Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
no hej ale ja aj tak cudne vidim take gulky okolo oci ci co to je a strasne ma boli hlava a sem tam aj mna pichne pri srdci ale EKG mam v poriadku takze ma tak skoro nevystre dufam....a mam strach ani neviem s coho SUNNYSWEETYE
mia..krcna chrbtica..nejaky stavec ti tlaci do nervu,ktory je spojeny s mozgom..preto ta taha do jednej strany..moja mamina ma to iste..mala by si chodit na masaze a zacat cvicit jogu..ja mam tiez problemy s chrbticou..mne zase tlaci do nervu,ktory je spojeny so srdcom a stale ma picha v srdci..aj teraz :( musim zacat cvicit a chodit na masaze,ale neviem sa prinutit :(
Ahojte mam 19r. asi mesiac som lezala na posteli preto ze mi prislo raz zle a tak som sa liecila stoho dlho...potom to preslo ale zacala ma boliet chrbtica a neskor hlava ale strasne nechodim ani von bojim sa ze niekde na ulici odpadnem a potom co hmm?....neboli ma v kuse len sem tam no niekedy cely den a vecer nic a mam pocit odpadnutia a taha ma kdesi na stranu pomoooc....
Nemas nahodou nizko cukor? To rozklepanie sa a zavraty mozu byt aj z toho.
Zober si zo sebou 2 kocky cukru a ked ta to chyti, zapi ich, Ak ti tie pocity prejdu do 1/2 az 3/4 hodiny, tak mas malo cukru-vtedu treba jest castejsie male davky(5-8 krat denne)
No som tu opäť.. teda poviem vám dnes zasa bol za mnou bolpríšrerný deň, ráno som bola taka spokojna zdalo sa mi uplne všetko oki, cela natešena že sa mi nič netocí,no radosť netrvala dlho, došlo asi 12.00 hodin an obed... začala ma pobolievať hlava, zavraty žiadne, ale cela som rozklepana už od obeda.. ruky a nohy ako keby som behala amraton, neviem už fakt neviem co sa deje... aj som sa snazila nesedieť cely den za PC, mám taky čudny pocit ako keby som samala zosypať a pritom nič konkretne ma nebolí... no ludia čo to je?? všetic ma maju za hypochondra komukolvek to spomeniem, uz sa iba smeju ze nad tym stale rozmyslam, ale ako amm existovať ked sa už ani nepamätam čo som sa citila dobre:(((
no ,mam s tym problem dlhe roky,ohlasi sa to po tazkej praci alebo po prechladnuti,nesmies ist von s certvo umytou hlavou,skratka treba sa chranit...precitaj si daco a Menierovom syndrome...treba dat na miesto vyskocenu madzistavcovu platnicku a chranit sa pred zimou.potom sa to skludni .inak to robi hnusne veci,vraciam,toci mi hlavou ako na kolotoci,neudrzim sa na nohach...trva to aj tyzden,lekari nevedia ,co s tym,inak to dokaze aj riadne boliet,mavaju to casto ludia,ktori maju problemy so zapalmi usi
lili -skús akupunktúru,tá by si mala hravo poradiť
Nua, som presveceny, ze niekde medzi doplnkami a cvicenim sa musi najst nejake riesenie
Ja mozem pomoct len doplnkami
Spravny vyber a dostatocne davky rozne problemy casto vyriesia.
no áno je to pravda,že tým sedením mám asi stuhnuté svalstvo, ale zasa nesedím za PC v kuse, jasné, idems a aj prejsť, dám si kolečko vždy po meste, chvôdza a pod....ale problem stále mám.. a už som z toho zúfala.. vážne... nemám ani náladu nikam chodiť pretože za každým očakavam ze sa zasa dostaví ten hnusný závrat alebo že sa rozklepem....