), prednasa dokonca studentom v KE, ktory trocha napravil moj nazor na lekarov, tych ortodoxnych, za kazdu cenu sa drziacich "vedeckych" postupov. hovoril s miernym znechutenim az odporom o financnych snahach farmacii, o tom, ze je to po zbrojarstve druhy najlukrativnejsi biznis (a po drogovom obchode, ale ten nie je legalny), o tom, ako sa veci maju pri liecbe pacientov chemoterapiami, ake ma on skusenosti. plne suhlasil s dietou u otca, na ktorej momentalne je, kde zakladom je surova zelenina, a vela ineho nam vysvetlil, poradil, zaujimavo podal, pricom som citil ozaj zaujem z jeho strany, myslim zaujem lekara o pacienta, jeho problem. ale co ma najviac oslovilo, boli slova, ked povedal, ze v liecbe rakoviny vsetkeho vela skodi, proste treba sa vydat jednou cestou (viem,je tazke najst tu ktora je najlepsia, co clovek to ina cesta, ale treba vychadzat zo skusenosti a vysledkov), lebo do ciela nemozme dojst mnohymi naraz. a tiez mi imponoval nazor, ze dolezite je, aby pacient s rakovinou zaujal aktivny postoj, ze ma vsetko vo svojich rukach, a ze je dolezite viest sa zdravou intuiciou. aj v tom ako dlho drzat protikvas. dietu, kolko doplnkov brat, a podobne...spominal, co vsetko sa dnes povazuje za vedecke a overene cesty, a pritom pravda je inde. ak by mal niekto zaujem, mozem poskytnut kontakt, ak by pomohlo slovo od lekara viac ako od laika
pistik,
v jednom mas pravdu:
taka tema by si vyziadala osobne pohovorky.
dufam ze si ludia ako silviia vyberu z tohoto pozitivno negativneho nieco,
ak si nic nevyberu, tak dufam ze tato tema nezainteresovanych zacne viac interesovavat a zacnu sami objavovat.
Aj ja som to objavil v tom momente kedy som zacala uvazovat len tym jednym:
A CO AK LEKARI SA MYLIA? ( ved kazdy je omylny co ak sa lekari mylia?....)
skuste radsej dnes.atlas.sk
dnes.atlas.sk ... pocujte, nemate niekto pristup na nejaky zo znamych webov, aby sa napisal clanok o riziku pitia mlieka? treba robit nieco, nenechat sa oblbovat, uz nie