Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
kosa neviem, tie tvoje príspevky sú bez ladu a skladu.Ivka1 predsa nehovorila o eutanázii, tú otázku si napísala ty, tak aj odpovedz. Mariaa a RNG tiež napísali dobré príspevky ohľadom liečenia, len tie tvoje sa mi zdajú akési špicľovské. Snažíš sa používať výroky známych ľudí,resp.z ich kníh, ale je to ozaj akurát sranda.
Čo majú spoločné s touto témou Habsburgovia, totalita-netotalita, krach banky v Britanii. Ty si zrejme taký popleta, nič v zlom.
Kosa, máš pravdu, i 80-siatnik by mal byť primerane čiperný a sebestačný. Nedávno som videla film Sedem samurajov. Ľudia chodili o dôležité rady k starcovi, ktorý mal životné skúsenosti. Dnes sú starí ľuda /väčšinou/ trosky, postihnuté kadečím, sklerózou počnúc. Múdrych a čiperných ubúda.
/Na druhej strane pribúda mladých, ktorí si myslia, že vedia všetko.... ale to som odbočila a nechcem sa niekoho dotknúť./
pistik a ako pokracuje liecba tvojho otca,v prvom rade by ti malo na nom zalezat.A vy ste sa s damianom dohodli ze budete v rovnakom case na inetrenete?Pistik a preco kose tolerujes tie jej dristy sirokeho zaberu,ktore tiez nemaju nic spolocne s temou? Zda sa ti to zauijimave?N ech si kosa zalozi svoju temu s nazvom Moj pohlad sirokeho zaberu na medicinu.Pistik,damian,kosa,ach jaj....radca...:)
prava sloboda je v laske; to vam az tak chyba komunisticky system, ze tu spominate marxa a spol? ...prosim vas, zmylili ste si temu diskusneho fora??? kosa, tvoju potrebu pisat o veciach sirokeho zaberu aj mimo temu tolerujem, ale vsetko ma svoju mieru, nic proti tebe, prosim pouvazuj. damian, na Ke onkologii je to az prilis smutne, bol tam aj moj otec, za ten rok, dva, co tam chodieval, tam ludia padali...atmosfera nadeje to tam urcite nie je. clovek by cakal, ze uroven , vybavenie a zdravotnici budu na tej najlepsej urovni, kedze tu ide o zivot ako nikde inde, ale presne naopak to je...prezradim nieco, napr.: v jeden tyzden pocas trojdnovej chemoterapie, kde otcovi bez prestavky tiekla chemo 48 hodin do tela, dali k nemu na izbu naoko mileho starsieho pana(na jednej izbe ako spred sto rokov je aj 6 pacientov). ked som dosiel za otcom po praci, prave boli na izbe po kriminalke:ten pan vybehol z nozom na ineho pacienta, ktory ho zastavil len rukou, samozrejme si ju poranil, inac by mal ten noz niekde inde...nervozny personal, odmerane a stresove reakcie na nase otazky ako mozu dat k inym na izbu takehoto pacienta od sestry. zrejme mu nador tlacil na nervovu sustavu, a v niektorych momentoch sa to takto prejavilo. tu navstevu som musel ukoncit skokom z okna z onkologie, kedze toho pana drzali na chodbe, a v kazdom kto siel okolo videl niekoho kto mu chce ublizit, tak ma sestra poprosila pockat alebo mozem ist oknom, co zas pre mna nebol az taky problem. takze ziadne iluzie o onkologii, nie v Ke
kosa,(pre vysvetlenie)Hegel hovorí,že na to aby bol človek slobodný,musí byť uvedený do súladu s rozumom.Rozum sa musí zaoberať ľuďmi a nie sústrediť sa len na všeobecné princípy.
Hegla ako dialektika si vážim,ale marxisti ho prekrútili v materialistickú dialektiku.Na základe aj toho Engels vytvoril akýsi darwinsko-heglovký kompilat,ktorý nazval podiel práce na poludštení opice. Versthest du liebe kosa?
zda sa to byt odveci ale pripad banky BB v Britaniji hovori ze banka krachuje preto lebo na papieri je napisane 24 miliard libier zatial co na uctoch v podstate nemaju ani HALIERA - teda PENY.
Aj takuto tvar ma rakovina.