Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
zukume

Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana

diva

Ahojte. Som veľmi rada že som našla tuto stranku viac menej nahodou a ze netrpim tymto spominanim problemom len ja. je tomu uz niekolko rokov a neviem ako sa toho zbavit aj ja som uz zufala a uz aj prestavam verit ze to raz skonci. Chodila som aj na rehabilitaciu,masaze, reflexne masaze vsetko.Uz naozaj neviem co robit ale urcite ma chapete aky je to hrozny pocit aj po psychickej ci fyzickej stranke.Rada by som poprosila vsetkych ktorí majú nejake dobre rady alebo cviky an chrbticu aby ste mi ich zaslali na mail SexiDiva@zoznam.sk. A pozdravujem zukume lebo ju uplne chapem.Mam 19 a neviem si predstavit zeby som takto mala zit cely svoj zivot! dakujem vsetkym za rady.

darka2001

ahojte všetci,
ja mám podobný problém a začínam byť z toho dosť nervozna a potom je to ako začarovaný kruh,závraty,pocit na odpadnutie,bolesti hlavy-ucha a potom ma chytí depka,že stým neviem nič robiť,chodila som na rehab-trocha to pomohlo,ale nič užasné sa nestalo,no a chémiu do seba pchať nechcem lebo sa snažíme o bábätko,čo mám ešte skúsiť?

alfa

Ešte raz som to ja. Ospravedlňujem sa, som neupresnila ten link:-) takže www.pomocky.sk - majú naozaj kvalitné výrobky a mne skutočne pomáhajú. Alfa

alfa

Ahoj,
hlavne opatrne s naprávaním chrbtice.... Z vlastnej skúsenosti viem, že to môže mať následky. Išla som na klasickú masáž chrbtice, pani si ma usadila, postavila sa za mňa a ani som netušila a skrútla mi hlavou tak,... no nebol to príjemný zážitok a odvtedy mám problémy s krčnou chrbticou. A samozrejme stres, šoférovanie a pomernú časť dňa presedím za PC - ono to tej chrbtici nepridáva. A keďže sa snažím do seba nepchať chémiu, tak si musím pomôcť sama - chce to len trošku discipíny - dala som sa na zdravý životný štýl - každé ráno cvičím /samozrejme po sprche, aby sa svaly trošku uvoľnili jóga- spinálne cviky , stačí 10 -15 minút denne, na fitlopte a pri Pilates si zase spevňujem svalstvo tak, že chrbticu nezaťažujem/, relaxácia - super proti stresu a snažím sa sedieť správne - kúpila som si podložky na sedenie do práce aj do auta, anatomický vankúš na spanie - odporúčam pozrieť si >link< a pravidelne si doprajem aj masáž - niet nad klasickú s doplnkami reflexnej masáže, samozrejme ak ju robí odborník, ktorý vie, čo robí a robí to rád. Chcela som tým povedať, že je lepšie problémom s chrbticou predísť alebo ich aspoň takouto formou zmierniť, ako ich neskôr riešiť drastickou formou - či už naprávaním alebo až operáciou... Verte mi, ja som iný človek:-)

mia

mici uz som ti napisala na e mail tak cakam dakujem...a ty uz take problemi nemas? ako ti to pomohlo a ake problemy si mala?

mia

MICI dakujem ale mne uz asi nic nepomoze ale za pokus to stoji ale napis ty mne ja sa v tom velmi nevyznam mam tam e mail

mica

tvoje problemy pramenia zrejme z toho,ze mas pricviknuty daky nerv,ktory ovplyvnuje pocit rovnovahy,abo vedie k uchu a robi nasledne tieto problemy.presla som niecim podobnym a pomohla mi liecitelka,ktora mi napravila vyskocenu platnicku na krcnej chrbtici.ak mas zaujem,napis na moj mail,skontaktujem ta...

mia

caute to som zasa ja dnes som bola na krv aaj na EKG...EKG mam dobre tlak dobry krv...uuvidime dufam ze dobre al eaj tak ma boli hlava a vidim tie gulky sive ja si myslim ze je to chrbtica a co VY je vam lepsie?????DUFAM ZE AAANO