Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
"Sedim za PC 10 hodin"- to je to klucove slovo
Pri komputeri sedi clovek prakticky bez pohybu. Je to velmi skodlive pre cele telo, hlavne pre krk a oci
Prirodny zakon je: co sa nepouziva sa degeneruje
Menej sedenia za PC, viacej pohybu
Pre tych co sedenie za PC maju ako zamestnanie, po kazdej pol hodine aspon 2 minuty prestavka a cvicit, krk, trup a oci(tj pozerat striedavo na blizko a do dialky, nech svaly na ocnej sosovke pracuju a poriadne sa prekrvia z toho stuhnuteho stavu za pocitacom)
Ahojte všetci!chcem sa tiež zapojiť do debaty..pretože akot o tu čítam, tak asi mám niečo podobé, resp. neviem čo mi je, len mávam desne závraty počas dňa.. vlastne hneď ako vstanem sa sledujem či je to lepšie ako to bolo včera, sem tam ma bolí hlava..nie že by sa ta bolesť nedala vydržať, horšie je to s tými závratvmi, slabosťou a do toho soms a začala strašne poorovať s tým že sa mi trasú ruky a vlastne cele telo sa mi chveje.vyšetrenia štítnej žlazy su v poriadku, krvny obraz tak isto ok,očný nenašiel tiež nič...srdciar a sono tak sito oki... viem zostáva mi asi najbližšie neurologia, len tam mam strach isť, začínam si myslieť to najhoršie že, to je nejaký nádor na mozgu alebo čo..lebo niekedy je to fakt neznesiteľné, som potom nervózna a sledujem sa cely deň... všetci ma maju za hypochondra..ale nemam naladu uz každemu vysvetlovať ako sa citim.. sedím za PC takmer 10 hodín... Poradte čo s tým???
V poslednom case je vacsi vyskyt myelin poskodzujucich virusov(herpes V1, Epstein Barr)Asi sa nejak zmutovali na aktivnejsie alebo obrana ludi proti nim poklesla oslabenim organizmov so zvysujuceho sa zamorenia.
Casto pomozu latky, obsahujuce material potrebny na zahojenie poskodeneho myelinu
Odporucil by som brat 3x3 gramy rybacieho oleja
Pripadne 5-HTP(2x50 mg), ked je to z poruchy vytvarania serotoninu, co moze vyvolavat pocit slabosti a zavrate.
najdi si lacny a dobry zdroj
Google.sk pod doplnky, rybaci olej (a pytaj sa aj na 5-HTP)
Dobry den,i ja by som poprosil info,tykajuce sa krcnej chrbtice-na odpadnutie. Moja priatelka mava pomerne silne bolesti chrbtice ako i hlavy,pocity na odpadnutie,zatmenie pred ocami... Pracuje fyzicky s materialom v jednej firme uz 10 rokov,preto ja si myslim,ze tieto jej stavy zapricinuje prave jej praca. Ona ma 28 rokov,velmi nerad. V minulosti jej pomohli obstreky,iba na 3/4 roka. Dakujem
a viete niekto na to poradit??? ja mavam casto bolesti hlavy od chrbtice, trpne mi krk, tresti mi v hlave, sem tam mam pocit tlaku na hrudi, zavrate,sucho v ustach, mdloby, sem tam poruchy videnia ale hlavne ta bolest hlavy a chrbta. skusam aj cvicit, ale moc nezabera, uz som aj vyhodila takmer vsetky vankuse z postele, nechala som si len jeden malicky, ale ono sa to aj tak vracia. Vcera mi bolo tak velmi zle, ze som sa az bala, uz uz som chcela volat pohotovost,ale natrela som si krcnu chrbticu takom cinskom stiplavou mastickou aj spanky hlavy a potom som po panadole nejako zaspala.No dnes sa bolest ozvala znova,hlavne ked som cestovala do mesta busom.Neviete nieco na to poradit.Co to moze byt a z coho??? Ako tomu predist?
Tie preklepy ma mrzia..chcela som to sem rýchlo hodiť..ale dúfam ze to aj tak precitate..
Ahojte..
tusim naozaj vsetkych boli chrbat..hlavne ta krcna potvora.. aj mavam tie bolesti a zavraty..nepomohli mi ani na pohotovosti ..injekcie nezabrali..myslela som ze je po mne..vecer sme mali cestovat..kamka je psycholozka..povedala mi nech si dam nieco na ukludnenie..ze potrebujem ukludnit nervovy sys.ood bolesti..dala som si xanax a bolo po bolesti..teraz ked me zacne boliet hlava od krcnej..casto zo stresu stuhnú krcné svaly..viem co mám robit..neviešm mnozno to pomôze aj niekomu z vás..
Otázka na Petra,ktorému pomohla manželka.Odkiaľ ste?Ja od St.Ľubovne.Mám pocit,že tvoja manželka by mohla pomôcť aj mne(keď nie ste z BA)
ahojte,
pisem sice neskor,ale prave teraz prezivam tie strasne priznaky,ktore tu boli opisane,cize pocity na odpadnutie,zavraty,unava a pocity strachu,ked niekam idem..ze odpadnem.pred dvoma dnami som mala dobru pol hodinu poruchu videnia,bolo to take mravencenie v ociach ..nieco take ako ked rano rychlo vstanem z postele,len to trvalo dlhsie..bola som aj u ocnej,ale vsetko je o.k. zajtra idem na krv,dufam,ze to nebude cukrovka,velmi sa toho bojim!nemam ale pocity smadu,ani svrbenie koncatin..mozno aj ta krcna chrbtica..