Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
zukume

Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana

zukumeeee

jooj ste zlati,ale nevsimli ste si datum mojho prveho prispevku???:-) je to uz davno,uz nepotrebujem pomoc,diky.pomohlo mi cvicenie..

rk

Nieco velmi podobne prave riesimsam zo sebou. Prvy krat sa mi nieco podobne stalo asi 4 roky dozadu. Uvod bol taky, ze pri dlhsej fyzickej namahe som mal dojem akoby plavania a bolo mi neprijemne sledovat opakovane svetelne efekty ako zablesky alebo pravidelne sa striedajuce zmeny jasu v sledovanom obraze, jedno ci v tv alebo vonku tien napr plotu. Potom sa mi podarilo ze mi kvalitne nachladol krk-bolo to na konci zimy, zmena pocasia. Na druhy den som mal problem sa vobec postavit koli problemu so stabilitou. Vtedy to po obstrekoch a urcitom odlezani odislo postupne. Po asi troch rokoch v "pohode" sa to zopakovalo, s tym rozdielom, ze to prislo necakane pocas letneho dna pri prudsom pootoceni hlavy do strany. Od vtedy presiel asi rok vpodstate sa to snazim stale nejak riesit. Vyskusal som obstreky mezokainove,manipulacie ktore sice mali urcity efekt ale ten problem to nejak neriesilo,tabl betaserc24 a podobne s nulovym efektom. Dal som si urobit MR,este neviem vysledok.. Momentalne najvacsi efekt aspon pre mna maju masaze a zacal som skusat Ginkgo v davkovani ako Tebokan, kt je vsak na predpis. Vybral som si na to Ginkgo bez dalsich pridanych latok. Tie masaze mozem doporucit, v Trnave 0918/398 694 a 0903/ 228 365. Samozrejme je to individualne. Na poskodenu platnicku alebo podobne tazko pomozu len masaze. Mne ale nic take nenasli a vpodstate nic mi na to nevedeli ponuknut. Uvidim este to MR. ...

lienik

ahojte vsetci. Mam podobne problemy, ale neviem ci je to z krčnej chrbtice. Začalo mi to po maximalnej fyzickej, psychickej vyčerpanosti, po jednom večierku kde som to prehnala z alkoholom. Mam stuhnuté svaly pri krku, veľmi slabé ruky, pocit vnútorného trasu, a aj po mensej fyzickej námahe sa celá roztrasiem. Trvá to už 20 dní.Mala som aj nočné svalové kŕče ale tie po nasadení magnézia zmizli, a teram mi vo svaloch iba zašklbáva.Som z toho zúfalá. Nič nemôžem robiť ako predtým.Snažim sa zdravo stravovať, jem magnézium B6, vitamín C a nic sa nezlepsuje. Krvné testy som mala uplne super, sono bruha-negativne, ekg dobre, hormony stitnej zlazy v poriadku. Ja uz neviem co mam robit. Po novom roku idem na neurologicke vysetrenie EMG. Máte niekto nejaké podobné problémy?? Najhorsia je celková slabosť, ked sa zadýcham už aj po najmenšej námahe. A predtým som bola uplne v poriadku, cvičila som. :( poradte mi niekto prosííím. Mohlo by to byť aj z krčnej chrbtice???

mišo

Ahoj nemate niekto rady na nejakych dobrych ludi ,čo vedia napravať chrbtice najme krčne alebo maserov alebo cviky? najlepšie z vychodu okresy SK,SP,BJ,PO dik.

melinda

Ahoj zukume,ja by som ti odporúčala navštíviť neurochirurga a požiadať o CT či ti netlačí niečo na nerv.Ja som po op chrbtici,dlhé roky som navštevovala neurologou a bolo to na bode mrazu.Držím Ti palce.pa

robo k

ahoj ludia ja mam problem ako zukume prislo to len tak nahle v meste doslo mi spatne rzp dosla a nic stalo sa m to februar od vtedy kazde ano vstavam s pocitom ze zasa mi bude zle uz som na konci mam porobene vysetrenia secko mozne nic nenasli len mam krivu chrbticu a artroza.je mi stale zle chodil som aj na masaze no ale to pomaha iba docasne ja tak som mal aj mam stale tie stavy na odpadnutie...poradi niekto lebo sa fakt zblaznim uz

miroslav tisay

PRACUJEM V OBLASTI REHAB. A REGEN.AKO TERAPEUT CHIROPRAKTIK A LIECEBNY MASER. KONT. 0905 841 268 E-Mail mtisay@azet.sk

frankie

ahojte vsetkych vas tu chapem.presne aj ja mam take pocity uz vyse roka a uz som presiel plno vysetreni aj psychiatra ked som bral tie lieky na depku tak isto ma to preslo,ale takisto sa to obcas vracia a najhorsie je to ze to lomcuje so sebadoverou brutalne. takisto mam stale strach ze odpadnem ked sa mi v hlave zacina tocit a tak...najhorsie je to ze ked si uz myslim ze som majster sveta ze mi uz nic neni tak stale vtedy sa to vrati je to presne ako kolotoc a masaze pomahaju najviac si myslim

danielka

Vie mi niekto pomoct? Rano ked sa zobudim sa mi rozkyve svojvolne palec na lavej ruke, beha hore dole, potom sa k nemu prida aj malicek,zachvilu su tieto dva prsty uplne oslabene, niekedy sa pridaju aj ostatne prsty na oboch rukach raz je to vnutorny tras, inokedy to aj vidno ako sa trasu. Mali ste to niekto?

RNG

Na poskodene nervy treba dodat materialy na zahojenie(poskodena izolacia, myelin, potrebuje DHA olej, ktory sa nachadza v rybacich olejoch a koncentratoch, napr olej z lososa alebo rybaci koncentrat MaxEPA, intenzivne davkovanie je 3x3gramy=zhruba lyzica dokopy)