Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
na www.novycasprezeny.sk si daj do vyhladavaca :
Cviky na krcnu chrbticu...tam si najdes nejake rady...
medulka...skus si kupit doplnky na kosti a cvic na chrbticu...aspon trochu ti to pomoze...
Aj mne sa neustále točí hlava mám hrozné bolesti hlavy niekedy aj týždeň a nijako mi zatial doktory nepomohli, bola som už snáť všade na ct, mag. rezonácii , rengene a nič všade dobre , len zaseknuté v ústí c a dali mi tabletky proti krúteniu urutal a vybrala som 10infúzii magnézia a znovu mi je rovnako!! na prd neželám si nič inšie len byť zase zdravá a venovať sa rodine mám dve malé detičky 7 a 2 ročných chlapcou a manžela a je to hrozné ked sa musia oni o mňa starať. tak poradte ak viete niečo ako sa toho zbaviť vďaka.
ahojte aj ja mam tetaniu a celkom dobre my zabral TEGRETOL ale je na lek.predpis všetkym Vam Zo srdca prajem skore uzdravenie.
ahojte, chcel by som poradit, pochodil som uz vela lekorov no nikde mi na nic neprisli, mam strasne bolesti v oblasti srdca, zavraty trpnu mi koncatiny a niekedy sa v noci preberiem nato ze sa nedokazem ako keby nadychnut, a ovesem trpim nespravostov sem tam, vsetko vzniklo po pouziti zakazanej latky, ak je to mozne mi prosim poradte
No mne zacali problemy na zaciatku augusta a stale pretrvavaju :( mesiac uz denno denne cvicim, brala som aj lieky na uvolnenie, aj ginko, ale furt nic :( ta malatnost aj bolesti hlavy stale pretrvavaju
Cynthia ak sa smiem spýtať, aké to boli lieky?
Ahojte!Beli,mne tiež urobili iba snímok.Doktorka mi dala lieky na chrbticu a ginko na prekrvenie mozgu.Užívala som ich 6 týždnov a teraz som už konečne v poriadku.
akym sposobom sa zistuju zuzene krcne stavce, ktore sposobuju nedokrvenie mozgu? ja mam bolesti hlavy a staly pocit malatnosti, akoby som bola "mimo" ... RTG krcnej chrbtice: vyrazne napriamena lordoza s blokovym postavenim stavcov C 4/5/6. Rehabilitacie, ani cvicenie zatial nepomahaju.