Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
zukume

Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana

sunnysweetie

..mna momentalne tak boli chrbat a krk,ze idem odpadnut..toci sa mi hlava..ale moze za to aj toto pocasie a aj to,ze kalsem na cvicenie,ale od pondelka ma priatel zacne masirovat :))) aspon slubil..a zacnem nieco cvicit,len neviem este co..

caramel

No moze to byt v krcnej chrbtici,teda ja osobne si myslim,ze ano,lebo presne toto mala moja kamoska,odpadavala,atd a nakoniec s toho vyslo ze ma posunuty stavec v krku.Ale zacala chodit na masaze a to jej pomohlo.Skus ist za ortopedom

cila

ahojte mam take zvlastne pocity taha ma kdesi ako keby som mala kazdu chvilu spadnut a vidim take ako gulky pred ocami a sem tam ma boli hlava bojim sa chodit von preto ze sa bojim ze niekde spadnem a lebo odpadnem pomozte zatial som bola iba na vysetreni EKG to mam ok napravovali mi aj chrbticu a stale

mia

SUNNYSWEETYE..no vcera som cvicila arochu ma to preslo ale rano som zas vstala z bolestou idem aj teraz pocvicit a dam vediet zatial...

sunnysweetie

MIA..cvicenie ti urcite pomoze..ver mi,mam odskusane..a vcera bolo v spravach,ze jedna zena rodila a nedokazala vytlacit dieta,tak ho lekari vytiahli zovnom a porusili mu mozog..ona nevladala tlacit,lebo necvicila a mala stuhnute bolave svaly..pojdem sa dnes pobicyklovat a zacnem kazdy den aspon pol hodinku natahovat svaly..

RNG

Natahovanie na vyrovnanie chrbtice pomaha. Take zariadenie ako stredoveky skripec, ale s malymi vahami a najlepsie pocas spanku( na rekonstrukciu treba vela casu, zavesit sa na tyc na par minut nie je dost dlho)

mia

no oka SUNNYSWEETYE skusim to dnes ma sice svagrina pomasirovala bolest hlavy trochu ustupila ale padam nop vlastne cudne vidim a myslim si ze odpadnem...aj doktor ma vcera napravoval a povedal ze som mala vyskoceny stavec bolo mi vcera super ale dnes nic moc ale cvicit zacnem a ak sa to zlepsi tak si ta najdema vybozkam