Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

zralocia chrupavka je dobry material na klby ale velmi slaby proti rakovine, tak asi na urovni selenu.
Keby som sa mal rozhodovat, asi by som radsej pozeral na zelene superjedla, tie obsahuju plno protirakovinnych zloziek.

pistik

myslim si osobne, ze idealne je, ak clovek zije tak, aby nemusel chodit k lekarovi casto, teda co najmenej. dobre by bolo zajst za nimi v tom pripade, keby boli aj dobrymi psychologmi, vedeli dat nadej mne ako pacientovi, spravny pohlad na liecbu, rozumiete, aby clovek ked vyjde od lekara mal pocit spokojnosti, zbavil sa obav a povedal si: som rad, ze som za nim bol, nelutujem. uz som to mozno spominal, ale ja keby som bol lekarom, prve co by som pacientovi povedal, keby vosiel ku mne do ordinacie, by bolo: hladali ste cesty ako si pomoct v tejto chorobe sam? nabudit ludi, aby mali svoje zdravie vo vlastnych rukach...ale to asi prave kvoli tomu by som nemohol byt lekarom:)

pistik

sa mi paci zvedavy, ako tu pomaly ale isto prestavaju reagovat ludia na tvoje duchaplne prispevky:) coskoro z toho bude diskusia sameho(samej) so sebou, a to uz je tazka diagnoza:) mne by nevadilo, keby si tu pisal(a) k veci tejto temy, ale ty vyslovene provokujes a snazis sa vniest napatie...pozri, ak nemas s kym pokecat, a mas z toho traumu, daj mi nejaky kontakt, budem ti k dispozicii.

zvedavý

Máš pravdu kosa-radca-mira-pistik-silvia, pretože by si si musela vystačiť sama so sebou s týmito svojimi prezývkami, keby sa tu občas niekto neukázal aj s inými názormi. A tvoje príspevky sú prevažne len ozaj rýpanie, ako si to nazvala ty ako radca, skrátka máš tu také domovské právo, ty si tu ozaj vystačíš aj sama a so vzájomným ochrancom damianom. Nezdá sa ti kosa že to všetko damianovi len kazíš? A nakoniec veď ty vieš ozaj písať aj inak nie tým svojim nárečím. Je to len zástierka s tým veľkým MY, kto MY? Ja kosa a Damian?

radca

Damian,

da sa povedat, ze konvencna medicina dosiahla svoje hranice. Diagnosticke metody su skor v rukach inych vedcov, ako su lekari. Pocet diagnoz dosiahol svoju hranicu a samotni lekari sa v nich nevyznaju, pretoze, kazda nemoc sa u kazdeho cloveka moze trochu inak prejavovat. Dalej budu asi musiet lekari pristupit aj na ine sposoby liecby, ako su prasky a tabletky doteraz vyrabane.

radca

Kosa,

suhlasim s tebou o tej slobode prejavu. To, ze sa ludia v niektorych veciach nezhodnu, este neznamena, ze sa musia nenavidiet (cierno-biely svet).

Osobne by mi vadilo, keby tu vsetci zastavali jeden nazor. Keby tu napriklad nebola hmhmhm, pod vselijakymi prezyvkami (:--), alicia, atd...), nemali by sme do koho rypat.

damian

vyhrat sa nad korporaciami da - odmietat chemiu. co najviac. na to treba ludom hlasat pravdu. medzinarodne uctovnicke firmy uz zacali predpovedat, ze farmacie sa zacnu coskoro dostavat do vaznych problemov a kolapsov, kedze trend smeruje naspat, k prirode. uz sa to deje na zapade, je velmi vela ludi, ktori odmietaju chemiu a celu konvencnu meidicinu. uvidime ale, kedy sa spamata aj SK a CZ

alicia

silviia, pacient by mal mať právo voľby, ale zatiaľ je to tak že veria len lekárom a niekedy aj zo strachu, aby neprevzali na seba zodpovednosť v prípade žeby iná ( prírodná) liečba nevyšla. Možno by mali byť právne oficiálne uznané aj iné odvetvia štúdia medicíny. Mali by byť uznaní lekári aj tí čo chcú človeka liečiť prirodzeným spôsobom, na základe výživy, metaboliky, doplnkov. A možno by sa mali v prípade nutnosti dopĺňať a radiť s tradičnými lekármi pri ďalšej liečbe, aj liekmi v prípade nutnosti. A ak by to ozaj bolo nevyhnutné v krajnom prípade aj chemoterapiou, ale aby narobila čo najmenenej škôd v organizme. To je však len môj názor. Niekedy je ľudská ješitnosť a pýcha niektorých ľudí nadradená potrebám trpiacich a to sa tak skoro nezmení. Som presvedčená že sú ozaj aj dobrí a obetaví lekári, ktorí chcú pomôcť a častokrát zachraňujú to, čo tí neschopní nezvládli. Tak isto bez moderných diagnostických prístrojov sa už tiež nezaobídeme. Všetko so všetkým súvisí,len treba nájsť ten správny spôsob a prístup.
No debatujte ďalej,nech aj iní z tohto fóra vyjadria svoje slobodné názory, veď o tom to je.