Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
alicia, myslim ze pacient v tom stave a hlavne NEINFORMOVANY o roznych inych moznostiach liecby a neliecby nieje schopny rozhodnut, ked lekar povie len A a nepovie B. lekar pre mnohych trpiacich ludi znamena jedinu nadej a jediny zachytny bod, nepozna ine moznosti a v tom stave?ma myslienky a psychiku celkom inde, neostava mu teda nic ine, ak ho nevezme do ruk dakto iny a nevysvetli mu ako sa veci maju a co moze a nemoze vyskusat okrem chemoterapie. naozaj to u nas ludia nevedia, a ani o zdravom stravovani teda pramalo, ale to je vec osvety a celej nasej spolocnosti a vplyv reklamy a medii, a preco by napr. uz male deti namali verit tomu cim ich krmia v telke dospelaci nieje pravda?zijeme v uplne zvratenej dobe...ale myslim ze napr. uz len v takom francuzku-ked ostanem v europe, je to s tou zdravou propagandou o cosi lepsie. neviem, fakt si nemyslim, ze by sa mal rozhodnut pacient, lebo rozhodnut medzi cim? ked mu volbu a statistiky uspesnosti lekari neponuknu? nema na vyber/ked nesleduje napr. tuto temu/nepozna inu cestu, inu volbu. pacient je obet. zial, poznam par ludi co uz "takto odisli"z tohto sveta
ved i pistik to tu celkom slusne opisal a to sa velmi snazi
kosa ja som nepostrehla žeby RNG bol napádaný za snahu propagovat svoje doplnky. Postrehla som ale úprimnosť ľudí, ktorí ho žiadajú o radu a niekedy aj neúprímnosť ľudí,ktorí ho napádajú a urážajú za jeho názory ako napríklad radca v tvojej blízkosti kosa, čo ty na to?
RNG, viem že nie si za chemoterapiu, aj som to tak pochopila. Nie som za ňu ani ja. Ale žiaľ človek nikdy nevie čo život prinesie a ako sa v danej chvíli a situácii zachovať a čomu a komu veriť.Ja by som si netrúfla povedať niekomu užívaj Chlorellu, zelený jačmeň, aloe, drž hladovku a vyzdravieš. Ale lekárov a ich prístroje potrebujeme na diagnostiku o aký druh nádoru alebo rakoviny sa jedná, či je operovateľný v akom centre sa nachádza, aké sú možnosti liečby. Potom by sa mal rozhodnúť pacient s akou liečbou súhlasí a s čím nie. Ja zase nie som presvedčaná o tom že lekári nám chcú len ubližovať a ničiť nás, veď raz sa to môže týkať aj nich samotných.
damian nemáš pravdu, veľa ľudí prežilo ak dostali chemoterapiu včas a neboli hodené metastázy.Všetko je individuálne a preto nemôže sa všetko posudzovať rovnako. Tvrdiť môžeš opak len vtedy ak ty sám začneš liečiť ľudí svojou metódou, ak budeš mať zaručený prírodný liek alebo metabolický postup pri liečení, po ktorom ľudia vyzdravejú. A musel by si mať discipliovaných pacientov a ich príbuzných ktorí by trpezlivo čakali na vyzdravenie.Inak tie tvoje rady sú užitočné,treba ich chápať len ako istú prevenciu a ochranu pred touto chorobou, čo je tiež nepochybne dôležité. Žiaľ boj s korporáciami a farmaceutickým priemyslom sa vyhrať nedá, dá sa len nadávať čo dobre ovláda kosa. Vo všetkom ide vývoj rýchlo dopredu aj keď sa tým ohrozuje ľudské zdravie. Človek musí sám v sebe nájsť isté zmierenie aby ho to zbytočne neničilo. Pamätám si že len kvôli hlúpym a nenásytným politikom sa dokázali obyčajní ľudia rozvadiť v zamestnaní a dokonca aj v rodinách a medzi priateľmi. Zmenili sa politici dnes? No želám ti veľa šťastia, raz na to prídeš aj sám.
alicia, musim este raz zdoraznit, ze ja nie som za chemoterapiu v ziadnom pripade, je dostatok ucinnych alternativ v prirode, ktore sa dokonca mozu kombinovat na podstatne zvysenie uspesnosti.
Potenciatory som spomenul pri chemoterapii, lebo mnohi pacienti sa nechaju na chemoterapiu presvecit a pre tych potenciacia minimalizuje skody, tak ako pomahaju mnohe doplnky na regeneraciu po chemoterapii.
Rng o tom som písala, aby sa použili prírodné prostriedky spolu s chemoterapiou, teda ak už treba nevyhnutne brať chemoterapiu. ajednu z možností si napísal aj ty. Aby sa napáchalo čo najmenej škôd a aby sa telo dokázalo zregenerovať. Naše telo je schopné regenerácie, len mu treba pomôcť. A tiež si myslím, že pacient alebo jeho príbuzní by mali mať právo rozhodnúť o tom koľko tej chemoterapie chce zobrať a lekári by mali byť prístupní k takejto konzultácii. Na lekárskych fakultách sa budúci lekári neučia nič o postojových a citových problémoch, zdravom životnom štýle, ale aj o existenčných ťažkostiach ľudí, ktoré mnohokrát vyvolávajú chorobu. Tieto skutočnosti by mali byť preskúmané hlbšie, aby sa došlo k uzáveru ako a akým spôsobom uzdraviť človeka. Dobrú noc.
alicia,
ak sa Ti zdaju moje prispevky bez ladu a skladu tak si ich poskladaj.
vsimni si, ze MIRA vmomente pochopila( radsej videla) ze moj nazor na to ze aj 80siatnici by mali byt ciperny, je normalnym postojom.
A RNG este ked si tu nebola ( samozrejme ak to nie si ty mila ANDIE...:) tak v nasich ociach je povazovany za odbornika. A hoci na tomto fore je neraz napadany za snahu propagovat jeho vyrobky, tak my hovorime len jedno:
S L O B O D A P R E J A V U.
a pri rakovine: SLOBODA IFNORMACIJE A SLOBODA VYBERU LIECENIA.
mira,
keby si nevidela ten film, verila by si v to co pisem? asi tazko. (neber to osobne je to postoj vetsiny ludi na SK nakolko nemaju taky rozhlad o tom co sa deje kdesik inam). Ludia u nas kedisik pracovali do vysokeho veku bez problemov ( nedavno nam zomrel sused na prveho aprila mal skoro 92 rokov uz tak nechodil ako 85 rocny ale furt sa pobyboval). v dnesnej dobre je situacija taka ze vyzaduju od ludi pracovat dlhsie a potom ked sa doziju toho dochodku tak aby okamzite zomierali nakolko nechcu im platit socialne...
mnohi budu vykrykovat ze '...KOSA ALE VED TOTO JE TEMA....'
su to vetsinov ludia kotri nemaju ponatie co to je rakovina. a rakovina ako taka je SIROKOSPEKTRALNE SLOVO.
da sa vyliecit roznymy prostriedkami.
zvedavy,
a preco a preco a preco....ohohoh.
ako male dieta.
pohlad na rakovinu je totizto SIROKOSPEKTRALNY (....) to preto lebo ten kto fajci tak este nemusi dostat rakovinu pluc, a ten co sa preziera tiez nemusi dostat rakovinu criev...
ale chapeme ze Sloboda Prejavu este nie je STANDARTNYM SLOVENSKYM.
tesi nas ale ze ludia ako RNG, pistik, Damian ale aj ini tunak na fore PREZENTUJU SVOJE a nielen svoje pohlady. a to je to co zenie dopredu...