Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
zukume

Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana

renáta čermáková

Asi pred dvoma týždňami so si bola napraviť hrudnú chrbticu.Doktor mi povedal,že má to do konca týždňa prejde.Lenže mňa tlaky na hrudi neprešli,ale mi začala trpnúť aj tvár.Tak som mu zavolala a on mi povedal,že trpnutie by nemalo byť,nech navštívim neurologa.tam som bola ,ale nič mi nezistili.Potom som šla k jednéme homeopatovi a ten mi povedal,že mám problém s 1a2 krčným stavcom,že sútam svaly napnuté jak spružina.Dal mi lieky na uvoľnenie svalstva a povedal že mi to tak za 3 až 4dni prejde.Lenže už prešiel týždeň a tvar mi stále trpne.Ešte aj reagujem na počasia.Včera bolo slnečno tak mi bolo celkom dobre.Dneska je sychravo a ja celý den trpnem,tvar aj celá hlava

tinicka

Moje problémy sú presne s krčnou chrbticou, ale ja mám pocit ako keby som mala na hlave natiahnutý nejaký nerv, stále mi ako keby šponuje kožu na hlave až to štípe. Trpne mi z toho tvár a točí sa mi hlava. No hrozné pocity, ten kto to nezažil nepochopí. Celkom ma to ťahá na spanie. Tiež som z toho zúfalá, mám jedno dieťa a čakám druhé, takže nemôžem podstúpiť žiadnu liečbu.

milan666

Ahoj Zuzka.....Volam sa Milan mam 22rokov a mám skoro rovnaký problém.....niekedy my byvalo aj horsie ako teraz...mal som totiž vyskocené platnicky ale operacia pomohla.........jedine co mne pomáha cvicenie na kŕčnu chrbticu ale!!! Treba cvicit velmi pomaly a nezabúdat na dýchanie to je najdôležitejsie.......ja som uz bol pri velmi vela lekároch, ludových lieciteloch a neurologoch a kazdy (kto si nemyslel ze som psychicky chorý:D ) mi odporucal akupunkturu.........A TO TI RADIM AJ JA.

mikina

ja mam tiez problem s krčnou chrbticou,mám za sebou možné aj nemožné vyšetr.od neurologie až po psychiatra,konečne som vysadila lieky na depku ale závrate,hučanie v ušiach a hlavne ten pocit,že si neviem poradiť je zlý.a prečo sa nemám dať napraviť ked mi doktor-psycholog povedal,že na50%je to z chrbtice.

zdrava stolicka

Dobry den, Vasou odpovedou pre bolavu chrbticu pri dlhodobom sedeni je ergonomicka stolicka SpinaliS. Podporuje aktivne sedenie, teda neustale precvicovanie svalstva chrtbtice a posilovanie tohto svalstva. kontakt: 02/52444879

skorica

Mila zukume, toto,co si popisala som mala presne do posledneho pismenka aj ja. Dva roky som chodila po doktoroch a sice mam krivu krcnu chrbticu, ale tieto problemy su z uzkostnych a panickych stavov. Navstiv psychologa, vela stastia.

neonfish

Ahojte
AJ ja mam uz 2 roky podobne problem s krcnou.Je to hnus ludia,ale vy to viete.Prekonal som uz aj psyxicke problemy vyvolane prave krcnou.Casto sedim za pociacom ale xodim plavat a to mi pomaha ..ale este stale nie je ono.stale to akosi citim.da sa to vobec definitivne vyliecit.Napravat sa nenexam uz.Je tu niekto komu to definitivne zmizlo.pocul som o akupunkture ako to ucinkuje?? takyxsto som pocul a viem z vlastnej skusenosti ,ze sa problemy s k/od krcnej chrbtice riesa aj antidepresivami.Pamatam sa ze ked som sa liecil z Depky tak som nemal s krkom nic ..akonahle som prestal brat tak som citil...ono to sposobilo ze som necitil co ma bolelo/alebo ako to nazvat/ llenze som sa pocas toho nestaral o Krcnu..tak teraz ked uz neberiem ANtiDecka ,tak viem co je to za boj ..dennodenny s krcnou..prosim vyjadrite sa .kazdemu vela zdravia prajem

mia

Cau sunnysweetie tak cvicila som a je mi lepsie uz nemam pocit na odpadnutie ale teraz ma boli hrudna kost heh stale daco ale nie velmi ani hlava ma uz tak neboli dakujem ti a ty ako? pa pa