Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
ahojte vsetci. ja mam ten isty problem s krcnymi stavcami uz osem rokov. skusila som uz vsetko ale nic nepomaha,alebo to sposobuje este horsie stavi. bola som uz 2krat ochrnuta na dolne a horne koncatiny. zvracanie mam na dennom poriadku a to uz neviem ci od bolesti alebo liekov.zistili mi ze sa mi neprekrvuje dostatocne zadna cast mozgu a vyvolava mi to epilep. zachvaty. elektrika , laisser, masaze a ortop. vankus sposobovali mi este horsie stavy.ked idem k doktorovi dostanem len odpoved"ja viem pani ako sa citite" mam30 rokov ,male dieta a 2 pokusi o samovrazdu."naozaj sa na to nezomiera,len sa clovek musi naucit s tym zit"Je vraj nejaky doktor v Spiskej co naprava stavce plynom. ak viete kontakt na neho napistemi prosim. skusila som naozaj vsetko."aj psychiatra"
zvláštne... takmer všetci tu opisujete stavy paniky, úzkosti a tetánie... to nemá s krčnou chrbticou veľa spoločné, verte mi, mám to už 4 roky...
SONIK je tu o cipralexe jedna celá téma, nájdi si ju. Taká malá dávka ti nespôsobuje ospalosť podľa mňa určite nie, ja som ho brala dva roky, len vydrž, iste ti zaberie
ahojte,aj ja patrim medzi tych,co maju taketo problemy s krcnou chrbticou- zablokovanu,spazmy,prejavuje sa mi to palenim v hlave ,v usiach....brala som infuzky,masaze,magnoterapiu,cvicim pilatesa a tak dalej,zatial to nie je s efektivnym vysledkom,lebo mam vraj labilnu psychiku a panikarim pri tych neprijemnych stavoch,dali mi na skludnenie CIPRALEX-antideprasivum.Beriem ho od pondelka 1/2 tablety,t.j.5mg.takze vlastne dnes druhu polovicu,som z toho ospala,prestala som jest,je to sice len druhy den,ale uz mam vedlasie reskt.neziaduce ucinky.Mate s tymto liekom niekto tu skusenost?
Ahoj bubu, mam 22 rokov, uz minimalne 6 mesiacov citim strasnu bolest chrbtice, najskor to boli krize, teraz uz aj krcna chrbtica, v noci, nespim som dolamana, uz som v takom stave, ze ma priserne boli hlava a toci sa mi vsetko na to sa pozrie, uplne chapem tvoje pocity, chodila som po vysetreniach, ze sa mi krivi chrbtica a mam aj blok a este aj chodim, uz ma to strasne unavuje a pocitujem velky strach, vecer zaspavam s bolestou chrbtice, hlavy a este ma aj tlaci na hrudi, zle sa mi dycha, uz mam niekedy pocit, ze dostanem infarkt, bolest mi vystrluje do hlavy,do toho mi este na pohotovosti doktor povedal, ze mam zvacsenu stitnu zlazu. Tak uz som z toho uplne zosypana. Navodzujem si taky strach, ze mam vysoky tlak z toho, mam take obavy co mi bude, mam aj liekdy na ukludnenie ale nepomaha. Naozaj chapem ako ti je, a najhorsie v takom veku aky mame. Monika
Dobry den,
pred mesiacom som bol u svojej lekarky ze mam problem s chrbticou, ze mam sedavu pracu a byva mi dost casto zle, pocit odpadnutia, bolest hlavy, piskanie v usiach a niekedy a trpnutie ruk. Poslala ma na RTG a tam zistili ze mam zakrivenu krcnu chrbticu a ze mi to tlaci aj na hrudnik lebo niekedy pocitujem divne busenia srdca. A v poslednej dobe som aj nejak stratil chut do jedla. Tak ma poslala na rehabilitaciu, kde som podstupoval cvicenia, elektroliecbu a masaze. Ziadne vyrazne zmeny. Tak dnes som bol na kontrole a poslala ma k neurologovi tak som zvedavy. Da sa s tym nieco robit? Aj vecer ked idem spat tak mi dlho trva kym zaspim lebo citim take divne tlaky a busenie srdca.
Ahojte.
Ja mam tiez problemy s krcnou chrbticou a stale chodim po doktoroch.Zatial mi zistili ze mam zablokovanu krcnu chrbticu.Este mam ist na CT hlavy.
Ale niekedy ma strasne bolieva hlava az v nej mam tlaky.Ma niekto z vas z toho tiez bolesti hlavy.
Je to velmi neprijemne a niekedy mam strach ci nemam nieco v hlave.Keby sa niekto nasiel tak mi prosim vas napiste.Dakujem