Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
trpnutie=tetania je z nedostatku mineralov alebo hyperventilacii. Nedostatok mineralov moze byt zo zlej skladby stravy(diety, malo zelenin) alebo zo zleho travenia, tj NEDOSTATKU kyselin, nedostatku enzymov alebo zla crevna flora.
Nedostatok kyselin sa prejavuje palou a kvasenim v zaludku(co nasilne otvori uzaver medzi zaludkom a pazerakom,natlaci obsah zaludka do pazeraku a tak poskodi-popali pazerak.)
zaoberam sa liecenim podobnych problemov a tyka sa to celeho cloveka nie len chrbtici.som z roznavy ak pojdete okolo zastavte sa urcite pomozem.predtym poslat e-meil kedy dojdete tak pa
inak citala som ze zavraty clovek moze mat aj zo zaludka neviem ci to moze za to nejaka premnozena kyselina ci co to no mozes to mat s vela veci daj si komplet vysetrenie nie iba chrbticu
aj mne trpla tvar ruky a nohy aj hlava aj palilo ma to vsetko takze moze to byt aj s ineho ako len s tej chrbtice daj si vysetrit krv ale musis zatlacit na tvoju obvodnu nech ti to vysetri ja teraz napriklad musim uzivat vitamin D vo vysokych davkach daj si vysetrit aj krv ono to moze byt mix vselijakych problemov
vyskusali ste chiropraktika , nerobili vam krvne testy ci vam nechbyaju nejake vitaminy na chrbticu chriropraktik a vysetrit aj krv mne napriklad sposobil nedostatok vitaminu D ze som mala palenie v celom tele a to nie trocha ale uplne nechutne palenie
ako dlho vam trvali tie problemy s krcnou chrbticou - myslim tie zavraty? da sa toho niekedy zbavit?
aj ja by som uz konecne chcela normalne zit bola som na vseliake vysetrenia a nic mi nezabera je mi hrozne stale na odpadnutie mam busenie srdca a ekg v poriadku ma trpnutie ruk noh a tvare a neurolog,vys v poriadku uz neviem ako dalej ale nikde som nebola s chrbticou prosim poradte mi ako a kam sa mam objednat dakujem!!!!
aj ja mam take problemy a neviem co mam spravit z domu sa nepohnem ani a krok a neviem z coho to mam vysetrenie mam v poriadku aj ct hlavy aj ekg a hlavu mi ide vytocit a to mam len 20rokou prosim poradte ako mam postupovat s liecbou !!!
e take iste problemy trpnutie lavej
ruky ,tvare,noh a busenie srd
nasiel som stranku v ktorej sa piše o krčnej chrbtici preto ma zaujimaju zdravotne problemi tejto problematiky pretože som jeden z vas co maju krčnu chrbticu tak povediac nanič. Moje problemi trvaju s chrbticou už niekolko rokov ale s krčnou už od novembra 2007. navali do hlavy pocit na odpadnutie točenie hlavy a stuhnuti krk. Myslim kto to ma, každy vie o com pišem. Stale dookola rehabylitacia, tabletky uživam denodenne na uvolnenie a od bolesti. Od noveho roka konečne som donutil neurologičku aby ma poslala na CT kde mi zistily vysunutie platničky 6-7 o 8 mm a 5-6 o 5 mm. Sa mozrejme ze pri každej rehabylitacii sa mi to trošku upravy na jeden dva dni ale to je vsetko, Akonahle urobym prudši pohyb hlavou alebo niečo zodvyhnem nad 30, 40 kg približne, hned som tam zase kde som bol.Vankuše anat.vankuše mam doma 4 ks. akupunkt. masaže, lieky, kupele, vsetko vyskusane , pracujem fyzicky mam 49 rokov , a chcem byt ešte pracovne činny,byvam s toho unaveny a preto by som bol rad ak by sa niekto ozval či mal tieto problemy a či postupil operaciu krčnej hrbtice a ako sa citi po nej.
zdravim Vás ...mam 22r a precital som si rozne priznaky ktore Vam zneprijemnuje krcna chrbtica no priznam sa nenasiel som tam ani jeden taky komu by sposobovala navly tepla,spojene prevazne lavej casti tvare s rezanim v lavom oku ...obcas pocitom suchosti v ustach...tieto opisovane problemy mi pretravaju nieco cez 3 roky ..pochodil som roznych neurologov ktroy ma posielali na rehabilitacie (bankovanie,akupunktura)vysetrenia ako EKG..CT hlavy .RTG ale podstate vsetko bolo v poriadku az na RTG sa zistilo ze mam blokove postavenie v C5 C6 C7..neskor ma posielali aj na psychiatriu ... noo vsetko som absolvoval a nepomohlo..take rady ake som dostaval od doktrov ze mam sa stym naucit zit a ze to sa nezmeni ..to uz ma natolko vytocilo ze odtedy som to nejako neriesil noo samozrejme problemi neustupili ...jedine co fakt ze POMAHA bolo to bankovanie ,pripadne masaze ale hlavne CVICENIE po cviceni sa citim uplne prefektne ale tetno stav netrva dlho :(( lebo po 3-4 hodinkach sa pocity rezania v lavom oku vratia spet ..preto by som Vas chcel poprosit o rad ci mal niekto obdobny problem a ako ho reisil ..pripadne nejaky kontakt na odbornika ..ale fakt ODBORNIKA..ktory vie co robit mozte pisat na mail milan.keeper@post.sk diky