Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

silvia, hovorime o potenciacii chemoterapie hlavne, tj infuzie do zil a to nemozes robit sama a nie je vec potravinovych doplnkov.Je to viacmenej uplne mimo mojho pola posobnosti, len som sa o tom zmienil, lebo je to akysi kompromis medzi tvrdenim onkologov, ze musis pouzit chemoterapiu proti rakovine a minimalizovanie skod ktore sposobi.
www.cancure.org

silviia

RNG, ja ti velmi pekne dakujem :)
teraz asi uz chapem to s tym inzulinom. mozes prezradit dalsie potenciatory? no a prirodzueny inzulin sa nychadza v akej potrave ci doplnkoch?/a prirodzene chemoterapeutikum/ . neviem ale nemoze to byt napr. to samento-teda vilcacora, lebo o tej si pisal ze odmaskovava. a este mi napada, co potom ludia co maju poruchu tvorby inzulinu-teda cukrovku, co maju robit?

RNG

nebudte skaredy na seba, ja som ochotny vysvetlit este raz(a este raz...) lebo moja uloha, ktory som si vytycil na urcity cas je informovat ludi, o postupe male skupiny lekarov lieciacich netradicnym sposobom, pouzitim neskodnych prirodnych doplnkov a pomerne neznamych metod.
Samozrejme, pokial mi na to vijde cas...
.......
Inzulin podavany spolu s chemoterapeutikom(alebo prirodnymi protirakovinnymi prostriedkami) prinuti rakovinne bunky orvorit "papule" viac, ako ostatne bunky. Totiz rakovinne bunky maju ovela viac inzulinovych receptorov, ako ine bunky. Takym sposobom sa do rakovinnych buniek dostane ovela viac chemoterapeutik(alebo protirakovinnych prirodnych latok) ako bez pouzitia inzulinu. Tj tieto zosilovace(potenciatory) dovolia pouzivat podstatne mensie davky chemoterapeutik(alebo prirodnych protirakovinnych) s vyssou ucinnostou a mensim poskodenim tela.
Farmaceuti ale nemaju zaujem predavat menej chemoterapeutik, ale co najviac. Aj lekari a nemocnice maju vacs8 zisk z vacsieho obratu.
Takze potenciatory(a je ich viacej znamych, nielen inzulin) sa napriek vyse 50 rokov uspesneho pouzivania napr uz tretou generaciou lekarov rodiny Garcia(Mexiko) neuplatnuje v klasickej onkologii.

----:)

silviia ak si prispevok od RNG o liecbe Inzulinom postrehla tak si ho dôkladne este raz precitaj a tak,podobne,v tom zmysle mozno porozumies. Si tazko chapava alebo len otravna? vdaka ti. RNG je vsak taky dobrak ze ti to este raz vysvetli a mnohi toho zneuzivaju.

silviia

RNG, a este som niekde postrehla tvoj prispevok o uspesnosti liecby rakoviny Inzulilom? /ci tak podobne/ v akom zmysle,akym sposobom prosim ta. dakujem

silviia

RNG, vdaka ti za vysvetlenie, ohladne toho ze teda clovek nakoniec na to i tak umrie i ked podstatne neskor, mne len islo o to psychologicke hladisko cloveka-pacienta, ze teda ked by sa toho zbavil a bol nadobro vylieceny,zije sa s tym plnohodnotnejsie ako "v kazdodennom strach" : bozemoj,co ak sa to vratilo a kdesi sa uz zacali tvorit nove metastazy...teda je to celkom ina choroba ako ostatne, z ktorych ked sa raz vyliecis a preliecis tak si zdravy a hotovo, a aj ked znova ochories, tak sa nic nedeje/zvacssa neumres :), lebo napr. aj taka obycajna chripka za zivot pride x krat a aj odide a s tym teda clovek pocita... to som tym chcela povedat, diki