Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
zukume

Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana

ubolena

ja mam bolesti krcnej chrbtice uz 3 roky.Zacalo to ked som mala stresy.Teraz uz stresy nemam ale bolesti ukrutne.Uz som skusila vsetko mozne aj nemozne a nepomohlo.Som z toho zufala.poradite mi vsak

mata

Milá Zukume...ak máš už také stavy určite sa obráť na odborníka /ortopéda/...takto sa žiť nedá!!!...ja som mala a ešte aj mám bolesti chrptice .... cvičiť s bolesťami by si nemala...Chodím Mudr.ortoédovi a mýslím, že mi pomôže aby som mohla opäť žiť normálnym životom bez strachu čo bude zajtra v autobuse!...ak by si chcela jeho kontakt na objednanie daj vedieť na e-mail:macenka@zoznam.sk...
Držím palce
Mata

jimi458

Prosim Vas mohli by ste mi niekto poslat cviky na krcnu chrbticu.......mam uz rok taketo problemy a velmi nechcem aby sa mi to zhorsovalo......nejake obrazky by boli najlepsie alebo nejaku stranku kde ich najdem Dakujem pekne

zukumee

stlacena miecha,to uz nie je sranda,ja neviem peto,ak ti poradil operaciu asi vie preco..neviem ti v tomto poradit naozaj...a ty na tu operaciu ist nechces?

peter tokar

potreboval bi som pomoc neviem co mam robit v krcnej chrbtici mam stlacenu miechu lekar ma odporucal na operaciu mam strach prosim o radu diki peto trebisov

zukumee

cvicenie je super,ja som to v posl.case kvoli vyske zanedbala,tak cakam aky bude rozvrh na letny semester,a opat zacnem chodit cvicit:-).lebo ako tak sedim nad skriptami,pozorujem ze zacinam byt zas jak paragraf:-)

[zruseny12]

ale zacinala som s cvikmi od ortopeda ktore dostal syn,lebo ma krivu chrbticu,a potom som zacala pridavat aj ine cviky,postupne.A to som zacala na zaklede jednej reklami v TV,kde stary dedko hovoril ako mu pomohlo cvicenie,ze uz neberie ziadne tabletky od bolesti atd.Tak som to vyskusala aj ja,lebo som chcela vediet ci je to pravda,a ano,je to pravda,ja tiez nepotrebujem uz tabletky na bolest.Takze,kazdy kto odporuca cvicenie ma pravdu,len treba zvolit spravny postup ktory jemu osobne vyhovuje.Ja osobne som velmi rada,ze som to vyskusala,lebo dnes by som bola urcite ako troska,hoci aj tak niekedy sa tak citim,ale mam aj ine zdr.probl.